Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tuqanqa U nás to vedia rodičia okrem nás a zopár známich.Ja tento krát verím,že sa nič stať nestane 🙂 Asi je to i skúsenošťou,ke´dže som sa naučila,myslenie pozitívne je naj. pokiaľ som sa veľa strachvoala,to negatívne zmýšľanie mi vždy niečo negatívne donieslo,tak som sa naučila myslieť pozitívne a ak sa aj neičo envydarí tka si povedať,že aj to je na ničo dobré všetko má dve strany.
Tak 1dc. Tento mesiac pauza. Muž je odcestovaný a aj tak by asi nič, lebo by som nechcela rodiť v decembri 😂
@kufea prečo nie v decembri 🙂? Ja som mala termín 22.12., našťastie boli dvojčatá a išli von 9.12. 🙂, Vianoce by som tam ani ja nechcela tráviť....
@lauritka Ďakujem,ja viem,keďže od 11 rokov mi nechodí pravidelne tak pri druhom som tiež z ovulácie vychádzala 🙂 a aj gyn. som upozornila v tedy a aj dnes takže žienky sme v 4tt 🙂 je tam plodový obal alebo ako to nazvať z bodkou a po Veľkej Noci idem zas ,mala by som o 14dní podľa lekára ale ten týždeň mi synovi vyberajú nosné madle teraz staršiemu tak budem rada keď budem sním doma tie dni tak až po Veľkej noci to už budeme v 7tt to by malo byť už krásne vidieť.podelím sa svami o prvý snímok a ďalší o 3tt 🙂
@alison11 tak uz mozu byt svokra a manzel spokojni. 🙂 gratulujem.
@myjusiatko Áno už sú 🙂 Aj ja že toto už mám z krku,pondelok idem z mužom na kontrolu brali mu krv keďže vlani bol v nemocnici a v stredu na predoperačné zo synom v piatok pre výsledky so synom potom zas 26.3. na anesteziológiu a 27.3. mu budú nosné mandle vyberať potom má byť doma týždeň a po veľkej noci do škôlky oboch synov vziať,už aj mladší pojde,nuž tak si trošku potom odýchnem a teda prvý štvrtok v apríli zájdem ku gyn. 🙂 To už sná´d aj termín budem mať a ako mi kalkulačka na ente podľa ovulky vyhodilo na 1.12. nuž tak som teda zvedavá 😀 Môj bratranec sa tiež tak narodil.Až nato že on bude mať už 38 😀.
@alison11 no to je fakt skoro...mne prave povedal, ze pri prvom som prisla skoro a nebolo nic vidiet a knizku som mala az od 2.trimestra. Druhe som ani netusila, ze cakame dobry mesiac, este som kojila a menzes chodil, ako sa mu chcelo. Neriesila som, az kym uz fakt sa mi to zdalo dlho, kolajnice na teste obrovske a uz na sone bolo vidno pekne srdiecko. Asi v 10 tt som bola podla menstruacie 🙈...ale teda ak mas ovulaciu neskor (neviem, nesledujem to tu presne), tak v 6 tt je skoro, neviem ze co je na tom na zdrbanie. Aj kamoska doktorka mi povedala, ze nech nechodim velmi skoro. Ale zase nechcela som nejak neskoro, ak by mimomaternicove bolo alebo tak. Sesterka skoro o zivot prisla. Ale to zase bolo inak, ona chodila k doktorovi a on nemal sono a, furt jej vravel, ze je to normalne, ze sa roztahuje maternica, ze preto ju to boli. Tak si vybavila ineho doktora a a ten zistil, ze ma mimomaternicove abolo hned aj na operacku. Ale to uz mala obrovske bolesti. A mozno 15 rokov dozadu. Cca. Mojho dokrora tiez len na chlieb natriet, taky dobrak, ale bohuzial, aj salamista. Vela veci si musim vydupat.
@nevenka Dnes som bola a dutinku krásne vidieť viď príspevok odomňa vyššie a môj tiež kvôli mimomaternicovým vravieva treba prísť do 7tt aby vajíčkovod nepraskol.A som rada,a aj kľudnejšia že viem žeje na správnom mieste a som vpohodke a muž so svokrou môžu byť teraz pripravený že je to tam a nie len si vymýšľam. 🙂
@dadulik6 ahojky no ako si na tom prišla Ms ... Ja už mám aj od dr potvrdeny potrat ... Vraj biochemické tehu či ako mi to povedal 😥😥😥
Babulky moje,dnes poobede ako som bola na wc tak na spodnom prádle som mala hnedé spinenie.a celkom dost.ale na toaletnom vobec nic.ani teraz.neviete co to moze prosim byt?? Dakujeem.grafik mam vysie.
@nikuska111 joj moja to ma mrzi velmi ja som mala v januari biochemicke... este veru neprisla 4 dni meska a test negativny tak cakam kedy sa jej uraci konecne prist
@sonulienka13 ahojky moze to byt ovulacia niekedy sa stane ze je pri ovu spinenie
@dadulik6 aha Dakujeem moje 🙂 len prvy krát v živote to mam 🙂 ze pri ovu.noo fasa.dnes sme nepoistili☹ poobede sme obaja zaspali a muzik isiel na nočnú ☹ uvidim aka bude teplotka rano🙂 uz by sa nam zlatik mohlo aj šťastie na nas usmiat.ze??:-(

@alison11 ja neviem ci uz nejaka je, zatial som nenasla a zatial sa nebudem ani pridavat do skupiny lebo som na zaciatku, stat sa moze cokolvek...u nas to nikto nevie, iba manzel a naj kamoska.