Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritka no to dúfam, lebo takto vôbec neviem, čo sa s mojím telom zas deje. Posledný rok mám konečne cyklus ako hodinky bez zásahu hormónov, zakaždým mám pekný ten graf s teplotami, ale za tie roky, čo si meriam BT sa mi toto ešte nikdy nestalo, aby boli počas menzesu tie teploty také vysoké.
@tyxoe Ahoj moja pozri som trosku v soku...
@kotatko1232 cosiii neveriiim aaaa mojaa tak som rada konecnee tak ti zelam nech dobojujes dokonca a dufam ze tak ako ame spolu testovali spolu i skoncime 😀
@tyxoe noo ani ja neveriiiim.tak je to jasne zachvilku cakam aj ja tvoje testiky taketo ake som ja dala teraz aj tmavsie...😉
❤
@kotatko1232 gratulujem z celeho srdca verila som ze tentokrat ti yo vyjde
@veronika1603 dakujem veeelmi pekne

u mna žiadna zmena 😀
@kotatko1232 ved mne si dnes poslala graf a tam máš bt 36,9dnes.
@butterfly333 Silvi moja konečne aspoň ty si si otvorila oči keďže niektoré nevidia ako tá žena klame a ťahá tu baby za nos.
@kudusko moja mne je to v podstate jedno. Ja to prajem každej nech sa jej zadari tehu. Ja aj s tebou sa tu trápime už 3r a nič. Ked sa zadarí budeme najštastnejšie.
@butterfly333 to je pravda ale nemám rada klamstvá to je pod moju úroveň však presne biedne tu jeden mesiac ani dva radšej poviem pravdu aj keď boli chapes😃
@kudusko ja to chapem moja ved načo by som sem dala pozit tehu testík keby nieje moj a niesom tehu načo.
@kotatko1232 pre boha co z tiho mas ze takto klames ..nie nas ale samu seba..je mi ťa luto...akoze v dobrom si myslim ze potrebujes pomoc..
@mausy30 neklamem ved testik je moj.nemam preco klamat...
@kudusko
@butterfly333 baby ona potrebuje zrejme pomoc!!!do neba volajuuucu...ved to nie je normalne..kks aj ja som bola zufala ked sa nam nedarilo 2 roky..plac a zufalstvo...ale toto??!
@kotatko1232 ani Silvika si neoklamala je to moja kamoška a nemam rada keď klameš moje kamošky @ butterfly333
@kotatko1232 jasne zlatkooo...och 😢
@butterfly333 cooo?ona klame?
@kudusko sa ukludni aj moja kamoska to je a ja ju neklamem......

@petraslov jj chapem 😉 pre chlapov treba kolajnice ukazat 😀
@ma_taaa no myplanujeme uz roky rokuce 😝 ale stale sa nedari