Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko
@katusikkk dakujem baby.. ja som myslela ze to ked klesne tak je... no tak vyckam 😏 ovu testy mam biele 😣 ale pichalo ma dnes na lavo a hlien mam ten lepkavy ...hlien uz mam cely tyzden .. no som ozaj zvedava
Je to zadarmo prvy mesiac a inak je to vo VIP
Baby ak mate twitter ucet, tak ff dava zlavy, akcie a kupony, a da sa vyhrat par dni/mesiac/rok zadarmo. Tak treba sledovat 😉
@monika_akinom ja som vyhrala 40 % zlavu na rocne vip, len som to nevyuzila a teraznejaku dobu nemozem zase nic vyhrat 😒
@katesocka aj ja som vyhrala a predplatila, aj ked aj tych 26e je dost :-/, som si este hovorila, ze urcite hned prvy mesiac budem tehu a cele mi to prepadne 😁, no uz stvrty cyklus s ff za mnou a stale nic, tak mozno budem musiet aj druhy rok platit
@monika_akinom Aaale nebudeš, treba veriť, že ďalší cyklus to vyjde, čo tam potom, že ten zvyšok prepadne 🙂
@avy nedal ta niekto, ze ti odporuca apku ff? Lebo aj vtedy zvyknu "obdarovat" toho kto odporucil aj toho noveho co si ucet zalozil
@monika_akinom vieš čo nie..ja sama som si stiahla.. @alilka mi ju poradila...a som nevedela že to je dáke vip..len keď mi tu ovu tak vyznačilo. Ja apke moc nerozumiem vo všetkom mi radila vyššie menovaná ☝️😊
@sonulienka13 ja sa v tych grafoch az tak.nevyznam. skofa ze si nemerala ten jeden den. Ale mne to pripada ako anovulak
@alilka robila som vcera a predvcerom a nist...beriem inofolic a mastodynon a vacsie davky puridoxinu a ine fajnotky tak sa mozno posunie na skorsie aby bola dlha lutealka.... ale ja ju mam stale aspon 12-14 dni... vcera som citala zaujimavu info o lh hormone na FF... skusim najst...

@katesocka nemusím..jedna baba odtiaľ nemá a zobrazuje jej to..že @avy