Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka nie uplne, bolo to rozne medzi 6:40 az 8:20. Budik si davat nemôžem kvoli dieťaťu a dlhšie z rovnakeho dovodu nemozem lezat v postele :D
@kotatko1232 ano mne ro dr poradila a pekne mi to upravilo ale to bolo u pred vyse rokom.ale teraz mi to zas blbne tak som si ro dala znovu .uvidime ci zas pomoze
@kotatko1232 tak to nevyzera vobec na prvy den cyklu :D .... to este ziaden plac ...mna by taka teplotka zajtra potesila :P
@tyxoe ale tak ide krv ale slaba a m aj bolesti krice a vajecniky 😥
@kotatko1232 ach :( no ta teplota je vysoka nato ze mas prvy den...zvyknes mat taku vysoku?uvidime zajtra ako vravim mozno sa nespustis...ja zacinam mat tiez krce ale asi kombinaciou granka a grepoveho dzusu :D...tie chute pred mrchou ma zabijaju
@tyxoe no skusala som si par krat merat pri ms a stale bola dole 36,3 a aj menej. a aj ciarka na ovu bola dnes silnejsia a vcera slaba
@kotatko1232 daj zajtra vediet ako si natom drzim palceky 🙂
@fernetstonikom aha tak to moze byt potom vselijake 🙈😂
@lauritka cize ak som spravne pochopila tak dpo sa pocita od vrcholu teploty (ovulacie), cize v nikus071 prípade mala prvý den dpo 17.2.? spravne som pochopila, este mam v tom kus medzery...😇 potom podla mojho grafu mi to cca vychadza, ze po ovulke dostavam menstruaciu na 11 den...nie je to skoro? ja som pocitala uz ked sa zacala zvysovat a vychadzalo mi 14...😀
@lauritka hmm no vychadza cca 11-12, ja mam dlhe cykly, teraz ked beriem priemer z aplikacie tak cca folikularna faza 29 dni a lutealna 15, ale aplikacia je nepresna, meriam aj teplotu teraz a podla prepoctu aplikacie by som mala byt uz po ovulke..., podla teploty mam ovulku teraz, este zajtra by mala stupnut teplota a mam to potvrdene aj testami, akurat teploty mam o dost nizsie z dovodu, ze chodim na siestu do prace a musim merat uz o piatej hodine kazdy den, takze nie su take vysoke ako keby som merala okolo siedmej, alebo osmej
😨 tak to je veru neprijjemny pokles....
@tyxoe ahoj...dnes to uz kleslo
@elly23 vyskusam dakujen lebo uz ani algifen nepomaha :(
@kotatko1232 tak sme skoncili rovnako :(

@tyxoe no pozri na moju dnesnu teplotu