Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik takze skompletizujem tento vikend. Vybrali mi 9 vajicok, 2 abnormalne, 1 MI-MII nie prilis dozrete a 6 MII dozrete. Fertilovali 7, ujalo sa 5, do stvrtka prežili 5, vcera boli uz len 4. Jedno nevyzera dobre, takze tam je otaznik ci prežije a 3 sú vo vybornej kvalite zatial. V nedelu by mali zmrazit to co zostane, ja dufam ze vsetky 3. @evi38
Takze ziadny transfer v tomto cykle, nech si telo odpočinie od hormonov a o mesiac bude znovu v normale a bude KET 🙂
@zuzik5891 super dalsi boj, drzim prsteky a informuj nas
@ereska ako sa dari? Uz som o tebe dlho nepocula.
@butterfly333 tak toto je mega pozitiv. Je mozne ze su menej napustene.ale pokial je tedtovaciw silnejsia.je to jasne
@lauritka ďakujem no sú to one step no asi fak to ma malo farbiva bol úplne bledý ale testovacia je silnejšia. Hlienu mam už druhý deň veľmi veľa.
@martinade tak aj tri sú obrovský úspech a hlavne keď sú také krásne kvalitné 🙏... myslím na teba v kuse ako sa tebe a bublinkám darí ❤️🍀...
No rozhodli sme sa že ideme do toho ešte raz... ale už krátky protokol...zmena liekov...a hlavne nová nádej 🙏 ...ja mám už podchytené všetko čo sa dalo a priateľ je po 3 mesačnej vitamínovej kúre...dal by boh a y to už bolo úspešné 🍀🙏
@butterfly333 krasny ovu test tak sup na tooo 😉✊🍀
@naty1987 ďakujem no snažíme sa už 2r a nič z toho moje vajíčka sú už asi na dve veci 😳
@kakatulik dakujem Kati a v novom cykle by som chcela v prirodzenom, aspon si telo oddychne od hormonov.
@zuzik5891 no ano uspech, uvidime co mi povedia v pondelok. Dnes som citala na fb ze jedna 42 rocna mala 22 folikulov...a 19 sa oplodnilo... musim si nastudovať jednu knihu, ktoru napisala molekularna biotechnologicka aby si zlepsila oviralu rezervu a kvalitu vajicok..
Kratky protokol ti kvitujem, nechapem preco ti 1x dali dlhy...
Potom napis co si budes pichat kolko jednotiek.
@ceklis tiez som citala, preto chcem skusit ket. A ako sa mas? Brusko rastie?
@martinade lebo chceli čo najviac vajíčok... lenže ja som veľmi slabo reagovala na Gonal a teraz mi ešte jeden úplne celý trčí v chladničke...na čo mi sú plné vaječníky folikov keď sú nanič... už vyše troch mesiacov úplne poctivo jem koenzým Q10 a miovarian...teraz po jednom sáčku a počas stimulky dám po dva sáčky...mne ten miovarian vrátil aj stratenú ovuláciu po prvom IVF... vaječníky začali pracovať fakt ako hodinky... veď si mohla vidieť moje ovulačné testy... pozitívne aj 2-3 dni 😂...a dôležité je že mi nechajú fungovať moju hypofízu...v pondelok budem vedieť lieky len sa dr.chcel ešte poradiť s primárom...s tým som sa ešte v ten deň stretla na seminári o umelom oplodnení 😁😁😁... takže som sa mu pripomenula...nech je v obraze keď s ním bude kolega konzultovať náš prípad 🤣...dal mi za pravdu vo všetkom čo som mu povedala... pamätal si na nás... hneď k nám prišiel sa porozprávať...dobre mi to padlo keď vieš že ťa neberie len ako ďalší pár s problemom v poradí
@butterfly333 nie su ono to vijde my sme sa o maleho snazili 3a pol roka ide to na hlavu treba si trocha aj oddychnut lebo psychika obcas nedovoli otehotniet
@naty1987 aj sme boli minulý mesiac v tatrách si oddýchnuť akurát cez ovu no nič z toho. Neviem nám pocit ze to naše vytúžené dieťa nám nieje súdené lepšie povedané mne.
Ahojte,ospravedlnujem sa za blbe otazky no neviem si uz rady dat.Citili ste svoje creva pohyb?nemyslim ked idu von plyny,ani škrkanie.Myslim pohyb ktory registrujete volnym okom.Video mi nejde pridat-jedine by som vedela poslat niektorej cez fb-ze by sa k tomu vijadrila-pripadne by ho sem vlozila bud sem alebo tu na mk.Dakujem za rady a precitanie
@butterfly333 ked to nebudes cakat pride to ja nam tento rok dva potraty za sebou hlava mi ide sratu stale ze preco ale hkavy hore pride mimco uvidis moc drzim palce
@zuzik5891 prosim ta ten inofolic je naco dobry?? Ked stoji tolky peniaz a vuem ze kopu bab ho pihe.....viem ze su v nom vitaminy ale ja ked uzivam vitaminy plus aj kys.listovu ono ma nieco viac?ci pobaha skvalitnit ovulku ci ako ?
@eliska1986 niečo ako keby si mala pohyby?...ako v tehotenstve?... ak myslíš to sú to len svalové zášklby... mávam to aj ja...
@naty1987 ja som minulý rok v júni v 6tt potratila od vtedy nič.
@zuzik5891 ano to myslim.Len tie zasklby mavam kedy kolvek pocas dna.Dokonca aj volnym okom to vidiet.Videla si si aj ty tie zaskllby?
@butterfly333 to pride a uz zostane 😘 uvidis telo potrebuje cas
V juni som potratila tiez a v juli som otehu znova a teraz v septembri som bola na kyret telo potrebuje cas no tiez dufam ze sa nam co najskor podari otehu a uz do uspesneho konca
@naty1987 to ma mrzí. Verím že sa zadari znova. No ja už niesom najmladšia mam 40r.

@paulli vyzerá to na dobrej ceste ✊🏻 Silno silno držím palce aby čiarka silnela.