icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
14. júl 2014

@paskolinka hej, tam skorej nájdem ducha a to ma upokojuje 😀

zuzulienocka77
14. júl 2014

@rybkaa
@lauritka
@paskolinka len tak zo srandy som urobila a dost silna ciarka,neviem ci to vidiet 😀 . Ale nenamyslam si, len sa pytam

adamnela
14. júl 2014

Ahojte babenky...

No mna uz to prestava naozaj bavit a mam toho mojho cyklu plne zuby 😠 Moj mega dlhy nekonecny graf vyzera takto: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela Kedy sa toto uz konecne skonci???

@rybkaa vitaj, vita, vitaj konecne domka 🙂 Si kocka a vyzeras super 🙂 Hlavne, ze si vysmiata 🙂 A dufam, ze maly pasazier sa s Vami doviezol domov....Drzim moc palce....
@zuzulienocka77 no veru ja sa v tom vobec nevyznam, lebo ja sa moc s ovu testami nekamaratim, takze Ti neviem poradit 😒
@jaja9891 no tak to bol asi ten lodny hlien, ked z toho bola hrudka 🙂 A co moj mm nameral? Ale tak teplota to veru urcite nebola 🙂 No a ja sa citim stale rovnako, ziadne zmeny a davam si teda 2 sacky denne. No neviem, na mna naozaj uz nic nefunguje, je to o nervy...
@katkatonkova no ja mam tiez podozrenie, ze to moze byt tehu...Urob test co najskor, ak si naozaj tehu, tak budes mat riadne 2 ciarocky uz...

jaja9891
14. júl 2014

Ahojte zienky,od rana nestiham,ale idem Vas docitat 🙂
inak kuknite moj graf,je pravda,ze meranie flakam,ale akosi podivne mi ovu vyznacilo,ci?13 DC,ved doteraz som mala 16-17 DC, ale ak by pri UTZ dr. myslela bodkou folikul,tak v utorok mal 19 mm,tak by mohla byt ovu v piatok,ale akosi ziadne bolesti som nemala a akurat v piatok sme sa nesnazili,len vo stvrtok a sobotu a nedelu...dnes som musela merat o hodinu a pol skor,ale cakala som ovu v sobotu,aj teplota moja poovu je vyssia... hmmm... no nic,uvidime co sa z toho vykluje/nevykluje... 😀 sama zahada tento cyklus...

http://www.fertilityfriend.com/home/jaja

lauritka
14. júl 2014

@zuzulienocka77 ee, taka ciarka je bezna v cykle. dokoncia aj tmavsia 🙂 len pekne pockaj aspon do 11 dpo a potom testikuj tehu testami 😉 alebo teda ak chces aj ovu testikom , ale z ranneho mocu.

lauritka
14. júl 2014

@jaja9891 no ale aj ovu testiky si mala skor tento cyklus pozitivne.. takze by som aj suhlasila ako to mas vyznacene 🙂

zuzulienocka77
14. júl 2014

@lauritka oki super dakujem 😉. Toto bolo 15:30. To som len tak zo srandy

lauritka
14. júl 2014

@adamnela ahoj uff co ty mas s tym cyklom.. ved si nemaval take dlhe ci ? 😕

senta_sofia
14. júl 2014

@zuzulienocka77 ked budes mooooc dobre hladat na starom fore, este joannah13 tam dala fotky tehu testov aj ovulacnych testov, ona tusim vtedy robila od nejakeho 8DPO aj aj 😉

senta_sofia
14. júl 2014

@jaja9891 ja ti furt hovorim, ze tie bodky boli folikuly a to kludne do piatka mohol narast tak, ze praskol 🙂

adamnela
14. júl 2014

@lauritka no mavam tak od 38 do 43 maximalne, ale takyto nekonecny cyklus mam po uzivani Inofolicu, ktory som zacala uzivat od 6 DC po jednom sacku a od strey minuleho tyzdna uzivam na odporucanie mojej dr. 2 sacky denne, kedze sa jej zda, ze to vyzera na PCO. No mam este tento tyzden pockat, lebo ma dovolenku a ke nic, tak mam prist na buduci tyzden..No neviem co si mam o tom mysliet. Neviem, ci je to tym Inofolicom, ci co...

jaja9891
14. júl 2014

@senta_sofia
@lauritka
koniec koncov je to jedno 🙂 len nech je pozitivny vysledok 🙂 som v soku,lebo som si myslela,ze by to vsetko malo byt priblizne rovnako...a takto pekne sa mi posunula ovu?fiiiha a teploty asi nebudu relevantne,kedze som to flakala 🙂 ani bolesti neboli... to asi minule boli z tej cysty.... dokonca az dnes sa mi vajecnik ozyva,ale pravy a folikul bol na lavom... no cudne 🙂 chcela som sa vykaslat na meranie,ale teraz som zvedava ako stara baba 🙂 ale lutealka by mala byt rovnak,ze?cize aj mrchana dojde skor...teda nedojde 🙂 hmmm
@adamnela moja ta co to,uz nech ta ten inofolic nakopne,mne asi pomohol posunut ovu,ale az teraz,3 cyklus uzivania....tak snad ta preberie....teda tvoje vajecniky... asi sa treba na vsetko vykaslat,lebo ja som pozorovania flakala a aha ho,co sa to robi,konecne som sa trosku poznala a teraz som zo seba paf 🙂
@rybkaa vitaj medzi nami 🙂 vyzeras super,ja mam trosku viac kg ako ty a ani zdaleka tak dobre nevyzeram 😉

katinka4
14. júl 2014

Môj graf klesá namiesto toho aby stúpal , začínam byť sklamaná ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/51219a

lauritka
14. júl 2014

@adamnela a nemohla si sa prestimulovat s nim a ze sa mohli utvorit cysty ???

lauritka
14. júl 2014

@jaja9891 ano LF by mala byt kkonstatna cze teoreticky by mala dojst mrska skor 🙂

adamnela
14. júl 2014

@lauritka ako sa da tym prestimulovat? Dr. mi povedala minuly tyzden v stredu, ze to nevyzera ani na ovulku a ani na mrchu, ze sliznica je nizko. Myslis, ze uz nemoze v tomto cykle prist ovulka?
@jaja9891 no mohlo by ich veru prebrat, neviem, preco potvory spia 😖

lauritka
14. júl 2014

@adamnela no ze sa utvoria z folikulov folikularne cysty. cize to nepraskne.

lauritka
14. júl 2014

@adamnela aha,takze ta pozerala na usg ? a nevidela tam vonec nic ?

adamnela
14. júl 2014

@lauritka no ja neviem a ked som sa jej pytala, ze ci to nevyzera na nejaky folikul, ze este ci moze dozriet, tak mi tvrdila, ze nie... Co si o tom myslis?

lauritka
14. júl 2014

@adamnela no neviem.. vies ako s lekarmi a ich ultrazvukmi. 😉 . alebo mas proste len anovulak a preto je to take dlhe..

adamnela
14. júl 2014

@lauritka len hovorila, ze to nevyzera ani na mrchu tak skoro, ale vyvolavacku mi zatial nedala...Tento tyzden ma dovolenku, tak rozmyslam, ze pojdem k jej zastupujucej a ta je zhodou okolnosti ta dr. co mi bola pri porode Nelky a je to super dr. Akoze ani na moju nemozem povedat nic zle, len by som chcela pocut nazor aj ineho odbornika...

lauritka
14. júl 2014

@adamnela no jasne.. je lepsie pocut dvoch lekarov nezavisle od seba

adamnela
14. júl 2014

@lauritka no len nemam dat kde zajtra deti a dufam, ze ma zoberie, ked nemam nejaky vazny akutny problem...

lal
14. júl 2014

Baby, kolko dni pred ms vam zacina klesat teplota? Ja mam dnes 24 DC, teplota isla dnes hore kusok este, ale rozmyslam, ci to padne uplne tesne pred ms alebo nejak 2-3 dni uz bude vidiet...

senta_sofia
14. júl 2014

@lal kazdemu inak a tiez nie vzdy rovnako, niekedy uz 2-3 dni predtym, niekedy az v den menstruacie... takze musis odsledovat na sebe

senta_sofia
14. júl 2014

@adamnela myslim, ze tu chvilku by prezili aj v cakarni 😉 a aspon budes kludnejsia

senta_sofia
14. júl 2014

@katinka4 siesty den po ovulacii to nemusi znamenat nic a moze to znamenat nieco, uvidis zajtra, co teplota 😉

lal
14. júl 2014

@senta_sofia dakujem ti za odpoved, meriam len prvy mesiac, takze uvidim...no dufam ze neklesne vobec 😀

lauritka
14. júl 2014

@adamnela tak povedz ze ta boli bruho 🙂

avals
14. júl 2014

@adamnela presne takto som to maa po tom Inofolicu aj ja... a potom ked mi uz prisla ms tak trvala 15 dni