Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko 🙂 asi mi nič iné nezostane..aj tak ďakujem🙂
Ahojte baby. Tak som spät. Antibiotika dobrane, tak mozeme ist zase na to 😊 Dnes som 2 DC a veru asi som mala najcudnejsie PMS a najkratsi cyklus vsetkych cias 😁
Ahojte baby. Tak kyret som mala 24.11.2017. ms som mala 28-30.12 a 05.01. som mala krvácanie ale iba trošku jeden krát. Vecer. Neviem z čoho a prečo to bolo.. či predčasná ovulka abo dačo netuším. Tak uvidím ovu by som mala.mat v nedeľu tak uvidím či bude alebo nie a kedy..asi začnem merať.co vravíte vy nato? Odvtedy.citim bruško aj dnes neviem. Snažíme sa stále o babetko tak neviem. Čo myslíte?
@kasandra999 urcite ano. Asi bol ten pozitivny az 6.1. Tak ovu bude dnes. 🙂
@tonjadabik2 nic. 🙂 meraj. Potom mozeme nieco povedat. 🙂
@myjusiatko oki len musím tajné hehe.
@myjusiatko tak som zvedavá dakujeeem.
@kasandra999 pozitivny ovu test neznamena, ze ovu naozaj prebehne. Meraj dalej. A sleduj hlien.
@myjusiatko hlien mazlavy, natahovaci,zakaleny ako už pat dní
@kasandra999 a testy? A cipok si sledujes? Mne hlien pred ovu spriesvitni.
@myjusiatko testy nerobim, už ani cent na ne 😀 sledujem, ale som z toho somár 😂 bol vysoko skoro nedociahnutelny a teraz je nízko, a hlienu je viac cirejsi 🤔
@kasandra999 krcok by sa mal sledovat vecer v rovnaky hodinu😉 lebo pocas dna meni piziciu
Zienky skusene aj menej skusene potrebujem logicke vysvetlenie na moj graf trpezlivo som cakala ale potrebujem vas nazor 31dc normalne mam 28dc 15dpo a 4ty den meska testiky negative 🤔prsia tazke a sem tam ma svrbia ziadne PMS vajecniky pobolievaju nie moc sem tam pichne hlava 3ti den boli ne moc 😔
@hope40 ďakujem takže iba raz denne sa má sledovať?
Čaute baby. Dnes má strašne bolí bruško ako na ms a pozerá
Že natahovacie Výtoky..žeby ovulka???? Na 13dc? Môže byť? Teplotu som nestihla zmerať ráno
@kasandra999 mozes aj dva krat denne v rovnaky cas
@majkaaaaaa chybaju ti tam teploty prave v tomakoze plodnom obdobi.... tazko povedat ci vobec bola
Ovulácia, teda uvoľneniu vajíčka z obalu, prebieha v čase nízkych teplôt cca 1-2 dni pred zvýšením teploty o minimálne 0,2 st Celzia. Platí pravidlo, tzv.pravidlo 3 po 6, že ovulácia prebehla: bazálna teplota v 3 po sebe idúcich dňoch je stabilne vyššia ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
@ikonica tak to neviem 🤷♀️ Tento mesiac som sa vôbec nesledovala . Teploty teraz sa mi zdajú nejaké nízke ...

@bona neviem ti povedat nic ine, nez ze musis pockat a cca 12dpo mozes skusit test. 🙂