Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko aj ja som nakoniec dala ten 😊
Juchuuuuuu baby vajko pekne prasklo na správnej strane..že krásne žlté teliesko sa tam ukázalo..😁 prosím nech ti vyde 🙏🙏
Tak ja už svojej bazalke nerozumiem. Predvčerom mi klesla teplota, včera som málinko špinila. Takže som očakávala, že dnes mi dorazí MS v plnej paráde ale zatiaľ len trošku špiním a ráno som namerala vyššiu teplotu bazalky ako dnes.
Kedže je to moj druhý plný mesiac co si meriam bazalku (modrý graf je z tohoto mesiaca), neviem čo si mám o tom myslieť.
@sonulienka13 to mi je ľúto ☹ úprimnú sústrasť
@martinade podla teploty bola ovu az 15dc. V kazdom pripade skus uz test. 🙂
@sonulienka13 to ma mrzi. :( uz ju nic netrapi. Uprimnu sustrast.
@sonulienka13 uprimnú sústrasť
@myjusiatko no ono teplotou sa moc nemôžem riadiť. Prvé 2 týždne som mala dofču a bazalka je bud meraná o 2-3 hodinky pozdejšie ako zvyknem, alebo iba po 3 hodinách spánku a poháriku vínka. Preto to mám také rozhádzané až do ovulky. Dokonca som zabudla si ovulku testovať
@martinade poistene mate aj tak dobre a to s tym testom plati. Skusila by som.
@myjusiatko inak ovulačnú bolesť som cítila posledny krát v 12DC... Tak predsa ze by tam mohla byť nádej aj keď 2 dni sú výrazne nižšie teploty? Váčšinou som videla graf kde iba 1 deň teplota klesla.... Tak ak zajtra ráno nedojde spravím test. Čo myslíš, je lepší test s citlivosťou 10 či 25?
@martinade urcite 10
@sonulienka13
Zlatik uprimnu sustrast.😢
Starala si sa o nu a opatrovala do posledneho dna s laskou.Ver,ze na teba bude davat pozor z hora a aby si nebola smutna ,hned posle za seba nahradu v podobe krasneho maleho uplakaneho anjelika 🤰
@alilka Držím palce 🙂 to keď vidno to žĺtkové teliesko to je super to vyživuje aj plodík prvé mesiace.
@sonulienka13 Úprimnú sústrasť ☹ A babulko príde neboj keď smútok prebolí.
@sonulienka13 uprimnu sustrast 😞
@sonulienka13 to je mi luto.... Ale hovori sa, ze ak ma prist novy zivot, musi jeden zivot odist. Tvoja babicka odisla, ale ona ti urcite posle babatko ...
@semisa chyba mi zapis hlienu. Mozno bude dnes, ale to len hadam. Podla teplot este nebola.
Baby ákp sa dá nastaviť v grafe aby mi ukazovala aj koľko dní som po ovulacii?😀

@ceklis
Mna napr.dnes bolia prsia,ale vetsia sanca je ze mi rastu ako tehotenstvo 😂😂😂
Moj otec raz povedal.ze v 15 sa mi zastavil rozumovy vyvin.Mozno vtedy aj cecky a konecne nastal cas aby takto pred 40 to dorastlo 😂