Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia jeeeeeeeeeeeeeeej silno mocne blahoželám a potichúčky sa s tebou teším, že sa to tak pekne podarilo 🙂 rovnako aj @kubisova 🙂 ešte niekto??? preboha, však kým to tu prečítam, pôjdem na dôchodok 😀
@jaja9891 Ako pekne ti vysla OVU 🙂 a este aj drahy doma 😵 Uz len drzim silno palce 🙂
@rybkaa Nevyzeras...ja mam rovnako a som 2x taka ako ty 😝 Vitaj doma 🙂 a drzim palce pri testovani 🙂
My sme dnes prisli domov, takze pokles teploty na normalnu pre mna 😅 Zajtra idem smer doktor, tak som zvedava, co mi povie a tu graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef
@zuzulienocka77
@zarzisia švagriná je po 2 deťoch, mala 82, začala cvičiť a schudla na 73, no keď sa postavíme vedľa seba, je ona silnejšia....ja mám ale väčšiu riť 😀 som sa na dovke napchávala morskými príšerami a šalátom a myslíte, že som schudla? prd 😀 ale zas keď oni ku všetkému jedia biely chlieb a bagety, to sa potom nedáááá 🙂 ech, no hlavne nech je dáke škvŕňa v bruchu 🙂 ako prvé po prílete som na ostrove videla bociany, napila som sa zo zázračného prameňa, ktorý spôsobuje otehotnenie, peniaze a zdravie, sex bol tiež, tak by v tom bol čert, aby sa nepodarilo 🙂
@rybkaa fuha, tak to si poistila zo všetkých strán! Ani neskúšaj nebyť tehotná 🙂 . A ináč z toho prameňa si mohla aj nám doniesť a kludne by si ho mohla predávať, to by si poriadne zarobila 😉
@zuzulienocka77 doniesla by som, ale mali sme mega ťažký kufor, ledva sme vošli do limitu 😀
@rybkaa vitaj doma, uz sme sa nevedeli dockat, chybala si tu 🙂 a potichucky dakujem 😉 a vobec teda nevypadas na tu vahu, ktoru pises... som rada, ze ste sa mali super a o tyzden sa dozvieme, ci nahodou niekto z vasej mini rodinky neletel domov nacierno 😀
@rybkaa jej ahoj, no konecne si sa ozvala 😉 na 90kg teda urcite nevyzeras 😉 inak paradna plaz, juuj hned by som sa tam teleportovala, keby to slo 🙂
@paskolinka a ty ako? nejaké novinky? ešte som len na 74 strane 😀 júj, veru, krásne tam bolo, čisto, sme veľmi spokojní a radi by sme zopakovali 🙂
@rybkaa ja nic nove, ms cakam kazdu chvilu (som 13dpo, test v sobotu belsi ako biely, spinenie uz zacalo), takze zase raz nevydareny pokus 😠 ale tak este ze dovolenka sa blizi (este 2 tyzdne musim vyzdrzat), uz sa neviem dockat 😉
@paskolinka takže ti tiež vychádza ovulka na dovolenku? noooo, tak to treba využiť 😀
@rybkaa no, mne to asi vyjde tak akurat na obdobie presunu - cestujeme dva dni, ale tak urobime, co sa da samozrejme 😝
Ahojte kocky...ako sa mam vyznat v BT....odkedy si ju meriam...cca 1,5 mesiaca ju mam vzdy od 37,00 . 37.2...a niekedy aj vyssie...posledna MS bola 1.7. a hned po nej bola BT 37,2....jaaj..a ta mrcha bola len 3 - 4 dni...z toho 1. den spinenie - 1 vlozka, 2. den - slabe krvacanie..aj ked vzdy som tu zrazeninku dala do WC - 2 vlozky, 3 den tak isto...a 4 den slabulinke spinenie a bez vlozky.....s tale mam zvacsene zrenicky...a to ani nedrogujem, nepijem, nefetujem a nefajcim.....prosim kto mozte poradte....
@katkatonkova tehotensky test si neskusala? aj ked teda neviem, ci by to vysvetlilo tie rozsirene zrenicky...
@senta_sofia este som neskusala...skusim pockat do dalsej mrchy a ked nepride tak sa testnem....ale je pravda ze sa mi zvacsilo brusko...
@katkatonkova no neviem, ja byt tebou, tak ten test skusim. lebo nieco je tu divne. mat tak dlho BT nad 37, do toho cudna menstruacia/krvacanie... 😕 nech vies na com si a ci netreba nahodou skocit na gyndu...
@paskolinka skusim este pockat do konca tohto tyzdna a testnem sa... a ked bude negativny tak zavolam doky a objednam sa a ked bude pozitivna tak sa od stastia zblaznim...
@katkatonkova no to si v pohode sprav test aj hneď, ak si tehu, tak ti ukáže teraz na betón koľaje, lebo mať takú vysokú BT nie je normálne....možno máš problém so štítkou alebo hormóny, ak to teda tehu nie je, no rozhodne nečakaj....
@paskolinka
@senta_sofia
@rybkaa babulky aky ma byt ovu test 7Dpo? Biely ak nie si tehu, alebo nejaka ciarka? A ked je zena tehu?
@lauritka
@zuzulienocka77 to sa neda vobec kategorizovat aky ma byt 🙂 nejaku tu druhu ciarku slabsiu, ci silnejsiu tam mozes mat, ale tehu z toho nevycitas.. to az neskor keby bol pozitivny. 😉
@zuzulienocka77 a co, robis ovu testy? 😉 ja s tymto nemam skusenost, ale tusim @rybkaa to rada pokusa 😉

@rybkaa Ahoj rybička, vitaj doma 😉 . Chýbala si nám tu!! Som rada, že si si oddýchla a dúfam, že si si doniesla nejakého malého Gréka domov 😀
Ja som merala do ovu, potom na potvrdenie ovu a teraz sa celkom držím a nemeriam, nechcem sa stresovať porovnávaním a tak. Zajtra odmeriam a v piatok, sobotu by mala prísť MS. http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
A kto je tehotný? No tak to sa ti musia pochváliť samé 😉 😵