icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
31. jan 2019

@ereska krásne drobuliatko

sticker
petruska0611
31. jan 2019

@ereska
Krasne ❤️

ereska
31. jan 2019

Ďakujem všetkým

zuzik5891
31. jan 2019

@ereska bože... krásne... slzy v očiach...držkajte sa obaja 💕🙏

ladysmurf
31. jan 2019

@kaciatko04 nuz ale uz pomaly klesam, aj tak dnes kupim test a ak zajtra nahodou trosku vyskocim tak ho veruze aj ocikam

zuzik5891
31. jan 2019

Baby...dnes som bola oficiálne posledný deň v práci...od zajtra PN...neskutočná úľava... našla som si úžasnú obvodnú lekárku...cca v mojom veku 😁... konečne idem spraviť niečo pre seba...to moje dýchanie je stále bolestivé... stále mám zvýšenú teplotu... včera som bola na RTG pľúc a záver je peribronchitída... takže k tým všetkým vyšetreniam čo ma čakajú mi pribudne ešte pľúcne...

kakatulik
31. jan 2019

@zuzik5891 no super,aby sa ti to nepreklopilo do astmy. Užívaj a vychutnávajte si pokoj.😀

zuzik5891
31. jan 2019

@kakatulik moja...ja už astmu bohužiaľ mám od detstva...no zájdem k pľúcnemu nech mi spraví spirometriu... zaujímavé je že to dýchanie sa mi upokojí po hodinke keď si vyzlečiem podprsenku....telo úplne reaguje na tlak...a ten pokoj si skutočne vychutnám...dnes som odovzdávala ambulanciu novej sestričke... jasné že mi bude volať čo a ako ale už je to o inom ❤️

taily30
31. jan 2019

@zuzik5891 palec hore, ze posledny den v praci, palec dole ohladom pluc. Och boze, vyliec sa Zuzi.

dolynkag
31. jan 2019

Amnio dnes potvrdila, že naše bábätko je zdravé, najkrajšia správa za posledné roky 👶

martinade
31. jan 2019

@kaciatko04 bolo to mojim vekom 🙂 bola som proritnou pacientkou. Ked lekar zistil ze sa pokusame a nedari sa a ze kolko mam rokov, tak hned dal ako zaklad.skontrolovat priechodnost vajcovodov...

martinade
31. jan 2019

@ereska krása 😍 gratulujem zo srdiecka

martinade
31. jan 2019

@ereska nadherne fotky 😍

martinade
31. jan 2019

@zuzik5891 držím pršteky a želám rýchle uzdravenie 😘💕

martinade
31. jan 2019

@dolynkag krasna sprava 😍💕 nadhera ❤ drzte sa

martinade
31. jan 2019

@dolynkag @ereska velmi sa tesim s vami 😍💕

ereska
31. jan 2019

@dolynkag gratulkaaaa
@martinade ďakujem

0507
31. jan 2019

@dolynkag Super, gratulujem 🙂

zuzik5891
31. jan 2019

@taily30 teraz už viem že to bude len lepšie...😘😘😘😘

zuzik5891
31. jan 2019

@martinade ďakujem... už sa teším na snaženie 😊...ty si vo fáze dlhého čakania po ovulácii ale pekne poistené takže na konci verím v //🙏✊✊🍀

kaciatko04
31. jan 2019

@ladysmurf uvidis, ale zatiaľ to stále vyzerá sľubne, ešte si veľmi neklesla tak držím palčeky 😘😘

kaciatko04
31. jan 2019

@martinade ďakujem matka za odpoved. Ako vidím tak to veľmi v tvojom prípade pomohlo, ja tiež rozmýšľam či si to nedať pozrieť či je v tomto smere všetko ok u mna. Myslíš že keby to navrhnem dr tak by mohol súhlasiť??

taily30
1. feb 2019

@dolynkag uzasna sprava! Bolelo?

ladysmurf
1. feb 2019

@kaciatko04 ked ja sa tak bojim, viem ze nadej umiera posledna, dnes som si chcela kupit test a urobit ho zajtra rano ale veruze ho nekupim. Ak zajtra teplota klesne uz ho potrebovat nebudem a ak stupne kupim na nedelu rano. Ja len nechapem preco sa nase tela s nami takto zahravaju. Az sa mi chce z toho plakat. Juj, nejaka som precitlivena 😞. A inak dakujem za podporu 😘

ladysmurf
1. feb 2019

@kaciatko04 no takze uz aj nadej umrela, tehu test snehovo biely 😢, uz nech pride mrcha aby sme mali novy cyklus novu nadej

martinade
1. feb 2019

@kaciatko04 vyskusaj. Ale skor sa spytaj na zistenie priechodnosti vajcovodov. Ak daju kontrastnu latku tak ti laparku netreba lebo mas prechodne vajíčkovody. Ak kontrastna latka neprejde tak v tedy je dobre mat laparku. Hadam som to ok vysvetlila lebo stale mam gulas v tej gynekologii 😀 kocky opravte ma ak som nieco poplietla
U mna prva laparka v maji bola diagnosticka a spravili mivlen kyret. Druha laparka uz bola ozajstna laparka. Ale určite sa spytaj lekara

martinade
1. feb 2019

@ladysmurf :( skus dat foto testu. Ktory dpo si?

zuzanockamt
1. feb 2019

Môže ísť o tehotenstvo? Začala som merať až po ovulácii...na 22 Dc test negat ... dnes 24 Dc

martinade
1. feb 2019

Mne sa.zda ze mam krajsie grafy bez tych hormonov. Taky graf o nicom a mam dojem ze potom pregnyl skresluje graf kedze po pichnutí moze vystrelit teplota hore a teraz neviem ci je to vdaka hcg hormonom alebo to uraduju moje...

martinade
1. feb 2019

@zuzanockamt moze aj nemusi... Uz som to tusim vcera pisala ze bt nepredpoveda tehotenstvo. Nepises kolky dpo si, ake dlhe cykly mavas. Ak nahodou mas ovulku 15dc, dnes by si bola len 7dpo a to ti este test neukaze. Prvy duchovia si cca 10-11dpo. Všetko je ten teoreticky... Asi by si mala par mesiacov merat aby si mala z coho vyvodzovat. Ale pravidla bt su jasne. Na konci cyklu klesajuci graf znamena prichod ms a ak teploty zotrvavaju viac ako 18 dni hore, s najvacsou pravdepodobnosťou je to tehotenstvo.