icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
16. feb 2018

@ceklis
Mna napr.dnes bolia prsia,ale vetsia sanca je ze mi rastu ako tehotenstvo 😂😂😂
Moj otec raz povedal.ze v 15 sa mi zastavil rozumovy vyvin.Mozno vtedy aj cecky a konecne nastal cas aby takto pred 40 to dorastlo 😂

katesocka
16. feb 2018

@myjusiatko aj ja som nakoniec dala ten 😊

alilka
16. feb 2018

Juchuuuuuu baby vajko pekne prasklo na správnej strane..že krásne žlté teliesko sa tam ukázalo..😁 prosím nech ti vyde 🙏🙏

martinade
16. feb 2018

Tak ja už svojej bazalke nerozumiem. Predvčerom mi klesla teplota, včera som málinko špinila. Takže som očakávala, že dnes mi dorazí MS v plnej paráde ale zatiaľ len trošku špiním a ráno som namerala vyššiu teplotu bazalky ako dnes.
Kedže je to moj druhý plný mesiac co si meriam bazalku (modrý graf je z tohoto mesiaca), neviem čo si mám o tom myslieť.

martinade
16. feb 2018
sonulienka13
16. feb 2018

Ahooojte.takze my sme predvcerom nepoistili☹do pol jednej rana sme boli s babinkou na urgente v TT.ani som nemerala.a bohuzial mi vcera zomrela☹ takze ani na sex ani nemam chut ani náladu.ale dnes som odmerala.

jaruskatt
16. feb 2018

@sonulienka13 to mi je ľúto ☹ úprimnú sústrasť

myjusiatko
16. feb 2018

@martinade podla teploty bola ovu az 15dc. V kazdom pripade skus uz test. 🙂

myjusiatko
16. feb 2018

@sonulienka13 to ma mrzi. :( uz ju nic netrapi. Uprimnu sustrast.

martinade
16. feb 2018

@sonulienka13 uprimnú sústrasť

martinade
16. feb 2018

@myjusiatko no ono teplotou sa moc nemôžem riadiť. Prvé 2 týždne som mala dofču a bazalka je bud meraná o 2-3 hodinky pozdejšie ako zvyknem, alebo iba po 3 hodinách spánku a poháriku vínka. Preto to mám také rozhádzané až do ovulky. Dokonca som zabudla si ovulku testovať

myjusiatko
16. feb 2018

@martinade poistene mate aj tak dobre a to s tym testom plati. Skusila by som.

martinade
16. feb 2018

@myjusiatko inak ovulačnú bolesť som cítila posledny krát v 12DC... Tak predsa ze by tam mohla byť nádej aj keď 2 dni sú výrazne nižšie teploty? Váčšinou som videla graf kde iba 1 deň teplota klesla.... Tak ak zajtra ráno nedojde spravím test. Čo myslíš, je lepší test s citlivosťou 10 či 25?

myjusiatko
16. feb 2018

@martinade urcite 10

katusikkk
16. feb 2018

@sonulienka13
Zlatik uprimnu sustrast.😢
Starala si sa o nu a opatrovala do posledneho dna s laskou.Ver,ze na teba bude davat pozor z hora a aby si nebola smutna ,hned posle za seba nahradu v podobe krasneho maleho uplakaneho anjelika 🤰

alison11
16. feb 2018

@alilka Držím palce 🙂 to keď vidno to žĺtkové teliesko to je super to vyživuje aj plodík prvé mesiace.
@sonulienka13 Úprimnú sústrasť ☹ A babulko príde neboj keď smútok prebolí.

alilka
16. feb 2018

@alison11 áno viem. Preto sa aj teším že ho videla a pochhvalila že je ozaj krásne 😉

kristina6014
16. feb 2018

Dnes už teplota stupla a je sprevádzaná bielym hustým vytokom 🙂

alison11
16. feb 2018

@alilka Držím palčeky a prajem z úprimného srdca aby si si našla // na hcg testíkoch a na ďalšej sono plodík 🙂

sticker
alilka
16. feb 2018

@alison11 ďakujem 😁 vkladam do toho veľké nádeje..🙏🙏 snáď nebudem sklamaná 😊

alison11
16. feb 2018

@alilka Treba brať pozitívne,vyjde to teraz ak nie ten ďalší mesiac 🙂 nič negatívne to neber len z tej dobrej stránky 🙂

alilka
16. feb 2018

@alison11 snažím sa len pozitívne..dnes som dr povedala že sa vidíme za 2 týždne lebo budem tehotná..😁 jednoducho tomu verím ale snažím sa" stat nohami na zemi " 😁

0507
16. feb 2018

@sonulienka13 uprimnu sustrast 😞

semisa
16. feb 2018

Ahojte uz prebehla ovu? Diky 😊

betina1984
16. feb 2018

@sonulienka13 to je mi luto.... Ale hovori sa, ze ak ma prist novy zivot, musi jeden zivot odist. Tvoja babicka odisla, ale ona ti urcite posle babatko ...

katusikkk
16. feb 2018

@semisa
Este nie.Ked zajtra stupne nad 36,45 a udrzi sa,tak je dnes☺

myjusiatko
16. feb 2018

@semisa chyba mi zapis hlienu. Mozno bude dnes, ale to len hadam. Podla teplot este nebola.

alison11
16. feb 2018

@alilka Super postoj a neboj určite to tak bude ako to cítiš 🙂

alilka
16. feb 2018

Baby ákp sa dá nastaviť v grafe aby mi ukazovala aj koľko dní som po ovulacii?😀

katesocka
16. feb 2018

@alilka musis mat zaplatene VIP clenstvo