Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk nestresuj bud v klude krasne mas testy na 12dpo ma niekto len slabuckeho ducha vsetko bude dobre
@ikonica
@dominika_sk dakujem baby 😊 cim dalej som viac nedockava mozno naberem odvahu a skocim tu u nas v dedine aj ked budu reci 😂
@dominika_sk chapem... Ja si stale teraz poviem, ze urobila som co som mohla pre to, aby bolo dobre, teraz je to uz len na babatku a inej sile (kazdy nech si doplni co chce: priroda, boh, osud atd)
Baby ked sa mrknete na ten moj graf je ta ovu dobre oznacena? ( aj ked lekar mi to potvrdil bola som akurat na preventivke) ale ja mavam ovu ovela neskor okolo18-20dc lebo cyklus mavam 33 .... 🤷♀️
Ahojte, môžem poprosiť o váš názor na moju ovu? Kedy podľa vás prebehla? Mne podľa hlienu a pocitu oveľa skôr, ako vyznačuje graf. Od 9teho ma pichá brucho občas, bolela ma príšerne hlava 2 Di, mala som veľa hustého hlienu čo sa i nestáva a veľmi ma bolia aj prsia. Snažíme sa o 3mimi, ale toto trvá akosi dho😀
@dominika_sk ale veď nemáš nič stratené, hlavne buď kľudná, zachovaj pokoj a nepanikár. Kým ti lekár nepovi iné, si tehotná, teš sa z bábätka a užívaj si každú chvíľku 🙂 ja nikomu neprajem nič zlé, len som povedala, že treba byť opatrná, hlavne v prvé týždne 🙂 a čo, že nemáš príznaky? nemusíš ich mať... ja som prvé dni mala sem - tam kŕče v podbrušku (ako keby každú chvíľku mala prísť MS) a zrazu to prestalo a odvtedy som okrem nechutenstva a extrémnej chuti na nealko pivo nemala žiadne iné príznaky 🙂 podľa môjho lekára sa takéto stáva, že žena nemá žiadne príznaky, aj keď ojedinele, ale treba sa tomu tešiť.
@dominika_sk no musis vydrzat... Ale tak mohla ta objednat o 2t... Aspon vacok by videla no.... Pevne nervy prajem... Krv nebrala?

@zuzanockamt bpockaj možno bola včera podľa BT vydrž dva dni a vyznačí