icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veroni1988
14. nov 2014

@joannah13 krásne foto 🙂
@jaja9891 držím silno palce, aby to vyšlo

jaja9891
14. nov 2014

@veroni1988 dakujem 😉 musi konecne...a ty sa mas ako?

veroni1988
14. nov 2014

@jaja9891 ja momentálne čakám som 5 DPO tak uvidíme, ale veľkú šancu tomu nedávam, no uvidíme 🙂

chmurkaxy
14. nov 2014

@jaja9891 drz sa, ty to dáš! Jasné,že sa oplodnia a Pk je super,lebo to.sa blastocysta hneď zahryzne,lebo ma už také nožičky vylezene z obalu bunky 🙂

jaja9891
14. nov 2014

@veroni1988 tak drzim palce nech sa to podari...

jaja9891
14. nov 2014

@chmurkaxy dakujem,ty ma vies vzdy tak povzbudit 😉 len dufam,ze vydrzia do utorku a hlavne som zvedava co bude dnes za telefonat 🙂

chmurkaxy
14. nov 2014

@jaja9891 ty trulo,jasné,že vydržia. Veď sa už tešia na všetku vašu lásku 🙂 potom daj vedieť, ja som akurát u endokrinologicky,lebo už musím riešiť tých 5 biochemickych tehu po porode.

jaja9891
14. nov 2014

@chmurkaxy juuj si super 😀 dakujem a aj tebe nech uz s tymi biochemickymi tehu nejako pomozu,vela stastia,nech pridu na pricinu.

zuzulienocka77
14. nov 2014

@jaja9891 juuuj teším sa potichučku a držím všetky prsty čo mám 😵 A čakám pozitívne správy od embriologičky 😉
@joannah13 krááásne fotky, veľmi Vám to pristane rodinka 😉

katkatonkova
14. nov 2014

@jaja9891 tak to je super sprava....sak ale nech ti tam daju rovno vsetky 3 a budete mat nadherne 3 deticky.....drzim palecky nech ti to dobre dopadne a aby si uz dostavala len same pozitivne spravy....inac bola som v stredu u doky a kukala ma tam moja maternica je ok...ziadne cysti nic take...tak si moj manzel bude musiet podat ruku s najlepsim kamaratom.... 😀 😀 😀

rybkaa
autor
14. nov 2014

@jaja9891 no super, tak to už máš za sebou 🙂 a to ťa včera už aj domov pustili?

micikatka
14. nov 2014

Baby, mne testy vobec nesilneju :((( a ani teplota nesla vyssie, drzi sa tak ako vcera :(((( a zajtra nebudem moct merat v rovnaky cas (idem do komisie do volieb)

rybkaa
autor
14. nov 2014

@malamata @butterfly333 tak ako baby, testovali ste? 🙂 horím nedočkavosťou 😀

paskolinka
14. nov 2014

caute dievky, ja pricapim ten svoj graf. no nie je uteseny 😉 ? inak nijako tehotne sa necitim, na teste rit palova (myslite ju ma taku bielu ako zuby? 😀 ), tak cez vikend cakam ms...

rybkaa
autor
14. nov 2014

@luminuska som ti inak zabudla povedať, tvoj graf je jasný anovulák, vyzerá že ani inofolic zatiaľ nič nezmohol, kedy sa chystáš ku dr.? lebo po takom brutálne dlhom cykle neviem na čo lekár čaká, len ťa zbytočne trápi, nie je možné mať ms 2-3x do roka....trvala by som na vyvolávačke a asi by bolo vhodné aj podrobnejšie vyšetrenie, laparku ti nenavrhol?

rybkaa
autor
14. nov 2014

@micikatka ale no....ukáž testy aj graf

butterfly333
14. nov 2014

@rybkaa ahoj no ja dnes 13DPO teplota stúpla na 37,3 ale test negatívny ten pepino som robila no pôjdem kúpiť,iný.

butterfly333
14. nov 2014
micikatka
14. nov 2014
rybkaa
autor
14. nov 2014

@paskolinka riť paľova = bruchalove zuby? 😀 😀 😀 chudák, musí sa mu štikútať 😀
ale fakt že utešený máš ten graf, krásne pravidelné kopčeky si namerala 🙂 ale ma neštvi že tam nič neni, šak musí! 🙂

rybkaa
autor
14. nov 2014

@butterfly333 ale čože? tak vysoko si na 13 dpo a nič? nechápem...ani duch?

paskolinka
14. nov 2014

@rybkaa fakt nicovate nic a to som robila pepino, ze aspon ten duch keby sa zjavil 😀 no jo, uz len pod tym stromcekom sa asi zadari 😉 a ty kedy ides k tej doktorke?

rybkaa
autor
14. nov 2014

@micikatka to už by aj ms dnes akože NEmala byť či kedy? lebo v deň meškania ms by ani veľmi nemusel byť ešte dáky silný...no počkaj do pondelka, ako bude teplota aj testíky a choď prípadne na krv k dr., ak by nesilneli....žeby fakt cysta? ja neviem, mne sa to furt dáko nezdá...

butterfly333
14. nov 2014

@rybkaa nie ani náznak ☹

paskolinka
14. nov 2014

@micikatka este nie si tolko dpo... podla mna este zosilneju, neboj. teplota je hore, ms nedorazila, urcite zosilneju 🙂

rybkaa
autor
14. nov 2014

@paskolinka ale choďte dokelu s vašimi pepinami 😀 tie sú už také lenivé, že ani duchovať sa im nechce 😀 no nič to, zajtra cikni zase, hádam sa bruchalovi na riti dáky červený vred objaví a vlastne rovno dva 😀
idem v stredu ráno, tak som zvedavá, ale som brutálne nažhavená na snaženie 🙂 o samotnom sexe ani nehovorím, pretiahla by som už aj sama seba v zrkadle 😀

micikatka
14. nov 2014

@rybkaa no asi dnes by nemala prist

joannah13
14. nov 2014

@jaja9891 děkuji.. i já držím moc pěšstičky 🙂

rybkaa
autor
14. nov 2014

@micikatka no tak to máš čiarku tak akurát, neboj 🙂 ona len teraz začne tak riadne silnieť 🙂 ja som si 2 dni po meškaní ledva dačo vykukala na teste a potom to už šlo rýchlo hore, že to silnelo, kukni 🙂

paskolinka
14. nov 2014

@rybkaa a tak ja som radsej pepino v tescu kupila akoby som mala ist zase do lekarne to pytat. vsak minule ze prosim si tehotensky test a salviovy caj. a teta ze ci to ako pre seba chcem ten caj 😀 nuz, nechcelo sa mi vysvetlovat, ze ja testy len tak zo sportu kupujem a tehotna pravdepodobne vobec nie som, takze s akymkolvek cajom nemam ziaden problem 😀 ... vsak aj manzel sa uz isto tesi, po takom poste, no bol by v tom cert, aby ste to ditko teraz hned nesplodili 😉 len aby uz nebolo po ovu ked ti dr. da zelenu 😉