Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 to ma mrzi 😢
Pekne ranko vsetkym 🙂
@tonjadabik2 mrzi ma to vyzera to tak ze predsa pride😢podari sa v dalsom cykle,drzim palce😘
@tea1909 no co ako to vyzera dneska? 🙂 my sa tiez snazime uz vyse roka toto je 13ty pokus...
@tonjadabik2 ahoj...uf tak toto uz ozaj nevyzerá na to, čo sme čakali 😢...mrzí ma to. Ale môžete to skúšať znova, nič nieje stratené. Máš predsa štyri detičky, tak by to malo ísť v pohode 👍. Skús do toho tak netlačiť a užiť si ten ďalší cyklus😘😘
@yuppy97 Jasne, ze moze...
@lugkaemy presne..test cisty..len taknrozmyslam preco ma stale.boli brusko..ale to je uz jedno.. Prestavam merat a sledovat sa.ked to pride ta to pride..budem si.manzelika uzivat..ked vyzdraviem.kedze som chora jak pes.. Deti chore ach nevladzem..
@yuppy97 snad hej..tak sa drz..
@tonjadabik2 juj aky krasny graf to bol. Nic to buduci mesiac je Vas .
Vie mi niekto poradit? Ta apka FERTILITY je len v ang.jazyku? Ci sa to da dat aj do slo.jazyka? Kujem 😊
@tonjadabik2 tak to ma mrzí že to tak kleslo. No pozerám že maš graf taky ako mavam ja skoro každy mesiac. No nezufaj raz sa to určite podarí.😘
@tonjadabik2 Ono, ak si chora, teplota sa mohla drzat hore aj z toho dovodu. A to skreslovalo...
@tonjadabik2 noo ten prvy test tam bol duch, ale ten vcerajsi absolútne nic, to uz som vedela, ze nic z toho, len som nechcela pisat....:( snad sa podarí v dalsom cykle, ale vyzeralo to nadejne

@tea1909 ja meriam len od marca a aprilovy bol len taky. Ine cykly teplota klesla a ms dosla.