icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

elly23
17. máj 2017

@tyxoe ovulku zvykne vyznačiť az ked ti stupne teplota o 0,2 stupna a ďalšie 3 teploty su vysoke

tyxoe
17. máj 2017

@elly23 takze je to len technicky problem?ale prebeehla 🙂 dnes soom si nasla biely hlien ☹

lauritka
17. máj 2017

@nikus071 tak podla toho ano.ale uvidime este podla dlzky lf.

lauritka
17. máj 2017

@tyxoe jemu sibe.programu.mas to pekne vysoke.testuj cca o 3-4 dni. Skus dat prec to hcko cioznaci

tyxoe
17. máj 2017

@lauritka aj tak yo bude tym ze nemam zaznacenu teplotu 10teho ☹ ale tak mozme sa len domnievat ze ovulks bola asi 9teho maja...

tonjadabik2
17. máj 2017

Caute baby zatial takto uvidime co bude o tyzden.. Co vravite? Ja viem ze kratko ja meri prvy mesiac..potom dam az po ovu..ak sa smiem poradit..

nikus071
17. máj 2017

@lauritka super, ďakujem 😉

ejuska2586
17. máj 2017

@tonjadabik2 Ahoj. No zatial si v predovulacnej faze. Viac sa z toho vycitat neda. Len pockat na ovulku a potom sa uvidi.

tonjadabik2
17. máj 2017

@ejuska2586 Dakujem krasne za odpoved

lauritka
17. máj 2017

@tyxoe tak ale aj tak uz mu to mohlo stačit na označenie 🙂

bevab
17. máj 2017

@ikea85 drzim palce nech je vsetko tak ako si zelas 🙂

tyxoe
17. máj 2017

@lauritka vidis nestaci blby graf 😀

lauritka
17. máj 2017

@bevab ahoj ty ako pokračuješ. uz som ani nestihla vetko prečitat,

bevab
17. máj 2017

@lauritka ja takto pokracujem ....🙂. Tento mesiac mi pripada trocha iny ako predchadzajuci.

lauritka
17. máj 2017

@bevab mmas to nizsie ako mavaš či

bevab
17. máj 2017

@lauritka toto je minulo mesacny.

lauritka
17. máj 2017

@bevab tak si na svojich poovulacnych.len tych par teplot bolobnizkych teraz

bevab
17. máj 2017

@lauritka ano prave v minulom mesiaci boli predovulacne vyssie. Ale to nevadi predpokladam.Dolezity bude konecny vysledok 🙂. A vyzera byt dlha lutealne kedze minuly mesiac ms prisla 26teho....

ikea85
17. máj 2017

@bevab @lauritka Ahojte. No @bevab ty asi tak ako ja tento mesiac. 😉 ani tak ani tak. 😒 Tento mesiac bez príznakov, bez hlienu. ... anovulak. 😔 Dnes som zase klesla. A už ma bolia aj prsia 😠 tak čakám mrchu. @lauritka keď príde v predpokladanom čase tak bude anovulak? 🙂

bevab
17. máj 2017

@ikea85 nie nie. U mna priznaky boli, aj hlien bol a aj testy boli pozitivne 😉. Anovulacny bol skor minuly mesiac z toho je ten graf vyssie, ktory som poslala pre porovnanie.

ikea85
17. máj 2017

@bevab jaj. Tak tebe by to mohlo aj teraz vyjsť. 🙏

bevab
18. máj 2017

@ikea85 ano ano prosim velmi 🙏

tyxoe
18. máj 2017

@lauritka myslis si ze zajtra rano mozemm uz testovat ja som veelmi zvedavaa ked teplota sa uplne inak vyvija ako po minule mesiiace stale stupa

lauritka
18. máj 2017

@tyxoe no skus 😉 maš to velmi pekne

lauritka
18. máj 2017

@ikea85 s anovulakmi je to tazke .. moze prist načas a nemusi

tyxoe
18. máj 2017

@lauritka 😀 az. Sa toho bojim 😀 mam ist zajtra na oslavu asi budem pre istootu na nealku 😀

lauritka
18. máj 2017

😉 tak ako zas pohar vinka možeš

yuppy97
18. máj 2017

Baby ahojte 🙂 ja pokracujem takto 🙂 dufam a verim ze to vyjde🙏

tyxoe
18. máj 2017

@yuppy97 skorro ako moj 😀 peknyy

yuppy97
18. máj 2017

@tyxoe tvoj vyzera velmi nadejne drzim palce nech si najdes dve // 😉