icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
23. mar 2017

@nikus071 moze to byt implatacny pokles ale nemusi dnes aka teplotka?

nikus071
24. mar 2017

@kudusko super dakujem, včera a dnes bola 36,9 🙂

kudusko
24. mar 2017

@nikus071 tak to vyzera nadejne 🙂

pucca144
24. mar 2017

ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala 🙂 začínam si merať teploty aj testovať tento mesiac cca v polovici. Snažíme sa o bábätko a takto som v poslednej dobe zistila že ta kalkulačka to zle ráta 🙂. Zatiaľ teda nemám komplet graf a ťažko sa mi značí lebo som nemala ms a zatiaľ ešte stale nemám. Tak azda do toho prídem ako nato.

nikus071
24. mar 2017

@kudusko Takze sa môžem začať pomaličky potichučky tešiť? Kedy 🙂 môžem testnut? 10DPO? 🙂

myska999
24. mar 2017

Baby, čo myslíte? v 20dc som mala pozitívny ovu test a cítila som aj pichanie na vaječníku. 21dc doobeda bolesti v podbrušku a pichanie a od obeda už žiadne bolesti nič, poobede už ani test nebol pozitívny. včera tiež negatívny. podla bolesti, čo som cítila by mohla ovu prebehnúť v ten 21dc? no teplota vyskočila až dnes, hoci včera sme mali v spálni chladnejšie.

ejuska2586
24. mar 2017

@myska999 Podľa mňa bola ovulácia 22 DC.

elly23
24. mar 2017

@myska999 tiez si myslim, ze ovu bola az 22

myska999
24. mar 2017

@ejuska2586 áno, podľa teploty to vyzerá tak. zatiaľ meriam prvýkrát a aj prvýkrát robim testy a vlastne aj prvýkrát sa snažím vnímať moje telo počas cyklu 🙂 tak sa snažím si to usporiadať 🙂

ejuska2586
24. mar 2017

@myska999 Ono, bolesti si mohla mat uz ked stupal LH hormon, ale realne to vyzera, ze ovulacia bola na ten 22 DC.

myska999
24. mar 2017

@ejuska2586 jasné. no uvidíme čo ukáže teplota ešte ďalšie 2 dni. ja som si totiž pôvodne myslela, že tá bolesť je cysta na vaječníku, ktorá sa mi sem tam objaví.

kudusko
24. mar 2017

@nikus071 urcite drzim palce 🙂

bienennest
24. mar 2017

@myska999 Od pozitivneho ovul. testu po ovulaciu (navysenie bazalnej teploty) moze prejst 24-48hod.

nikus071
24. mar 2017

@kudusko jeej super 🙂 dúfam že budú kolajnicky 🙂 ďakujem 🙂

duslin
25. mar 2017

Ahojte baby meriam si teplotu prvy mesiac podla vas este neprebehla ovulka ??

fernetstonikom
26. mar 2017

@duslin myslím,ze ešte nie. Ovulacne testy si robíš?

fernetstonikom
26. mar 2017

A tu je môj graf.
Pozitívne testy som mala 18 a 19dc. 18dc bol bielkový hlien ďaľšie dni vodovy. Mne sa podľa teploty zdá,ze ovulácia bola 21dc. Súhlasíte so mnou?
Ďakujem

yuppy97
26. mar 2017

Ahojte 🙂
@duslin ja si tiez myslim ze este nebola, aka bola dnes?
@fernetstonikom uvidime ake budes mat dalsie teploty 😉 vyzera to nadejne 😉 ja som mala tento cyklus viac takych vystupov co som myslela ze by mohla byt ovulka nakoniec bola az 26dc...
U nas sa zazrak nekonal, dnes som 2DC😔vcera som bola z toho smutna no ale uz som sa cez to ako tak preniesla-dalsi mesiac, dalsia nadej 🙂 tak ideme na to-pokus č.10 🙂

duslin
26. mar 2017

dnes bola 36,7 ale neviem moze byt ze koli tomu ze sme vcera trosku oslavovali. sle pevne verim ze ostane aj zajtra pekne hore a bude sa zvysovat. nie ovu testy si nerobim.

lauritka
26. mar 2017

@fernetstonikom ano 21 dc

pucca144
27. mar 2017

@fernetstonikom
@lauritka
Takže je možné že sa výsledok testu a bt graf nezhodujú. Pýtam sa aj preto že ja mám podľa grafu až o týždeň neskôr ovu. čo by bolo vzhľadom na neg tehu test logickejšie, ale tým pádom som podľa grafu mala sex 2DPO, tak azda sa to ešte môže podariť? 😢

lauritka
27. mar 2017

@pucca144 ukaz grafik.2 dpo.uz je mala sanca na otehotnenie

pucca144
27. mar 2017
pucca144
27. mar 2017

@lauritka tak už som ho tu dala trocha som nad tým maturovala lebo apl mam na mobile 🙂
tak mi vyznačilo že ovu bola 23, ja som myslela že mám už nábeh s krčami na ms ale bola aj nevoľnosť a teraz toto.

lauritka
27. mar 2017

@pucca144 a bezne mavas ake teploty po ovulke? Tych 36.4
Inák to mas nizke.o ktorej meriavas.mogla byt to ho 23.marca a predtym si netestovala? Od 20 teho? A dole su dni cyklu ?

pucca144
27. mar 2017

@lauritka s bt som začala teraz lebo doposiaľ som používala len testy a stale neg. a aj mali byť lebo som nemala ovu. A ano dole su dni cyklu, nemala som ms a 21.2. som bola na prefuk vaj. a tak preto sa mi ťažko meria lebo nemám začiatok ms a ani neviem kedy dostanem 🙂 takže cca ani nebudem vedieť či mi meška, ale doktor tvrdil že teraz po zakroku je najidealnejšie obdobie pre mňa otehotnieť. Ale keď vravíš že je to nízke tak budem musieť ísť na kontrolu či vajíčko vôbec dozrelo. Meriam rano okolo 6tej.

pucca144
27. mar 2017

@lauritka ono tie červené kocky čo som si poznačila ako prredmenštuačne mohli byť práve ovu, len ide o to že som to teda asi nestihla 2dpo takže už len očakávať pokles a nástup ms. Už aj jej by som s potešila keby aspoň to.

lauritka
27. mar 2017

@pucca144 aha.no nevadi.meraj dalej ako to bude vyzerat.uz zrejme len pockat na ms.a potom zacat od zaciatku.

duslin
27. mar 2017

Ahojte zase ja 🙈 podla vas este stale nebola ovulka ?

duslin
27. mar 2017