icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
14. nov 2014

@malamata potichu dakujem, aj ked tomu este stale nechcem verit. asi az po potvrdeni z krvi mi to dojde.

bosoriak
14. nov 2014

@malamata Ahoj, ja vidim ciarku na vsetkych. 😀 Akurat rozum vravi, ze by mala silniet. Presne takehoto ducha som mala na Pepine a nic z toho nebolo, slak aby ho trafil. Daj si den pauzu a ak este mas nejake testy, tak skus v sobotu rano. Ak teda nedojde cervena navsteva.

malamata
14. nov 2014

@bosoriak 😀 diky za útěchu, ale kde nic není... znas to. Červená návštěva prijde v neděli nebo v pondělí, no jak se znám, budu testovat, dokud nedojde, nedá mi to a od příště už budu hodná 😀 😀

rybkaa
autor
14. nov 2014

@mamulienka30 jasné, môže to byť preto, že si kojila 🙂 aj s testami by to ešte sedelo, že ovula bude - bola dnes, jednorázový výskok ovulku neznamená, označ si to ako discarded, nech ti to graf neberie do úvahy. Alebo - niekomu teplota hneď po ovulke prudko klesne a potom je zase hore, tak len meraj ďalej, keď ho už aj do sexu neprinútiš, malo by to aj tak stačiť 🙂

mamulienka30
14. nov 2014

@rybkaa - no mozno by som donutila - ale nutit nechcem, ved chapes... zajtra rano najskor by to slo podla chuti tipujem 😀 Podla pocitov a hlienu je uz po ovu, hadam sa nemylim.. aj ked teda spermosky zo zajtra by hadam aj tak stacili.. toto snazilkovanie je cela veda 😝 😀

chmurkaxy
14. nov 2014
chmurkaxy
14. nov 2014

A už som nasla,že citlivosť je 50 a ja som to nerobila z ranného,ale až z druhého.

chmurkaxy
14. nov 2014
bosoriak
14. nov 2014

@chmurkaxy Podla mna test s citlivostou 50 ukaze druhu ciarku tak v 16. tyzdni 😀 Sa smejem, lebo ja uz nekupujem menej citlive, nez 10. Na tvojom sice nevidim, ale ja som zvyknuta hladat ruzove ciarky, mozno preto. Ale ak tam mas ducha, tak na 10-tkovom ti zajtra rano urcite vyjde palica.
Drzim palce. 🙂

bosoriak
14. nov 2014

@malamata Doverne poznam. Ale uz som o level vyssie, uz minuly cyklus som nevyberala ocikany test po troch hodinach z kosa, aby som sa uistila, ci tam nahodou nie je ciarka.
Ale ano, treba sa naucit nedavat si falosne nadeje. Ak ma niekto manual, poprosim 🙂

zuzulienocka77
14. nov 2014

@chmurkaxy ja tam čiarku vidím. Ja som si ho robila myslím, že nejaký 16-17DPO a mala som asi polovičnú čiarku od kontrolnej a vybehla mi hneď. Ale mala som ho prvý krát, tak neviem, ale tieto clear-ky, by nemali duchovať a 50-tky už tobôž nie. V každom prípade držííím palčiská 😉

mawiya
14. nov 2014

@chmurkaxy moja na tom hornom vidím modrý ducho paličko. ale modrý, to je dobré. citlivosť 50? kokos to si ani nemala míňať ešte. pekne kup 10tkový ani 25 citlivosť by ti extra silne neukázal. som si istá, že tehu si. 😉

rybkaa
autor
14. nov 2014

@malamata na tom poslednom jasne vidím čiarku 🙂 aj graf by tomu celkom pekne zodpovedal 🙂 testuj ďalej 🙂
@chmurkaxy to je citlivosť až 50, ak je to teda tento http://www.drmax-lekarna.cz/tehotensky-test-cle... či robí duchov to netuším, ja robievam len desiatkové testy. Nemáš aj taký normálny testík?

rybkaa
autor
14. nov 2014

@chmurkaxy až teraz kukám foto vidííííííím to 🙂

joannah13
14. nov 2014

@mawiya och děkuji i za přítele.. dnes to mám za 50 dní, tak potom přihodím fotečku našeho juniora 🙂

butterfly333
14. nov 2014

@micikatka ahoj tak ako dnes? Koľko DPO si?

senta_sofia
14. nov 2014

@joannah13 jeee, ze 50 dni, mam zimomriavky normalne 😉 ty si to tu tak pekne nastartovala, dufam, ze este do 31.12. budeme tehotne aspon vsetky zo "starej" party 🙂

kudusko
14. nov 2014

@chmurkaxy pekne vidiet ked si naklonim notebook kolko si dpo a kedy mas dostat? 🙂

joannah13
14. nov 2014

@senta_sofia to by byl ten nejkrááásnější dárek a že já tady na tu "starou partu" myslím často, aby to vyšlo všem ještě v tomto roce 2014 🙂

luminuska
14. nov 2014

@rybkaa ahoj, no ja som si to aj myslela že to je anovulačný, stále sa motám okolo rovnakej hodnoty.. budúci týždeň chcem ísť k dr., dnes som sa mu nedovolala. ale povedal aj tak, že až po 6týždňoch brania inofolicu, takže to bude budúci akurát. Uvidím čo mi navrhne, ja chcem určite vyvolávačku a nech mi dá výmenný lístok k endokrinologičke na vyšetrenie inzulínovej rezistencie. A ak nebude nič hovoriť o laparke, tak sa ho opýtam ako to vidí. Ďakujem za názor 🙂

jaja9891
14. nov 2014

@chmurkaxy jeej,vidim ciarocku,co ti vraveli na endokrinologii? drzim palce 🙂

@micikatka pekna ciarka,drzim palce nech tmavne 🙂

@zarzisia ako?dosla nedosla?testovala netestovala si?

@rybkaa poradis mi ako vo FF hodit ovu na den odberu?

senta_sofia
14. nov 2014

@jaja9891 a keby si si zadala iba manualne ovulaciu? cez ruzove menu hore, analysis - manual override - ovulation override a zadas den cyklu?

jaja9891
14. nov 2014

@senta_sofia hej hej,tak som to myslela,dakujem 🙂

rybkaa
autor
14. nov 2014

@jaja9891 no senta ma už predbehla 🙂 ozaj a čo telefonát? čo ti oznámili?

micikatka
15. nov 2014

Baby,poradte prosim.dnes som merala 5,00 a zvyknem az 6.30. Aku teplotu zapisat?

bosoriak
15. nov 2014

No u mna uz sa to pomaaalicky schyluje ku dnu O, myslim, ze ma dnes caka prvy takmer-pozitivny ovu-test. Zajtra bude pozitivny, takze to nakoniec ten program dobre vypocital na 17.11. No a potom zacina to obdobie hysterickeho hladania priznakov :-P
Mavate este niekto taketo himalaje, kym este nebola ovulacia?

bosoriak
15. nov 2014

@micikatka Co tam po teplote, test si si robila? 🙂
Myslim, ze tu dievky pisali, ze kazda hodina je 0.1 naviac.

chmurkaxy
15. nov 2014

Baby,tak ja nič. Robila som digi a minusko. no nič,nevadí. Takže bacha na tie 50kove, duchuju tiež 😀 a to som ho kupovala s tým,že 50 je dosť,ze to bude buď-alebo.

bosoriak
15. nov 2014

@chmurkaxy Skoda. Aspon opat vidno, ze test sa oplati robit az ked meska menzes. Uz len zistit, ako by sa to mohlo dat vydrzat. Avsak co by robili vyrobcovia testov, ved by neboraci skrachovali a to nedopustime.
Ale kym nie je menzes, tak je stale nadej, nie? 🙂

chmurkaxy
15. nov 2014

@bosoriak nádej je vždy 🙂 Len ja som pred tehotenstvom a už aj po mala veľa biochemickych tehu a mikropotratov po umelom oplo,tak to je také menej nádejné. Ale áno,nádej je vždy 🙂