icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
16. feb 2018

@katesocka nemusím..jedna baba odtiaľ nemá a zobrazuje jej to..že @avy

katesocka
16. feb 2018

@alilka tak to som potom aj ja zvedava ako na to 😊

alilka
16. feb 2018

@katesocka ale ona nevie ako sa jej to tam zobrazilo..😁 preto som myslela či mi tu niekto nebude vedieť poradiť 😁

ikonica
16. feb 2018

@alilka ja som ani nevie ako raz ziskala na tri mesiace to vip... este ked som sa prvy krat registrovala... potom mi to jednoducho zmizlo....

semisa
16. feb 2018

@myjusiatko
@katusikkk dakujem baby.. ja som myslela ze to ked klesne tak je... no tak vyckam 😏 ovu testy mam biele 😣 ale pichalo ma dnes na lavo a hlien mam ten lepkavy ...hlien uz mam cely tyzden .. no som ozaj zvedava

katesocka
16. feb 2018

@alilka a nepouziva ff len prvy mesiac? Vtedy to je zadarmo. Ja som to uz prehladala cele a nic take nenasla

myjusiatko
16. feb 2018

Je to zadarmo prvy mesiac a inak je to vo VIP

alilka
16. feb 2018

@katesocka áno používa. 😁 Ja som to nemala ani prvý mesiac..🤔

katesocka
16. feb 2018

@alilka ja som to mala tak len preto mi to napadlo 😊

monika_akinom
16. feb 2018

Baby ak mate twitter ucet, tak ff dava zlavy, akcie a kupony, a da sa vyhrat par dni/mesiac/rok zadarmo. Tak treba sledovat 😉

katesocka
16. feb 2018

@monika_akinom ja som vyhrala 40 % zlavu na rocne vip, len som to nevyuzila a teraznejaku dobu nemozem zase nic vyhrat 😒

monika_akinom
16. feb 2018

@katesocka aj ja som vyhrala a predplatila, aj ked aj tych 26e je dost :-/, som si este hovorila, ze urcite hned prvy mesiac budem tehu a cele mi to prepadne 😁, no uz stvrty cyklus s ff za mnou a stale nic, tak mozno budem musiet aj druhy rok platit

kristina6014
16. feb 2018

Hmm dnes hustý biely výtok a test takyto, za chvíľu by už aj ovu mohla prísť 🙂

katesocka
16. feb 2018

@monika_akinom Aaale nebudeš, treba veriť, že ďalší cyklus to vyjde, čo tam potom, že ten zvyšok prepadne 🙂

avy
16. feb 2018

@alilka nooo a ja vôbec ani netuším ako som k tomu prišla 🤔🤣😂😂

monika_akinom
16. feb 2018

@avy nedal ta niekto, ze ti odporuca apku ff? Lebo aj vtedy zvyknu "obdarovat" toho kto odporucil aj toho noveho co si ucet zalozil

avy
16. feb 2018

@monika_akinom vieš čo nie..ja sama som si stiahla.. @alilka mi ju poradila...a som nevedela že to je dáke vip..len keď mi tu ovu tak vyznačilo. Ja apke moc nerozumiem vo všetkom mi radila vyššie menovaná ☝️😊

sonulienka13
17. feb 2018

Ahojte dievčatá.prosim vas poviete mi ze kedy bola asi ovulka? Dakujem za povzbudivé slova.Lubkam vas.

alilka
17. feb 2018

Babule ja takto dnes 😁

betina1984
17. feb 2018

@sonulienka13 ja sa v tych grafoch az tak.nevyznam. skofa ze si nemerala ten jeden den. Ale mne to pripada ako anovulak

ikonica
17. feb 2018

moja ovula chce nejak skoro prist ci co... toto uz su bazalkove teploty ;)

alilka
17. feb 2018

@ikonica ale máš iný čas merania dnes?

ikonica
17. feb 2018

@alilka polhodky rozdiel...

alilka
17. feb 2018

@ikonica ahaaa lebo tam máš prázdny guličky tak som myslela že viac..😁 tak možno ozaj sa už chystá 😁 testy nerobis?no ja som dnes 4 dní po pregnyle a som skúsila test a už je čistý. 😱😱 Nieje to nejako skoro?

ikonica
17. feb 2018

@alilka robila som vcera a predvcerom a nist...beriem inofolic a mastodynon a vacsie davky puridoxinu a ine fajnotky tak sa mozno posunie na skorsie aby bola dlha lutealka.... ale ja ju mam stale aspon 12-14 dni... vcera som citala zaujimavu info o lh hormone na FF... skusim najst...

ikonica
17. feb 2018

@alilka neviem preco len tam dalo prazdnu gulku... v priebehu tyzdna mam taketo polhodinove rozdiely v case tak neviem preco len dnes dalo taku gulicku....

alilka
17. feb 2018

@ikonica veď si si to mohla dať na rovnaký čas keď len taká malá časová odchýlka je. Ja to tak robím..😁 no ja mávam LF 11 dní..teraz s duphastonom som mala viac..no a tento mesiac dúfam že moja LF bude trvať 9 mesiacov 😊😊

ikonica
17. feb 2018

@alilka no ja som tam mala 5:30 na kazdy den... ale dnes som merala neskor tak som upravila cas ale az potom ako som ulozila teplotu, tak mozno preto tam dalo prazdny kruzok

ikonica
17. feb 2018

@alilka no upravila som ten cas este raz a uz je gulka plna... tu je info o LF z FF....

alilka
17. feb 2018

@ikonica noo veď to som ti písala že ten čas úprav 😁 po anglicky veľmi neviem čiže tento článok je pre mňa bezpredmetny 😁