Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala 🙂 začínam si merať teploty aj testovať tento mesiac cca v polovici. Snažíme sa o bábätko a takto som v poslednej dobe zistila že ta kalkulačka to zle ráta 🙂. Zatiaľ teda nemám komplet graf a ťažko sa mi značí lebo som nemala ms a zatiaľ ešte stale nemám. Tak azda do toho prídem ako nato.
Baby, čo myslíte? v 20dc som mala pozitívny ovu test a cítila som aj pichanie na vaječníku. 21dc doobeda bolesti v podbrušku a pichanie a od obeda už žiadne bolesti nič, poobede už ani test nebol pozitívny. včera tiež negatívny. podla bolesti, čo som cítila by mohla ovu prebehnúť v ten 21dc? no teplota vyskočila až dnes, hoci včera sme mali v spálni chladnejšie.
@myska999 Podľa mňa bola ovulácia 22 DC.
@ejuska2586 áno, podľa teploty to vyzerá tak. zatiaľ meriam prvýkrát a aj prvýkrát robim testy a vlastne aj prvýkrát sa snažím vnímať moje telo počas cyklu 🙂 tak sa snažím si to usporiadať 🙂
@myska999 Ono, bolesti si mohla mat uz ked stupal LH hormon, ale realne to vyzera, ze ovulacia bola na ten 22 DC.
@ejuska2586 jasné. no uvidíme čo ukáže teplota ešte ďalšie 2 dni. ja som si totiž pôvodne myslela, že tá bolesť je cysta na vaječníku, ktorá sa mi sem tam objaví.
@myska999 Od pozitivneho ovul. testu po ovulaciu (navysenie bazalnej teploty) moze prejst 24-48hod.
@duslin myslím,ze ešte nie. Ovulacne testy si robíš?
Ahojte 🙂
@duslin ja si tiez myslim ze este nebola, aka bola dnes?
@fernetstonikom uvidime ake budes mat dalsie teploty 😉 vyzera to nadejne 😉 ja som mala tento cyklus viac takych vystupov co som myslela ze by mohla byt ovulka nakoniec bola az 26dc...
U nas sa zazrak nekonal, dnes som 2DC😔vcera som bola z toho smutna no ale uz som sa cez to ako tak preniesla-dalsi mesiac, dalsia nadej 🙂 tak ideme na to-pokus č.10 🙂
@fernetstonikom ano 21 dc
@fernetstonikom
@lauritka
Takže je možné že sa výsledok testu a bt graf nezhodujú. Pýtam sa aj preto že ja mám podľa grafu až o týždeň neskôr ovu. čo by bolo vzhľadom na neg tehu test logickejšie, ale tým pádom som podľa grafu mala sex 2DPO, tak azda sa to ešte môže podariť? 😢
@lauritka s bt som začala teraz lebo doposiaľ som používala len testy a stale neg. a aj mali byť lebo som nemala ovu. A ano dole su dni cyklu, nemala som ms a 21.2. som bola na prefuk vaj. a tak preto sa mi ťažko meria lebo nemám začiatok ms a ani neviem kedy dostanem 🙂 takže cca ani nebudem vedieť či mi meška, ale doktor tvrdil že teraz po zakroku je najidealnejšie obdobie pre mňa otehotnieť. Ale keď vravíš že je to nízke tak budem musieť ísť na kontrolu či vajíčko vôbec dozrelo. Meriam rano okolo 6tej.
Ahojte zase ja 🙈 podla vas este stale nebola ovulka ?

@nikus071 moze to byt implatacny pokles ale nemusi dnes aka teplotka?