icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenka_vi1
2. mar 2017

@kotatko1232 Ahoj, tiez tento mesiac zacinam s alchemilkou aspon na 2 cykly a v maji sa zacneme opat snazit...uvidime ci pomoze.

kotatko1232
2. mar 2017

@lenka_vi1 tak ja ju pijem uz 5den rano a vecer...tak som zvedavaaaa.

piacere
Autor odpoveď zmazal
piacere
Autor odpoveď zmazal
piacere
Autor odpoveď zmazal
yuppy97
2. mar 2017

Ahojte baby 🙂 ja meriam stvrty cyklus doteraz som mala ovulku na 21dc tento mesiac ma pravdepodobne prekvapila skor...robila som aj ovu testy sobotu okolo obeda bol najsilnejsi ale nebol uplne pozitivny a kazdy dalsi uz bol slabsi...pondelok 13dc ma cely den boleli vajecniky ale ze brutalne a aj ff mi ju tak vyznacil...akurat ze snazili sme sa naposledy 11dc tak neviem ci by z toho mohlo nieco byt 👶🙏

elly23
3. mar 2017

uvidis, ja mam nejaky cudny graf tento mesiac, som 5DPO a stvrty den mam rovnaku teplotu, vzdy po ovulke mi klesne a teraz nic....aj prsia ma ovela menej bolia, co mna do menstruacie od ovulky bolia brutalne celych 12 dni...

lauritka
3. mar 2017

@yuppy97 jasne ze mohlo
Spermie si dokazu pockat ✌

lauritka
3. mar 2017

@piacere ale ta jedna teplota je tvoja poovulacna?

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
3. mar 2017

@piacere hmm tak uz lem pockat par sni co z toho bude

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
3. mar 2017

👏

darling16
3. mar 2017

@ejuska2586 vďaka za info. Teraz mám teplotu len okolo 36,5, pred MS som mala aj 36,88. Tentokrát sme to skúšali aj počas MS, tak uvidíme. :( Dva dni pp som mala taký akoby plodný hlien, bolesti v podbrušku, tak mooožno došla ovu skôr. Neviem, dufam, veriiim 🙂

yuppy97
5. mar 2017

Pekne nedelne ranko 🙂 to čo toto za pokles🙄

lauritka
5. mar 2017

@yuppy97 nič, zajtra stupneš, niekedy sa proste vyskytnu take haluzne poklesy. nemusi to nutne nič znamenat

normab
6. mar 2017

Ahojte ženy ako pokračujete?? Ja čakám na ovulu 😉

elly23
6. mar 2017

@yuppy97 to moze byt uhniezdovanie, aj mne klesla teplota, ale nie tak vyrazne

adria88
6. mar 2017

Ahjohte, baby, ako som došla dnes domov, tak ma začalo škriabať v krku a akoby som bola chorá, také pocity, zima, tak som si ľahla, potom som si zmerala bt a že 36,61 čo by mala byť k večeru ešte vyššia a ráno som mala ešte 36,9... snáď sa neblíži mrchaňa jedna... ale inak mne bt klesá až prvý-druhý deň mrchy... prikladám aj graf... inak mohlo sa stať, že tým, že tu je celkovo nejaká zima v byte, že sa to odrazilo aj na mojej bt? v tomto sa teda nevyznám

lauritka
6. mar 2017

@adria88 grafik maš pekny, zajtra rano uz mozes testovat 🙂

adria88
6. mar 2017

@lauritka Ďakujem, dnes som nevydržala, tak som testla a mne sa zdal test negat, ale baby v druhej skupine tam videli mini dušíka, tak neviem...

adria88
6. mar 2017

@lauritka ty tam vidíš niečo prosím ťa? Ďakujem 🙂

lauritka
6. mar 2017

večer nemeraj, ale rano... to nema vypovednu hodnotu 😉

lauritka
6. mar 2017

@adria88
@adria88 velmi nevidim.. ale skus rano.. 11 dpo este nemusi ukazat-

adria88
6. mar 2017

@lauritka no nemám tertaz test, zajtra asi kúpim a skúsim v stredu ráno... ešte raz vďaka

adria88
6. mar 2017

@lauritka veď to viem, že ráno sa meria, len sa cítim nejaká chorá a aj na teplotu, tak som si odmerala a výsledok ma trošku zaskočil, tým, že je nižšia o dosť, ako ráno...

lauritka
6. mar 2017

@adria88 radšj sa nestresuj 😉 ja viem ze to nepoteši.. ale rano je dolezite.

adria88
6. mar 2017

@lauritka okej, neberiem do úvahy, možno som aj zle merala a nebudem riešiť, ráno zmerám znova a uvidím 🙂

elly23
8. mar 2017

Ahojte, u mna zatial takto. Neviem, co si mam o tom mysliet, ale vcera som doslova v praci skoro zaspala na nohach, mam husty biely vytok a prsia bolia priserne

lienocka1988
8. mar 2017

Prvý mesiac s clostylbegitom a progesterónom....dnes som 14DPO ..teplotu som ešte nikdy nemala nad 37C a test včera biely ako sneh ☹ ...lutealku mávam až 16dňovú tak snáď ešte nádej žije 😀