icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tyxoe
13. feb 2017

@lauritkatesty ja ju uz chcem zajtra 🙏 myslis ze este neskor...

lauritkatesty
13. feb 2017

@tyxoe no moze to prist trošku to klesa.

tyxoe
14. feb 2017

@lauritkatesty nic z toho opat vysla na 36.64

lauritkatesty
14. feb 2017

@tyxoe no a zajta uz mozno stupnes.nerobis testy alebo hlen?
Mna tak trochu klesa bt cca 2-3 dni pred ovulkou

tyxoe
14. feb 2017

@lauritkatesty vcera som mala hlien vodnaty...dnes som este nezistila ..len uz som mala silny krc..

bienennest
14. feb 2017

@tyxoe Skus si urobit ovulacny test.. uz by ti mohol zacat ukazovat ciarku, ak bude rovnako silna ako kontrolna ciarka, tak je pozitivny.

tyxoe
14. feb 2017

@bienennest dnes ked stihnem kupim len mam vela stresov v praci ☹

lauritkatesty
14. feb 2017

@tyxoe jj.tak kym je nejaky plodny aspon na krcku pre istotu snazte

zuzanita123
14. feb 2017

Velke sklamanie u mna 😣

lenka_vi1
14. feb 2017

@zuzanita123 tak to mi je luto....ako dlho sa snazite?

yuppy97
14. feb 2017

@zuzanita123 to ma mrzi ☹ ja tiez klesam ☹

katie233
14. feb 2017

Baby, pomôžte 🙂. Som trošku zmätená z tohto môjho cyklu :(. Predtým v januári som dostala na 25DC, v decembri na 22DC a teraz toto...

elly23
14. feb 2017

moj predposledny graf vyzeral presne tak isto a na to som dostala kramy, tiez bol divny, ako ja si nemeriem uplne pravidelne teplotu, lebo ja robim na smeny a velmi skoro vstavam a normalne dni ked som doma tak sa mi nechce vstavat tak skoro aby som si merala teplotu, ale moj graf vyzeral fakt velmi podobne...tiez sa drzala teplota hore, potom klesla a stupla a dostala som

katie233
14. feb 2017

@elly23 no je to pre mňa trošku prekvapenie. Ja som si na základe predchádzajúcich cyklov myslela, že dostanem na 22 - 28 DC. Ale to, že budem mať ešte len ovulku vtedy, keď mám dostať menzes, by ma ani vo sne nenapadlo 😅

elly23
14. feb 2017

@katie233 na cyklus ma vela veci vplyv ja som dlhe roky mala nepravidelne, skusala som isty cas aj duphaston na upravu, ale nebrala som ho dlho...brala som hak, ale po roku som ho vysadila, lebo mi z neho bolo zle a cim dalej tym horsie, isty cas som mala dokonca uplne presne na den aj to som mala 36 dnovy cyklus...teraz mam okolo 40 + par dni navyse ako kedy...a po novom roku sa mi pravidelne zmeni a potom cely rok mam tak ako na novy rok 😀, ale tiez mam niekedy odveci cykly...

lauritkatesty
14. feb 2017

@yuppy97 tak podla toho asi bola ovulka 27 dc ☹ lebo ak dojde ms, to by si mala kratku LF.. potom je to zle označene.

lauritkatesty
14. feb 2017

@zuzanita123 no este to nie je stratene ak stupneš naspat

tyxoe
14. feb 2017

@lauritkatesty
@bienennest baby co vy nato ?kedy by to slo? Este je to slabe ci?

lauritkatesty
14. feb 2017

@tyxoe este chyba. mozno zajtra 😉

tyxoe
14. feb 2017

@lauritkatesty skusim zajtra poobede?

lauritkatesty
14. feb 2017

@tyxoe tak okolo obeda mozeš

tyxoe
14. feb 2017

@lauritkatesty 🙂 dobre serdenko moje konikove 🙂

dievcatko8
14. feb 2017

Dievčatá,chcem sa spýtať či niekto nemá skúsenosti s cyclotest 2 plus poprípade cyclotest baby ...funguje to či sa na to nedá spoľahnúť? Ďakujem 😊

bienennest
14. feb 2017

@tyxoe skus zas merat zajtra..este je ta jedna ciarka trosku slaba..mala by sa zajtra alebo pozajtra zosilnit

yuppy97
15. feb 2017

@lauritkatesty presne ako si napisala...vecer som zacala spinit, rano teplote klesla este nizsie FF zmenil ovulku na 27dc a adi pred hodinou sa spustila mrcha tak som 1dc ☹ tento cyklus to uz snad vide 🙂🙏

yuppy97
15. feb 2017
zuzanita123
15. feb 2017

@lauritkatesty dik, ano stuplo ale len na 36.8 a stalo sa mi uz ze mrcha dosla pri teplote 36.7...tento mesiac dosla ovulka o 2 dni skor a gyndos na 14 den cyklu uz vobec nic nevidel, niesom si ista kedy by mala mrcha dojst vsetko sa mi zda rozhadzane pri 29dnovom cykle mam este 6 dni ale pri 14 dpo ako zvyknem mat uz len 3 dni...

zuzanita123
15. feb 2017

@lenka_vi1 dik, Aprily bude rok....

zuzanita123
15. feb 2017
lauritkatesty
15. feb 2017

@zuzanita123 tak este je to nadejne 11 dpo 🙂