icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
5. nov 2019

@butterfly333 je to obycajna bezcitna krava a hotovo 😂😂

wewe14071990
5. nov 2019

Ahonte zenusky..davno som tu nebola...trapim sa s tými BT a nie a nie sa podarit...manzel bol na spg,troska slabsie/pomalsie inak ok,cize berie vitamíny...ja som schudla 20kg postupne,pre dieta vsetko....a aj tak stale nic...hladam googlim...kolko ma byt BT? Lebo meriam skoro ráno 4:30 v ústach s prístrojom cyclotest 2...no toto je graf...ja uz zacinam saliet...povedali sme si,ze do decembra neriešime ale mne z toho viac a viac svitori..Ms by mala byt bud 8.11 alebo 11.11 (dve tabulky,kazda inak pise)

julianka007
5. nov 2019

@wewe14071990 Ja som merala v tom istom čase v ústach a mala som úplne rovnaké teploty... Podľa mňa je to v pohode... A aj keď som otehotnela, tak som mala teplotu max 36,6. Je tu niekde aj tabuľka hyper hypo a normálnej funkcie štítnej žľazy... A bola som úplne v norme. Tak nemaj strach. A počas MS som nemerala. Lebo tam mi dosť skákala teplota a len to miatlo zbytočne..

butterfly333
5. nov 2019

@kika123kika presne tak moja👍

wewe14071990
5. nov 2019

@julianka007 presne toto som potrebovala teraz pocut..cize je este sanca,ze som v tom?!ze sa to konecne podarilo...uz taaak dlho skusame.. 😭😭 a podarilo sa v pohode?!

tufik07
5. nov 2019

Ahojte..myslíte že je ovu test pozitívny? Väčšinou je ovulka na 15-16DC

julianka007
5. nov 2019

@wewe14071990 Každý cyklus je šanca len to netreba vzdávať. Ja som sa o dieťatko snažila spolu 4 roky. To že som tlačila na pílu mi zničilo vzťah. Ale neľutujem. Mám teraz toho najlepšieho manžela akého som si mohla priať. A s ním sme sa snažili niečo vyše roka. A prišlo to keď už som si povedala, že posledný mesiac a potom ideme k doktorovi a na rôzne vysetrenia... vždy je šanca, len treba veriť a nenechať si snaženie prerásť cez hlavu. Treba myslieť aj na iné veci. Vy sa ako dlho snažíte... Máte už aj nejake vyšetrenia za sebou okrem spg? Užívaš aj nejake doplnky?

lauritka
5. nov 2019

@tufik07 ano. 13 dc pozitivny 🙂

mamelka
5. nov 2019

@lauritka môžeš pozrieť moje testy?Dnes ráno som mala výtok...no som testla o 11tej a ako som vypila pol litra čaju som išla na WC ... až potom ma napadlo,ze pred testovanim nemám pit

mamelka
5. nov 2019

@naty1987 No testla som ... negatívny teraz vecer

naty1987
5. nov 2019

@mamelka ako chápem ťa čo sa týka práce silno držím palce nech sa zadarí 😉

mamelka
5. nov 2019

@naty1987 ďakujem ... je to veľmi komplikované, my sa chceme aj na SK vratit ...a chceme,že by sme tretie tu ešte v DE mali a si to vychutnali, a to,ze sefke by som to nechcela spraviť...ona je pre mna ako druhá mama ☺️😌 fakt veľmi dobrý človek

naty1987
5. nov 2019

@mamelka takých je maalinko uvidíš či to teraz vijde to by si mala veľmi fajn 😊😊😊
Ja som veľmi dúfala že v decembri bude darček.pod stromček ach...no zas sa hnať za tým nechcem

mamelka
5. nov 2019

@naty1987 no a to sme tiež chceli,že dievčatám dať,veľmi chcú ešte surodenca ...ale tak netlacime na to ... neboj podari sa vám, ja som tiež sama zvedava ci sa nám teraz podari alebo nie ... ale tak uvidíme no ...

lauritka
5. nov 2019

@mamelka ahoj a ten o 11? po 15 minutach bol aky? zdaju sa mi skoro rovnake. je mozne ze si mala rozriedený moč. hlien maš ?

naty1987
5. nov 2019

@mamelka ako boli dušičky malý to velmi vnímal stále sme sa bavili o babatku keď sme boli na cintoríne... taky bol zlaty... že mu je veľmi smutno že zomrelo joj ani som netusila že to takto bral lebo surodenca moc nechcel ale teraz je úplne iný teší sa kedy bude bábo a že mi bude pomáhať tak už len vydržať 😊😁

mamelka
5. nov 2019

@lauritka mala som len ráno...po 15min bol tmavý mne príde že tak ako na foto ... fu rozriedeny?Nie ... jedine co som ráno vypila ten čaj a hneď testla...ale o 14:30 A teraz večer som 2h predtým nepila

mamelka
5. nov 2019

@naty1987 zlatý ... tak isto mu je smutno ...ja vidim u kamarátov,ze ich dcera by chcela surodenca ... to deti potrebujú ,,partaka,, ja som rada,že máme dve ☺️

naty1987
5. nov 2019

@mamelka veru treba im partakov 😉😉😉 ja sa na tom veľmi teším keď to už bude pravda
@lauritka ty akooo ty si mala tak neskoro ovu kedy budeš testovať?

mamelka
5. nov 2019

@lauritka ja tapa ...ešte čítam čo som napísala a ako som to HROZNE napiaala ...chcela som ,,môžeš PROSIM pozrieť moje testy...,, a ešte,,ďakujem,, čarovné slovíčka ach jaj ..ale ďakujem krasne za ochotu a,ze si odpísala 👄

lauritka
5. nov 2019

@naty1987 no ja neviem najst teplomer, lebo uz som dlho nemerela 😝 takze si ani neviem potvrdit či bola. a sranda ze som bola vcera na preventivke a ani závan niečoho, čo sa mohlo podobat na ovu.. teda aspon nejake žlte teleso alebo tekutina 😀 namiesto toho tam spominal nejaku cystu ktoru budeme sledovat.. :-P

lauritka
5. nov 2019

@mamelka no je možne že to bol už vrchol. kym maš hlien tak sa pre istotu snazte. po ovulky by sa potom za dva dni ak prebehne, mal uz menit na hustejši a kremovy

wewe14071990
5. nov 2019

@julianka007 snazime sa 2 roky...on slabsi spermiogram ale povedali mu ze vitaminy poriesia..tak ich poctivo berie plus macu peruansku. Ja som v poriadku,zatial nejake vaznejsie vysetrenia neboli...tak sme sa dohodli,ze do decembra pockame a ked nic,ideme na vsetko ostatné

zuzik5891
5. nov 2019

@butterfly333 Moja...teraz som si to prečítala... normálne mi žila na krku skáče do nervou...oba sú sto nemá všetkých pokope...

naty1987
5. nov 2019

@lauritka ja s teba odpadnem 😂 že nevies najst teplomer 😁😂 a je vôbec možné mať ovu taaaak neskoro???tak snad to s tou cystou nehude vážne

Ja idem ku gyn nakoniec až budúci týždeň už som zuuuufala som uz 54dc a mám pocit že aj tie ms bolesti ustavaju ja neviem už ,mne ms asi už nepríde 😤 a prečo to taaak trvá občas mám strach či pri kyrete niečo neposrali 🙄

julianka007
5. nov 2019

@wewe14071990 Veľmi silno budem držať palce nech sa to do toho decembra podarí a nemusíte behať po vyšetreniach. 🙏🙏🙏 Ty si do ovu môžeš robiť aspoň alchemilkovy čaj a kyselinu listovú nezabúdaj...

butterfly333
5. nov 2019

@zuzik5891 ja som v práci a už som aj na to zabudla.

butterfly333
5. nov 2019

@zuzik5891 moja a ešte som chcela napísať my sa snažíme no budú to 2roky a čo potom taka čo sa snaží 4 ci 13rokov? Taka nemá právo sa na nič co sa týka deti ani len pozrieť? Ved koľko je tu žien co sa snažia viac než ja a stále sa im nedarí. No ja verím že sa to podarí každej jednej z nás.

zuzik5891
5. nov 2019

@butterfly333 Ona mi dala pod komentár palec... takže buď tú odpoveď vôbec nepochopila alebo je absolútne bez chrbtovej kosti...ale by si neverila koľko je tu takých podlých báb... myslím si že dnes v snažilkovskej skupine jedna napísala aká je nešťastná lebo je tehotná a ona má už 3 deti...mne to proste hlava neberie...

wewe14071990
6. nov 2019

@julianka007 dakujem...uz meriam asi rok ale nejako nie a nie a nie. Ja tiez verim,ze sa podari,aj ked chvilkami ma chyta depka hlavne ked toe svine zas a znova pridu.ja si robim alchemilkovy,brala som gynex,tento mesoac som uz prestala,manzelovi robim kotvicnik,ma macu, teraz dalsie vitaminy, l-carnitin 1x. Ja som schudla v domneni,ze to pomoze. A aj tak nie a nie,tak ta depka obcas pride...zo zaciatku s ami teploty zdali nizke, teraz uz viem,ze su ok.a kupila som aj ten lubrikačný conceive,aby mali ľahšiu cestu cestovatelia 😂🤣. Rady ze nemyslite na to ah jaj...kto si tym prešiel,vie,ze tot ak nefunguje. Snazim sa odosobnit ale hlavne po ovu to nejde...