icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
2. dec 2014

@jaja9891 blahoželám 🙂 tak je možné, že už bude aj srdiečko, ale nebuď vyplašená ak nie, môže byť až 7+niečo tt, hlavné je, že fazuľka bude v maternici a pekne ju bude vidno vo vačku 🙂

katickaaa
2. dec 2014

@zuzik1927 ja tiez sama neviem ako ma ten graf vyzerat 🙂a co vsetko sa s nim da robit 😀

rybkaa
autor
2. dec 2014

@petra212 pred ovulkou teplota zvykne klesnúť, takže zrejme sa už blíííííži 🙂

rybkaa
autor
2. dec 2014

@katickaaa ano, červené čiary vyznačí graf sám, ak si bude istý ovulkou 🙂 hoď tvoj graf, pozrieme

katickaaa
2. dec 2014

@rybkaa dakujem za info...a ak si isty nebude tak neda 🙂 podla teploty to zrejme robi, ze?

katickaaa
2. dec 2014

@rybkaa no a ako ho hodim sem? link ci ako obrazok?

rybkaa
autor
2. dec 2014

@katickaaa ano podľa teploty, ak si nebude celkom istý, čiara bude prerušovaná, ak nebude ovu vôbec jasná, nedá nič. Môžeš aj obrázok ak nemá svoj link na graf vytvorený

petra212
2. dec 2014

@katickaaa
FF kreslí ten kríž podľa zadávaných teplôt
a áno FF urobí ten kríž automaticky, akurát, že keď je takto prerušovaná čiara, tak to znamená, že FF si nie je úplne istý, či ovu bola vtedy,
a niekedy sa aj stane, že kríž prekreslí,
to podľa toho ako dopĺňaš teploty

petra212
2. dec 2014

@rybkaa
tak som to tak nejako tiež myslela, veď preto som písala, že som zvedavá na dnešný ovu test

katickaaa
2. dec 2014

kocky ako sem dam ten graf??? nejak mi to nejde sem vlozit ako obrazok ☹

rybkaa
autor
2. dec 2014

@katickaaa choď do grafu, hore si daj sharing - setup - a vyskočí ti tam Your Charting Home Page Web Address: a pod tým je tvoj link, ten skopíruj a hoď sem 🙂

katickaaa
2. dec 2014

uff tak podarilo sa mi to... 🙂 😉 tak toto moj prvy graf, popri robim aj ovu testy...

petra212
2. dec 2014

@katickaaa
myšou prejdeš vpravo hore nad "sharing" - tam sa ti rozbalí menu a tam
v časti "charting home page"
klinkeš na "setup"

otvorí sa ti stránka z ktorej skopíruješ link, čo máš v okienku pod nápisom
"Your Charting Home Page Web Address:"

ten link vložíš sem a my si naň môžeme kliknúť a budeme vidieť tvoj graf

rybkaa
autor
2. dec 2014

@katickaaa zajtra pravdepodobne pôjde teplota hore, ovulka dnes, ešte sa dnes snažte 🙂

katickaaa
2. dec 2014

@rybkaa posnazim sa snazit, bo moj chlap je uz z toho mimo 😕 prvy mesiac ideme ze uplne do toho 😀 teda hlavne ja... 😉

joannah13
2. dec 2014

@rybkaa ještě máme celý měsíc a to je dlouhá doba, to se může stát věcí 🙂 jojo bude to chlapisko, toš se trošku nadřu, zatím to beru optimisticky 😀 a jak ty?? už ste dostali povolení tento měsíc??

adamnela
2. dec 2014

Ahojte kočky moje 🙂

Takze zacnem pekne od zaciatku...Uz konecne to dnes mozem verejne oznamit 🙂
Zacala to takto: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
A k tomu este krasne foto:
A dnesny vysledok u dr.: Tehotenstvo potvrdene, 6+3 podla usg a srdiecko krasne bije 🙂
Dakujem Vam vsetkym za podporu a posielam tehu virusiky, nech je tento december poriadne plodny....

sissi5
2. dec 2014

@adamnela gratulujem 🙂 je to krásne, nech ste zdraví 🙂

adamnela
2. dec 2014

@sissi5 dakujem krasne 🙂

petra212
2. dec 2014

@adamnela
blahoželám ....
sa teším, že vám to vyšlo

😉 🙂

jaja9891
2. dec 2014

@zuzulienocka77 dakujeeem 😉 a zuzi tlaky v podbrusku su ok? 😀

jaja9891
2. dec 2014

@adamnela gratulujeeeeeem 😉 tesim sa velmi a len tak dalej 😉

joannah13
2. dec 2014

@adamnela no supeeeer, a jaké palice a srdíčko jako bonus.. to sou skvělé zprávy a já moc blahopřeji a držím pěstičky nadááále 🙂 fííí, mám úplně husí kůži, jak mě to potěšilo 🙂

jaja9891
2. dec 2014

@rybkaa dakujeeem 🙂 no veru,nech je bublinka tam kde ma...kedze u mna presne vedia ovu tak by som mala ist tabulkovo 😉 dr tak kazala tak uvidime 🙂 neskutocne,mne nedochadza,keby mi nie je blbo tak ani neverim 😀

katkatonkova
2. dec 2014

@adamnela jeeeeej...nadherne ciarocky...snad aj ja budem mat takeeee.....no ty si teda tajnostkaarka....

adamnela
2. dec 2014

@katkatonkova vies co, trhalo ma, chcela som Vam to napúisat uz davnejsie, ale chcela som pockat az na srdiecko 🙂
@joannah13 dakujem, ja si to tiez akosi stale neuvedomujem....Nic mi nie je, okrem toho, ze stale som hladna a moc mi chuti a mam citlive bradavky...Inak uplna pohodicka...🙂
@jaja9891 aj ja sa tesim aj zo mna a aj z teba. HCG Ti krasne stuplo a mozeme pekne tehulkovat spolu 😉 Nech uz mozes ten krasny pocit srdiecka zazit aj Ty 🙂
@petra212 diky, no veru, ani som necakala, ze to teraz vyjde...No je to tu a bol to krasny pocit dnes na tom usg, ked som videla to male stvorenie ako sa tam myhalo a ako trepotalo to malinkate srdiecko 🙂

adamnela
2. dec 2014

Dakujem za srdiecko, aj ked neviem komu, ale velmi potesilo 🙂

chmurkaxy
2. dec 2014

@adamnela ja som si to aj myslela, obcas som nakukla, ci je nieco nove. Gratulujem!

senta_sofia
2. dec 2014

@joannah13 ty jo, mi povedz, z coho to ten cvalik v bruchu nabera, stihla si jak prutik, nevolnosti v podstate pocas celeho tehotenstva, no ten si vie "cucnut" 🙂)

joannah13
2. dec 2014

@adamnela taky sem hledala cokoliv, co by naznačovalo těhu a vlastně nic 😀 a pak sem na 6 měsíců začala zvracet a nadavala sem si, že sem to vůbec zminovala 😀 jen si užívej dokud je ti dobře a můžeš se bez problémů pohybovat 🙂
@senta_sofia no dyyyt... ani vitamíny žádné neberu, tak sem doufala, že při porodu bude mít maximááálně do tři kil, a já budu ráda, když bude mít do 4 kil 😀