Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@veja28 zatial si nerobim velke nadeje o 2 dni skusim testnut dufam ze bude tmavnut a az sobota sa ukaze co to bude :D
@kika123kika uplne ta chapem popravde zatial sa ani ja nespolieham ze je ruka v rukave 😂 ale snad bude silniet 😊 ja testujem kazdy den 😂 kedze mam vela testov ale este jeden z lekarne si nahavm na neskor 😂
@veja28 ja.mam este 4 intimed a jeden clear blue :D ten si nechavam az nakoniec ak uz bude meskat tyzden :D ako prekvapko pre priatela ak sa podari 🙂
A ak bude meskat musim zavolat dr.
@kika123kika ja mam este 5 testov 😂 ale tusim 20 mi ma prist tento tyzden akosi som neverila ze to teraz vyde 😂😂 ja som preto utekala k dr. cakala som ze ked s krvi potvrdi nasasi anopyrin ale ze az ked bude sonom potvrdene tak cakam a cakam co bude 😂
@veja28 no aj nam sa raz zadarilo no zacala som spinit tak mkli dala duphaston ape potom dosla normalne ms tak teraz az vtedy budem volak ak nahodou si rozmysli ms ze ma teraz nenavstivi aspon na 9mesiacov 😂😂
@zuzanockamt podľa mňa ju máš dobre označenú a kľudbe to. Koze byť IP, môže byt aj 8dpo
@zabka1987 pri synovi som mala IP na 10 DPO, len mi teraz vadí ten pokles pod čiaru a bolesti brucha...uvidím, musím len vydržať
@zuzanockamt ja som 15dpo a testy krásne pozit a brucho ma boli už vyše týždňa takže neboj 😊
@pimar lebo nemám až tak vysoké poovulacne teploty a zevraj by mali byt vyššie
@kika123kika ja pri predstave ze to ide aj mesiac som rovno tolko objednala 😂😂 ale aj "poslednu varku" som neminula sama 😂😂😂
@kakatulik Ďakujem za radu,odrádza ma neposlušnosť synov možno pozdejšie,mám vpodstate čas ešte z tretím,švagriná mi má maturanta a vlani rodila ako 37ročná druhého a 1.júla má termín z dcérkou a to už 2.6. bude mať 38rokov 🙂 ja mám len 32rokov a v júli bude mať prvorodený 8 a mladší mal v apríli 5.
@kakatulik Chcela som,nuž ako mám občas svoje chvílky keďže by som rada ešte dcérku mala,ale aký sú chalani netrpezlivý a tvrdohlavý...proste behačky po lekároch snimi atď...mám snimi dosť stresu a nervov tak to odkladám snáď sa umúdria časom do 40tky snáď stihneme ak nie tak potom už určite budem zabehnutá v práci niekde.

@kakatulik ja neviem ci je to ilustracny obrazok alebo realne moj. Predpokladam ze moj bo pred 2 tyzdnami vraveli, ze to fotia..