Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@avals no boze, to si ma teda veru nepotesila...A ako si to potom dalej riesila? Vysadila si Inofolic celkom, ci?
@katinka4 no beriem ho prvy cyklus. A podla teplot som mavala ovulku. Aj ked neskoro, ale predsa. A vo februari som dokonca bola tehu, ale skoncilo to v 6 tt MA. Tak neviem co sa mi to porobilo teraz..
@kubisova dakujem, zatial fajn, niekedy som unavena, zajedam nevolnost, neska sa mi hlava trochu motala, ale myslim, ze dost tomu pomaha aj to supis pocasie a tak, co ty?🙂 ozaj, ty vlastne uz nejake deticky mas?
@katinka4 v odbornej literature sa uvadza, ze pri uhniezdovani vajicka sa moze objavit jednodnovy pokles teploty (tzv. implantacny pokles), naposledy sme tu vsak boli jednou slecnou zvozene za to, ze to hovorime kazdej a davame jej tym falosnu nadej, nastuduj si o tom nieco sama, aby som zase nebola obvinena, ze si nespravne vykladam na internete nastudovane informacie 😉
@adamnela inak ja si myslim, ze ti mala bachnut vyvolavacku a potom zacat s tym inofolicom 2xdenne, lebo toto je nekonecny pribeh
@senta_sofia tak ja ziadne nevolnosti akurat obcas pobolievanie ale to by malo byt maternicou. Hej mam deti no chceli sme este jedno. K dr.sa chystam az o nejake 3 tyzdne len dufam ze to nieje neskoro
@adamnela ja si tiez myslim ze ti tu vyvolavacku mala dat
@senta_sofia @kubisova no ved prave preto chcem ist zajtra ku tej druhej, a nech mi da tu vyvolavacku, lebo ma to uz vazne nebavi..
@kubisova ja tiez pojdem az o nejake 3 tyzdne, takze podla mna je to v pohode 😉 a mna tiez kde tu nieco picha alebo pobolieva
@adamnela daj zajtra vediet, som fakt zvedava, co povie iny lekar... ak teda bude cas a ochota 😉 dufajme, ze sa dobre vyspi 😀
@kubisova @senta_sofia jasne dam vediet ak teda pojdem...No som sama zvedava co mi vlastne ona povie ci ma teda vobec zoberie...
@adamnela inak mozno milosrdna loz, ako naznacila lauritka, by nebola od veci, nech ti spravi ultrazvuk a keby ti povedala, ze ani chyru ani slychu po ovulacii, tak si pytaj tu vyvolavacku... inak pozerala si, ze ak by si mala ten PCO, tak tam vraj zhrubnu folikuly tak, ze nevedia prasknut, to podla mna musi byt na ultrazvuku vidiet. Inak nerozmyslala si dat si jeden mesiac pauzu od alchemilky, inofolicu a vsetkeho ostatneho, co to spravi? Ci ti naozaj nieco z toho neskodi?
@senta_sofia no ved jedine sa budem musiet vyhovorit na to, ze mam bolesti v podbrusku 😒 No alchemilku som teraz nepila asi 2 mesiace, zacala som ju len pred nejakym tyzdnom zasa pit a inak neuzivam nic okrem toho Inofolicu. No a 1Dc az 5 DC som uzivala fytosoju, ale s tou som aj otehotnela minule. No chcem este vediet nazor tej druhej dr. Tiez by ma zaujimalo, co bude vidiet na tom usg ona 😒 No ja neviem, na mna sa okrem dlheho cyklu na to PCO nic nehodi. Ziaden iny priznak nemam, tak preto mi to nejde do hlavy...
@senta_sofia dakujem za povzbudenie , ja si nerobim nadej na tehu ale chcela by som aby mi aspon ms prisla bez toho aby som musela jest Duphaston a aby mi konecne nabehla ovu 😉
@zuzulienocka77 ovu test na zistenie tehu treba robiť z ranného moču, poobede už vyjde bársčo - mne to tak minulý mesiac čiarky ukazovalo a nič.... 🙂
@adamnela ďakujem 🙂 už ste mi chýbali a veeeľmi som za vami plakala, že aj more bolo slané 😀 Ten tvoj cyklus nemá konca ani kraja....dakde je galiba, len kde? A prečo ti rovno nedala vyvolávačku? Čo špekuluje? Jasné, zajtra choď a povedz, že máš bolesti, že dlho mrcha nechodí, že by to bolo riešiť, alebo čo ja viem, že ideš na dovolenku a lepšie by ti bolo mať teraz krámy ako počas dovolenky 😀 a neboj, decká vydržia toľko v čakárni
@jaja9891 povedala by som, že ovu bola o jeden deň neskôr ako ti vyznačilo alebo aj tak, ako ti vyznačilo. Tento mesiac som ani ja nepostrehla ovu, kašlala som na ňu 😀 len ma jeden deň ráno tak parádne pichlo vo vaječníku (alebo niekde tam) na ktorom mala byť ovu a to bolo všetko, ani hlien sa pozorovať nedal presne, len od oka, tak len aby graf prázdny nebol som čo to načmárala a presne mi jedna teplota chýba na 13 dc, aby graf presne vedel určiť, kedy ovu bola, lebo ja neviem 😀 ale určite 13-14 dc, bo ovutesty už bledli a krém bol jasnejší. A ďakujem za pochvalu, je to trochu očný klam, nevidno mi riť 😀
@katinka4 v pohode, ten pokles môže byť hniezdenie 🙂 uvidíš, čo bude zajtra
@avals prepána, tak dlho??? a riadnu či si špinila?
@kubisova Krasne ciarocky mas uzGratulujem potichucky a drzim prstiky, nech vsetko ide ako ma 🙂 Aj ja idem k lekarovi az o 2 tyzdne, ide mi to strasne pomaly, ale nic ine mi nezostava, len cakat. Ja som bola zatial len na krvi a ta bola pozitivna. Ked to ma byt OK, tak bude a ked nie, tak nie. Nic nad tym nenaspekulujem ani nezmenim. Mozem sa tak akurat setrit, vela spat a zdravo papkat a uvidime...Tak sa drzkajte! Dobru noc!
@adamnela Dobre ranko...nemas na mna :-P Ja som cakala pol roka, ci MS dorazi 😀 takze sup na vyvolavacku ;)
Ja dnes paaaaad riadny http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef ale vstavala som o 3 hodiny skor, tak mozno je to aj tym. Dnes mam perny den baby. maleho musim zobrat o svokre- hodinu vlakom :-P, potom sa k nej dostat busom, nazad busom do mesta k Dr. po maleho k svokre a domov. A toto ma bude cakat pocas celej folikulometrie 😝 Tak dufam, ze folikuly budu dost velke 😅
Dobré ráno kočice. Tak dnes som merala, teplota ma nejako nenadchla. Robila som aj ovu test. Biely nie je, ale ani palička mi nevypichla oko, takže sa môžem zase chystať na MS ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Ahojte babenky.
takze teplota nezmenena a stale dole, takze idem dnes ku tej dr. radsej. Nechcde sa mi cakat este neviem kolko na tu mrchu...No a beriem so sebou aj deti a slubila som im zmrzlinovy pohar, ked bude v cakarni pekne so mnou sediet a najma, ked budem dnu u dr.
Takze, ked sa vratim, urcite dam vediet ako som dopadla...
@rybkaa aj Ty si nam chybala 😉 No a to more muselo byt veru poriadne slane z toho Tvojho intenzivneho placu 😀
@zarzisia drzim palce, nech to s malym zvlaadnee a nech su hlavne foliky ako maju byt 😉
@avals a potom si za ako dlho dostala mrchu po vyvolavacke?
@zuzulienocka77 aaaaaaaale, ked budes mat takuto 14DPO, vies jaka budes nadsena
@zuzulienocka77 ale čo, slušne sa držíš hore, ovutest nemusí byť smerodajný vôbec, takže to nerieš, počkaj a potom sprav rovno tehu test a čiara ti oko vybije 😀

@senta_sofia dakujem, sama som zvedava ako to cele dopadne lebo ta dnesna teplota mi pokazila cely den 😠 a ktovie ci to nieje aj z inofolicu ,
@adamnela ak sa mozem opytat teraz beries inofolic prvy cyklus?predtym si mavala ovulacne cykly a po nom to vypada na anovulak?