icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
26. nov 2014

@vicianocka a si si istá, kedy bola ovulka? bola si na sono keď si brala clostil,. či dorástli foliky?

zarzisia
26. nov 2014

@rybkaa predtym nie, lebo testy dosli az v pondelok. No ja som pred tym prvym testom vypila asi liter vody a aj tak bol silny a ieto dalsie ma len vytacaju 🙄 Sa mi to zda skoro, ze by som mala ovu na 9DC a na 12DC by som mala taku silnu ciarku. SOm z toho debil
@jaja9891

jaja9891
26. nov 2014

@zarzisia mozno pomaly klesalo LH ?

rybkaa
autor
26. nov 2014

@snubenci08 takýto pokles som videla vo viacerých tehu grafoch, baby písali, že ten pokles je akokeby príchod ms, ktorá nakoniec nedorazí a potom ide teplota zase hore, aj @micikatka a @anulqua taký pokles mali v grafoch a nakoniec je všetko ok 🙂 zle by bolo, ak by teplota ešte klesla a ostala na predovu teplotách, vtedy zvyčajne dôjde k MA....testy ti silnejú?

rybkaa
autor
26. nov 2014

@zarzisia myslím, že ovu už bola, ona sa môže posunúť 🙂

zarzisia
26. nov 2014

@jaja9891 netusim....ja som tu ovu potrebovala,aby prisla MS 😔

@rybkaa ozaj, dnes som merala a teplota bola 36,5

rybkaa
autor
26. nov 2014

@jaja9891 čakám sa odpoveď či si testovalaaaaaa 🙂 veď pochop, že som zvedavá a nedočkavá 😀

vicianocka
26. nov 2014

@rybkaa ano, bola som na sono, okolo 11.-12.11. som mala mat ovulku.. mala som dominantny folikul... a teploty som tiez nikdy nemala nad 37 🙂 v pondelok budem jednoznacne mudrejsia 🙂

jaja9891
26. nov 2014

@rybkaa juuuj moja prepac,asi som ta zle oznacila? Mam vo fotoblogu foto,nedavno som dala 😀😀😀

snubenci08
26. nov 2014

@rybkaa posledný som si robila v deň, keď som mala mať MS, teda 30DC na grafe. Vtedy silneli. Od vtedy neviem, nerobila som. Ani žiaden doma nemám a ani nemám ako ísť do lekárne. Najbližší obchod 6 km a manžel autom v práci.

jaja9891
26. nov 2014

@zarzisia hmmm...tak mozno folikul nepraskol aj ked lh stuplo...

zarzisia
26. nov 2014

@jaja9891 taaaaaaaaaaaaak by som ta vystiskala .... tak poprosim takto na dialku tvojho manzela, nech to urobi aj za mna 😵

katickaaa
26. nov 2014

@rybkaa ahoj ja som zacala aj ovu testovat 9 a 10DC a ciarka silnie, teploty mam stale take 36,9 dnes 😉 veselo pokracujem sama som zvedava ako to pojde...

rybkaa
autor
26. nov 2014

@jaja9891 už som našla 🙂 ja som kukala tu 😀

zarzisia
26. nov 2014

@jaja9891 a ako sa prejavi, ked nepraskne?

jaja9891
26. nov 2014

@zarzisia no tal lh stupne a bt nie...a on sa moze zmenit na cystu alebo sa proste vstrebe...to sa moze stavat,ked mas tuhy obal vajecnika,ze nedokazu prasknut a preto sa robi ten driling vajecnikov

jaja9891
26. nov 2014

@zarzisia odkazem mu 😀😀😀 teraz musi vsetko robit 2x 😉

zarzisia
26. nov 2014

@jaja9891 uvidime zajtra. ja mam predovu teloty tak 36,2 -36,3 max 36,4........... och vsetko sa kazi :(

mata1512
26. nov 2014

@rybkaa ahooj. Prisli mi testiky... Dakovala 😀

rybkaa
autor
26. nov 2014

@mata1512 super, teším sa 🙂 nejako dlho putovali, poslala som ich 21.11. neviem kam ich zapatrošili, kým došli do BA 🙂 ak by bolo ešte treba, vieš kde ma nájdeš 🙂 nech prinesú šťastie 🙂

katickaaa
26. nov 2014

@mata1512 ides aj ty ovu testovat?

jaja9891
26. nov 2014

@zarzisia moja neviem ako sa spravaju tvoje teploty...ale nebet to tak,ze sa vsetko kazi...po zlom obdobi pride opat dobre,uvidis... musis byt silna,prajem ti,nech sa vam uz zase vrati stastie

mata1512
26. nov 2014

@rybkaa Vcera prisli, ale prebrala som az dnes rano, ked som isla z nocnej... Dakujem, urcite sa ozvem 😉

mata1512
26. nov 2014

@katickaaa ano, budem. A Ty?

katickaaa
26. nov 2014

@mata1512 ja uz som zacala aj meram teplotu... 😉 🙂

mata1512
26. nov 2014

@katickaaa ja som len 7DC. Snazilkujeme poctivo kazdy druhy den, len chcem vediet, kedy bude ovu. 😉

katickaaa
26. nov 2014

@mata1512 presne aj my tak kazde dva dni, ale tiez si to chcem odsledovat i takto - u mna prvy krat meranie aj testy, tak som zvedava ako mi to vsetko ukaze 🙂 aj grepovy dzus, alchemilku, kys.listovu pijem a dnes mi prisiel aj gelik...

mawiya
26. nov 2014

caute baby. Tak mne sa pomaličky testíky ovu zafarbujú, uvidíme dneska doma a jonáš vychádza na piatok - čo mi poslali, tak uvidíme :-P a začínam sa viacej báť toho, že by to vyšlo a otehotnela by som, ako toho, že to nevyjde. 😢 😢

paskolinka
26. nov 2014

@mawiya sim ta 😉 ak chces babo musis otehotniet 😝

mawiya
26. nov 2014

@paskolinka jaaaaaaaaaaj fakt. čiže mimi bez tehu neni? 😀