Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, tak zaciname sa snazit druhy cyklus...ale tento mesiac bazalna teplota lieta ako jej pride...3 mesiace, co meriam som pred ovu mala teplotu pomaly 7 dni na rovnakej hodnote a tento mesiac, hore dole, navyse ovu prisla o tyzden skor ako som cakala aj to som mala nejaky vnutorny pocit, ze zacni merat a zrazu predvcerom zacali tmavnut testy a dnes uz bol pozitivny, zajtra este by podla predchadzajucich testov mal byt pozitivny, lebo uz by ciarka mala byt silnejsia ako kontrolna, dnes su rovnako silne...Chcela som skratit cyklus, lebo mam dlhe cykly a nepravidelne a zacala som pit alchemilkovy caj od ms a asi zabral, lebo ovu prisla o 9 dni skor 🙂))) Moj graf zatial vyzera takto 🙂))
@myska999 ahoj, ako si na tom, pripájam dnešný graf... teplota znova o dosť klesla, ale všimni si na začiatku grafu, ako to mávam, teplota mi začne klesať 2-3 deň ms a dnes ms ešte nikde... zmenila som aj životosprávu + som začala cvičit,aj sa mi posarilo schudnúť trošku, myslíte baby, že ťo môže byť aj tým, tie teploty, že hormónom takto šiši? @lauritka
@adria88 ja mam dnes teplotu rovnakú ako včera, ale už navečer som mala špinenie a dnes sa to už rozbieha na mrchu. Najviac ma sere, ze mam strašne dlhu folikularnu fázu 😕 ale čo tebe robia tie teploty 😯 ktovie čo to môže znamenať. Možno lauritka bude vedieť niečo k tomu povedať.
@adria88 v podstate teraz to bude iba druhy cyklus. Tento prvý bol ale taky príliš sledovaný, lebo som bola fascinovana z tej teploty a tak.... (prvýkrát sledujem teplotu a príznaky ovulky) takže možno aj pre to veľké sústredenie to nevyšlo. Teraz už len odsleduejm ovulku a nechám to na dieťatko ci sa bude chcieť uhniezdit alebo nie. Vy sa koľko snažíte?
@myska999 držím palce 🙂 vidím, že už drobca jedného máte... my sa "snažíme" viac menej si nedávame pozor, no minulý mesiac sme išlo tvrdo podľa ovu a nič z toho, pomaly každý deň až každý druhý, tu platí, že netreba tlačiť na pílu... tento cyklus iba 2x sme mali ťuťu, muž mal problém so zubami a antibiotiká, tak sa mu 2x nechcelo, takže nerátam moc s tehu, no možno sme sa trafili, podľa hlienu a príznakov ovu, no možno nie, ako tak pozerám na tie moje teploty, som z nich mimo trošku, takže som na vážkach, že čo a ako bude, no každopádne tomu dávam voľnú cestu, nech je, ako má byť...
Žienky, ktoré o mojom príbehu viete a myslíte na mňa: Včera sme absolvovali vyšetrenie na reprodikčnej imunológii. O výsledky si mám požiadať o mesiac. Držte mi, prosím, palce, nech sa konečne zistí príčina môjho potrácania a my môžeme spokojne a kľudne tehuľkovať.
Joooj, už nech je máj. Neviem sa dočkať.
@ejuska2586 Myslím na Teba a držím palce siiilno 😘 nech môžeš byť už normálne zdravo tehuľka a donosiť zdravé deculo... veľmi Ti to prajem po tých sklamaniach 🙏
@adria88 Ďakujem moja. Aj ja držím palce všetkým Vám, čo sa tu snažíte. Teraz síce menej píšem, ale sledujem tu každý deň, čo tu je nové.
Ahojte, chcem sa spýtať, vcera 8 DPO som mala silnejšie spinenie iba doobeda a dnes mam skoro cely den take jemne spinenie. Silne bolesti v podbrušku a citlivejšie bradavky aj vcera aj dnes. Kedy mozem skusit test? Pridavam graf. Teplota je tento tyzden meraná o 1h skor ako bežne. Co myslite? Mohlo sa podariť? Dakujem 🙂
@diduska777 ahoj, mne sa takto držala teplota dosť dlho ale potom spadla prudko zo dňa na deň, dnes, zajtra čakám už MS 😕 bohužiaľ, zase odznova. Inak test som robila na 13DPO a bol snehobiely
@linda1984 ja práveže dom tento mesiac s tými teplotami dosť čudne, ako na hojdačke a bt mi klesne až 2-3 deň ms vždy, takže aj to mi je čudné, no ženské teo je nevyspytateľné, čakám kedy sa už normálne rozbehne, nech viem, na čom som... no moc šance tehu nedávam na ten náš spoločný mizerný mesiac s mužom 😒 mala som špinenie dnes a teraz zase nič, tak čakám do rána, čo bude, ale kríže a podbruška ma bolia...

@pucca144 ja ak nič nepríde tak v nedeľu testujem.... Ale už som zmierena s tým že môže prísť nový cyklus