Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 Ano, tebe myslim. Ked uz prsia bolia. Co ty vies, ci alchemilka neupravila az tak ten cyklus...
@bevab Ten graf vyzera super. Ja by som zajtra rano testla...
@bevab kraaasny drzim palceeee
@ejuska2586 myslis?? Ale neee sak mam nizke teploty zeby dva razy do mesiaca? Neeee ale bodaj by si mala pravdu.brusko uz boli..neviem uvidime ake budu teplotky
@tonjadabik2 Veď uvidíš, teplota stúpa až po ovulke. A to mávaš tak neskoro ovulku? Ja mávam tak 13-14 DC.
Baby, aký dôvod môže ešte byť (okrem tehotenstva), že sa BT drží na poovulačných hodnotách aj po mrche? Mrcha prišla o tri dni skôr a bola slabšia ako bežne...
@piacere Choroba, zápal, cysta, hormonálna nerovnováha... Ak do pár dní neklesne, skočila by som k doktorovi....
@ejuska2586 noo hej ja mavam dlhe cykly..po detoch..
@ejuska2586
😕 tam kde je prvá hviezdička, tam začala mrcha, len som to dala takto, aby mi nerozdelilo graf...
@tonjadabik2 Alchemilka mohla upravit... Uvidis.
@piacere Takto to je tazko urcit, co mas "poovulacnu teplotu", kedze si nemerala cely mesiac. Moze byt, ze pred ovulaciou mas bezne teploty do 36,7. Iny graf nemas? Z predchadzajucich mesiacov? Lebo tento nevypoveda o nicom. Kludne mohol byt normalny cyklus, aj ovulacia. 22DC ti klesla na 36,7 a vyzera, ze sa tam aj drzi. Cize mi to pride ako normalny zaciatok cyklu. Ale merat treba pravidelne, nie len obcas. Takto to nema ziadnu vypovednu hodnotu.
@ejuska2586 uvidime ci sa udrzi teplota....🙂
@ejuska2586 nie, nie, ja mám za sebou takmer dva roky pravidelného merania 😀 v minulosti, viem presne, ako mi funguje cyklus a aké mávam teploty pred aj po. Preto aj tento mesiac viem presne, kedy bola ovu (aj podľa iných príznakov), preto som bola zaskočená, že prišla o tri dni skôr a ešte sa mi aj drží teplota... Tehotná nie som...
@bevab Držím palce, ale určite áno. Keby chcela prísť mrcha, už by ti podľa mňa klesala a nie skákala ešte vyššie...
@ejuska2586 ahaa myslis? Ta urcite daco upravila.aj vytoky mam co minuly mesiac bolo sucho..aj prsia mam citlive hlavne pri sexiku 😀 co som neako nemala.. Ta uz aj trebalo to dat dokopy aj ked len cajom..ale ja som mala predovulacne tiez take ako mam teraz..fuu mam zase nad cim rozmyslat..
@piacere Ktovie... Tak by som asi radsej skocila k lekarovi. Nech ta aspon vysetri, prip. zmeria hladinu hormonov...
@ejuska2586 no bola som po 5 tich hodinach spanku na wc a po dalsich 2 som sa zobudila v posteli na burku. Tak neviem ci to nestuplo kvoli tomu...
@bevab Ja som tak tiez zvykla a teplotu mi to neovplyvnilo. Ved uvidis zajtra rano, co ti povie ujo teplomer. Ale ak bude hore, isto testni...
@tonjadabik2 No, toto vyzera zaujimavo. Uvidis, aka bude teplotka zajtra, ale mam pocit, ze si 1DPO. Hranicu mas 36,7 podla programu, ktory pouzivas. Ja odpadnem... Takto skoro :-P
@ejuska2586 ak teplota nespadne tak mozno testnem 🙂 Od kedy meriam bt este som 37 nemala ...
@bevab Podla mna si tehulka...
@ejuska2586 bodaj by bodaj by....🙂 uvidime ....
@bevab naaadhera ty si jasna podla mna😘😇
@elly23 dakujem 🙂 chcem pockat do nedele, ale neviem ci vydrzim, uvidim podla zajtrajsej teploty mozno skusim aj zajtra rano😉
@tonjadabik2 odpadnem z teba to fakt vyzera na ovulku som zvedava na dalsie teploty😉
@ejuska2586 vazne? A kedy bola ovu? Myslis? Ja neverim.. Urcite nieee.. Ci hej? Uvidime zajtra.ja som myslela ze mam predovulacne hodnoty..

@ejuska2586 ako to myslis? Mne? Az 18/by mala byt..