icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
24. jan 2019

Baby, inak posledných 5 strán je to tu samý výživový doplnok a podobne, keďže ste také natrieskané informáciami, nechcete vytvoriť skupinu konkrétne na vitamíny alebo veci tomu podobné? Taká skupina tu nieje a keď chce človek niečo zistiť tak sa nedostane k ničomu poriadnemu....myslím že by to viac žien ocenilo

martinade
24. jan 2019

@ikonica https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
Ku koncu sa to pise,potom este spominaju aj na inych strankach. Zatiaľ som sa docitala po stranku 24 🙂

martinade
24. jan 2019

@taily30 aj doki uvazolal ci spravit ten test. Videla som ako rozmysla. Zajtra tam budem tak skusim sa ho opytat. Ale asi tam bude zastupujuci lekar bo moj doki piatky operuje. No 15 000 jednotiek je vela. Zajtra sa musim opýtať, ale su to male krabicky... Musim sa do nich kuknut ako vyzeraju

ikonica
24. jan 2019

@martinade ja som mala stale len 5000... Neviem podla coho to urcuju... Citala som aj o 2x5000 ale 3x nie... Mozno je to na 3 cykly?¿

martinade
24. jan 2019

@taily30 kolko tabletiek myo beries?

ikonica
24. jan 2019

@petruska0611 vajko ke oplodneniaschopne 12-24 hod.... Tak pri troche stastia to mozno vyjde 🙂

taily30
24. jan 2019

@martinade radsej sa opytaj aj na ten pregnyl aj na ten test. som zvedava.

taily30
24. jan 2019

@martinade ten myo som brala 4 tabletky = 2000mg. viem, ze by sa malo brat 4000mg, ale 8 tabletiek sa mi zdalo vela. ale brala som ho len jeden cyklus do ovu

ikonica
24. jan 2019
kakatulik
24. jan 2019

@petruska0611 tak Aj my sme to teraz tak nejako nestihli...moja ovulka sa poponáhľala. Bola na 10dc poobede a my sme sa snažili až večer,tak uvidím. Veľké nádeje si však nerobím.
Mama mi dnes hovorila,že sa jej snívalo s rybami 😂....vraj to niečo znamená.

butterfly333
24. jan 2019

@kakatulik to znamená prírastok do rodiny držím palce

ikonica
24. jan 2019

Juj baby mna uz druhy treti den boli riadne podbrusko... Ako pred kramami... A to som len cca 4 dpo... Neviem cim to... Zeby pregnylom? Ten som uz mala viackrat a takto sa moje telo nespravalo... Tento cyklus som pridala melatonin a matersku kasicku... Zeby toto?

martinade
24. jan 2019

@ikonica @taily30 ten pregnyl mam 3 krabicky, asi 3 pouzite - zajtra sa dokiho spytam. Ale neboli tam ziadne striekacky. Aj vy ste kupili bez ihiel a striekaciek?

kakatulik
24. jan 2019

@butterfly333 no ktovie....brat si ide adoptovať dieťa,tak možno to. Toho už mali doma,tak kto viiii..🙂

martinade
24. jan 2019

@ikonica z materskej kasicky mi nikdy nic nebolo. To druhe som nikdy neuzivala.

martinade
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
24. jan 2019

@ikonica ja som to mala teraz cez ovu. Myslela som, že mi maternica exploduje. To vždy zvyknem cítiť len stranu z ktorej ovulujem....

butterfly333
24. jan 2019

@ikonica akú gramáž melatoninu berieš?

ladysmurf
24. jan 2019

@kaciatko04 ahoooj, co noveho u teba? Ja zatial nic neviem, myslim ze o take 3 dni budem mat aspon aku taku istotu ci bola alebo nebola ovu, takze stale cakam. Uz nech pride mrcha a budem moct odznova

ikonica
24. jan 2019

@butterfly333 najskor 1mg... No neskor som sa docitala, ze treba 3...

ikonica
24. jan 2019

@kakatulik len ja mam davno po :/

ikonica
24. jan 2019

@martinade v lekarni mi dali... Resp kupila som k tomu... Raz mi pichla sestricka... Isla som do lekarne, doniesla sestre a ona pichla ich ihlami...

ereska
24. jan 2019

@kakatulik super aj my v sme v zozname čakateľov už 3 roky tak uvidíme čo ako či si aj aj alebo potešíme nejaký pár že budú skôr vybavený uvidíme alebo dve

kaciatko04
24. jan 2019

@ladysmurf ahooooj moja no vidíš tak asi naozaj ovulka bola, to je super, teším sa 🤗. Ja sa zatiaľ držím hore, ale dúfam že sa mi nenatiahne tento mesiac, lebo v stredu ideme do BB na konzultáciu ohľadom iui a zroovna by to malo vyjsť že budem 2dc ak to všetko pôjde podľa plánov, hihi tak som zvedavá 😉

taily30
24. jan 2019

@martinade ja som si dokupila ihly aj striekacky, pre istotu. ak ti to bude lekar pichat, tak on bude mat, ale ak ty, tak by som si ich dokupila

martinade
24. jan 2019

@taily30 to bude vnedelu tak asi ich musim mat a pichnut si sama.

taily30
24. jan 2019

@martinade tak to potom ano. a ja som kupila jednu vacsiu (dlhsiu na vysatie pregnylu a pichnutie do prasku) ihlu a jednu mensiu (na pichnutie do tela). ale nemiesala som, nepotrebovala som pregnyl. ale sa mi zda, ze @ikonica mi tak poradila

ikonica
24. jan 2019

@taily30 ano jedna je dlhsia hrubsia a druha kratka tenucka... Kukni si video na youtube @martinade

kakatulik
24. jan 2019

@ikonica Veď som pochopila. Asi ešte hormóny pracujú.

ikonica
24. jan 2019

@martinade pripadne si vypytaj od sestricky u lekara....