icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
23. máj 2019

@olivia_0309 nasla som v mobile este foto

bona69
23. máj 2019

@olivia_0309 odporúčam tento,dobrala som ho,a v deň poslednej tablety som mala po 15 mesiacoch snaženia pozitívny test, a brala som tiež 1 denne, a k tomu kopu ďalších vecí, držím palce

zuzanockamt
24. máj 2019

11 DPO ... test zatiaľ takýto slabý

kika123kika
24. máj 2019

@zuzanockamt ale je tam 🙂 ja riez nemam fuha aku silnu ciarku :D zajtra aa ukaze no 🙂 drzim palce 🙂

kika123kika
24. máj 2019

Graf aa test dnes 13dpo 🙂

monu66
24. máj 2019

Dobre ranko, MS by mala prist o 3 dni, tehu test negativny a moj cudo-graf takyto...

alison11
24. máj 2019

Ahojte čo myslíte kedy bola ovlácia?

monu66
24. máj 2019

@alison11 podla mna na 17 dc

kika123kika
24. máj 2019

@alison11 podla mna 17dc bola. Inak merias v ustach?

alison11
24. máj 2019

@zuzanockamt Pekný máš test za 3-4 dni budú krásne //

@kika123kika Krásny je už zreteľný dnešný test neboj všetko bude ok 🙂
@monu66 Nezúfaj niektorýmaž po meškaní ms ukážu testy mne pri rpvom až 10dní meškal ms ke´d boli riadne // a to keď meškal len 1-2 dni bol negatívny tak som potom netestovala až keď som čsato chodila cikať a svrbeli ma bradavky mi kolegyňa vravela,že som určite tehotná že ona to pozná má 3 synov a nedalo mi som testla a boli riadne koľajnice :D. Snáď Ti zajra bt stúpn e ostane hore.

alison11
24. máj 2019

@monu66
@kika123kika Ďakujem ja meriem v pošve.

kika123kika
24. máj 2019

@alison11 dakujem dufam a verim 🙂 jaj som myslela koli tym nizkym teplotam 🙂

monu66
24. máj 2019

@alison11 Dakujem 🙂

ikonica
24. máj 2019

@veja28 @ceklis @martinade baby drzim vam dnes vsetkym prsty ✊✊✊✊✊

olivia_0309
24. máj 2019

@bona69 ktory? moj? ci ten co pridala @taily30 😊 Dakujem, snad to zaberie. Tiez beriem vsetko mozne aj nemozne...

ceklis
24. máj 2019

@ikonica ďakujem krásne ❤️

pimar
24. máj 2019

@kika123kika @zuzanockamt @veja28 ahjote dievčatá, prosím, nenapísali by ste, po akej dobe sa vám zadarilo? trošku na povzbudenie🙂 my sa snažíme už rok a dnes zas 1DC.... Veľmi vám držím palce, nech bábätká rastú a všetko je v poriadku❤🍀

veja28
24. máj 2019

@pimar och ja neviem ci budem povzdbudzujuca nam sa vzdy na prvu supu.... :/ min. rok jun som vysadila antiku jul som uz bola tehotna.... september MA oktober uz som bola tehu... teraz sme sa zacali tento mesiac snazit a vyslo to... samozrejme je dolezite ako vyde aj ovulka a bolo to velke stastie lebo chlapa mam na tyzdnovkach...

pimar
24. máj 2019

@veja28 aha tak to je super, že to takto vyšlo🙂 pri týždňovkách je to teda problém načasovať:D držím palce nech to dobre dopadne!

kika123kika
24. máj 2019

@pimar ahoj my snazilkujeme od januara 🙂 v narci sa nam podatilo jo prisla mrcha neuchytilo sa :/ teraz sa na znovu zadarilo dufam ze vsetko dobre dopadne zajtra je de ms 🙂 pila som inak alchemilku od 1DC az do konca ms , potom som pila vytlaceng grep s jednym citronom 4dni pred ovu mala som 3dni plodny hlien a potom 100% stavu z ananasu 🙂 tak neviem ci to je tym 🙂 a tebe drzim prsteky 🙂 🙏🙏🍀

alison11
24. máj 2019

@kika123kika AJ mne je čudné že som mala tak veľmi nízke teploty a pritom aj baterky sú takmer plné ale tak už stúpa,dúfam,že to bude víťazný aj pre nás tento cyklus.
@pimar Nám sa prvý takmer na 4 roky podaril ale asi psychika veľa robila hrozne som chcela bábo aj som si veľa poplakala do vankúša a nakoniec ako som aj gyn. zmenila tak moju nepravidelnú ms riešil a psermiogram a keďže mávam pco tak nevidel šancu a spermiogram bol 40% tak nás chcel gyn. poslať do Brna načo môj muž ani počuť nechcel tak som sa zmierila že amť vlastné nebudeme tobolo v roku 2010 v októrbi sme sa dohodili že ak nič do decembra v januári začneme vybavovať adopciu a koncom októbra sme zistili že som tehotná.A potom druhé sa nám zadarilo keď mal malý 8 mesiacov žiaľ po týždni odišlo to som bola 6tt potom keď mal 1,5roka mala som hrozný strach o synčeka aj záchranka nás odviezda do nemocnice mal febrilné kŕče a zároveň bol v bezvedomí vnemocnici som si test kúpila lebo meškala ms potom ako sme došli domov o 2dni som potratila :-/ a nakoniec som otehtonela keď mal malý 2roky a teraz je už 5ročný zbojník:D.Vlani po 1 mesiaci snaženia som otehotnela žiaľ v 10tt odumre plod a musela som na čistenie.Teraz sme sa zasnažili a len dúfam,že sa zadarilo a aj úspešne donosím.

pimar
24. máj 2019

@kika123kika jej ďakujem za rady🙂 skúsim🙂 a určite teraz všetko dobre dopadne, mysli hlavne pozitívne a buď v kľude, musí to vyjsť🍀❤

kika123kika
24. máj 2019

@alison11 nech ti len pekne idu horr 🙂 nemusia sa bat 🙂 🙏🍀 a jasna tento mesiac je vitazny ❤

pimar
24. máj 2019

@alison11 ďakujem ti veľmi pekne za popísanie, ako pozerám, tak je teda veľmi veľa rôznych príbehov, a ty si si prešla teda naozaj dlhou cestou. Tentokrát nech sa teploty držia pekne hore a dotiahneš to do úspešného konca🙂a nech ti chalani robia len radosť🙂

kika123kika
24. máj 2019

@pimar nemaz zaco dufam ze pomozu 🙂 😘 jasne teraz som sa dala lenosskeho rezimu 😂😂 a dakujem :*

zabka1987
24. máj 2019

@alison11 och to ma mrzí, robili ti aj daje testy prečo?

pasikavamacka
24. máj 2019

@pimar my sa snazime 6 mesiacov, nebola som este nikdy tehotna, mam 36r. na poslednom sone cysticky na oboch vajecnikoch, podozrenie na PCO, ale prvy HP pocas menzesu bol dobry a teraz cakam na vysledky z druheho odberu, tak uvidim, ci sa potvrdi PCO.

pasikavamacka
24. máj 2019

@pimar vidim ze si sa pytala takych, ktorym sa zadarilo, prepac :D som v ukecanej nalade dnes

shellynda
24. máj 2019

Je normálne mať takéto vysoké teploty?

pimar
24. máj 2019

@pasikavamacka nieee, mňa práveže zaujímajú všetky skúsenosti báb v tejto skupine🙂 takže diky za odpoveď🙂 ja idem o dva týždne na prvé vyšetrenia, keďže pred rokom ako som povedala gyn.že sa ideme začať snažiť o bábo povedala, že mám dôjsť o rok, ak by to nevychádzalo.... Vtedy mi táto veta znela totálne komicky a neverila som, že by sa to mohlo stať, že vážne dôjdem o ROK(!!!), že teda...nedarí sa🙈