Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 nie ja ked mam ovu ta mam vyssie teploty..ta bude az na tyzden uvidis
@tonjadabik2 Ved uvidime... Drzim palce.
@rula moja to ma mrzi :(
@selinaliana nooo som smutna velmi velmi
@rula no to ti verim . Poznam ten pocit :(
Ahojte bambulky,tak ako dnes? Ja dnes celý deň len cikať chodím,ani som toľko nevypila koľko vyčurala😁chorá niesom.
Po bokoch má prsia bolia,taký pomenstruacny syndróm som ešte nemala😁😁😁joooj musím znova cikať👍🙏
@bona69 Ahooj alchimelka moja 😍😍😍❤️❤️😜😘noo ja celkom Oki.bolesti ustupujú 🙂 furt nieco pcham do seba 😂😂😂zachvilku budem ako vorvaňa 😂😜🤓😋🐷🐷
@sonulienka13 no ja už som vorvaň,🐗,už som zas pribrala,som si dnes kúpila dajake vločky či otruby či čo to je a končím s chlebom.min roku som schudla 9 kíl ale prišli Vianoce a potom veľká noc a sup skoro 5som už nazad pribrala,som jak magnet na tuky🐙😁.ale potešila si ma že ti už lepšie, dnes mi povedala klientka že mám ísť za jednou rukou liečiteľov že mi povie či som v pohode alebo nie a sa dačo,že už kopu ľudí vyliečila,chodil za ňou aj Jožo ráž keď som ešte chodila do školy, som ho stretla. tak uvidím lebo budúci štvrtok sa objednám ku dok aby som vedela na čom som.no dosť bo som sa rozpísala jak steelova 😁😁😁😁
@sonulienka13 no jasné,😁😁😁malo tam byt nie rukou ale ruskou liecitelkou 😁😁😁😁
@bona69 noo ja poznam Anku Kopacovu s Vrboveho.ale nejak sa tam nikdy neviem dokopat 😂😂😂😂som detto.pred chvilkou som prisla zo záhrady.hotova.muzik je na rybách s kamarátmi na celu noc tak sa nudim🙂 ja som vzdy vážila 46-47 kg.niekedy aj menej.ale brala som skoro rok Prednison a pribrala som na 58 a teraz mam 52.takze taak 🙂 a krmim sa jak kačica marhuľovými kolacmi 😂😂😂
@sonulienka13 no toľko som mala v 18tich,😁😁😁😁
Teraz mám 70😥😥😥😥👺👺👺
Tak rano baby teplotky..ja necakam zazraky.. Dobru nocku
@bona69 to mas supeeer 😍😍😍😍🤗😘😘 ja mam zase pupek.vsetko mi ide do brucha ☹ sa neviem dočkať kedy skončí mrcha a sup sa snažiť 🙂
Takze dievcata dnes 1DC a od 3:30 az do teraz v aute smer dovolenka nejak to vydrzim dufam ze to rychlo zo mna vytecie a z manzelom si uzijeme pekny cas straveny spolu
@tonjadabik2 podla mna asi bola .
@tonjadabik2 mozes byt 3 dpo
@tonjadabik2 ja dnes takto
Dnes bude u mna ovu myslim . Zajtra pojdem hore
@tonjadabik2 podla mna dnes 3dpo;) srdiecok pozehnane takze tfuj tfuj tfuj;)
@selinaliana Dakuj ti krasne ❤
@lauritka Dakujeeem ❤
@simka2433 Dakujem ti krasne.. Ano snaha tam bola.. Uvidime co bude dalej ake teplotky.. ❤
@selinaliana tak ti drzim palce aby vsetko vyslo tak ako ma.. Tfuj tfuj 🙏
@tonjadabik2 dik moja aj j tebe

@tonjadabik2 Mohla byt. Este neklesla uplne. Uvidime aka bude zajtra rano. Lebo zatial je hore...