icon

Ideme na to od januára 2014

strihalka
28. okt 2013

Pokud aj vy, tak se pridejte🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😀
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂

bar12
17. jan 2014

@eri28
@rea92 zienky drzim palce! Ja mam cyklus predlzeny, tak snazilkujeme za dva tyzdne.. Dufam, ze sa nam to co najskor vsetkym podari 🙂

andreapata
17. jan 2014

uz dva dni mam zvacsene bolave prsia, normalne som dnes bola bez podprsenky,lebo som v nej nemohla vydrzat, vcera nehorazne bolesti v podbrusku (vyliezla by som aj na strop, tak to bolelo). cudne ja sice bolesti pred menstruaciou mavam,ale nikdy ma neboleli prsia a uz vobec zeby sa zvacsili. nedalo mi a spravila som si test, jasne, ze bol negativny. do mrchy mam este 3 dni. to som teda zvedava. pri prvom dietati som nemala ziadne tehotenske priznaky, bolesti nic....cize netusim co ocakavat.

bar12
17. jan 2014

@andreapata to cakanie posledne dni je hrozne, poznam to :( vtedy ked chceme, aby dni ubiehali rychlo, tak sa vlecu strasne pomaly... Drzim palce, aby mrcha nedorazila 🙂

rea92
17. jan 2014

@bar12
mne idu dni pomerne rychlo....mam synceka, ktory bude mat 5.2. krasne 2 rocky, takze o zabavu mam postarane. A ked spinka tsk si cas kratim varenim. Velmi rada varim a skusam nove recepty. To je taky moj relax a zaroven super vyplneny cas. 😀

bar12
17. jan 2014

@rea92 to je super! Ja mam 15 mesacneho za par dni a teda nenudim sa tiez, ale ubieha mi to pomalsie ked na to myslim a tie dni pocitam..maly mi este stale poriadne v noci nespi, tak si niekedy cez jeho obedny spanok zdriemnem s nim..uz by sa mohol umudrit, lebo ako tehotna ten deficit spanku budem tazko znasat :( ak budes mat vyskusany nejaky fajny recept, co stoji za to vyskusat, rada sa necham inspirovat! 🙂

eri28
19. jan 2014

@andreapata ja som to mala tiez brutal prsia, aj som sa tesila, ale potom ked prisla mrcha zistila som, ze som to mala preto, lebo som po roku vysadila antiku a moje telo sa cistilo a trosku zmenilo...
vsak uvidis mozno to vyslo 😉

eri28
19. jan 2014

@bar12 aj ja mam 15 mesacneho krpceka 😉

bar12
19. jan 2014

@eri28 tak tiez by ste chceli dvojrocny rozdiel medzi detmi 🙂

andreapata
19. jan 2014

@eri28 ja som od porodu uz antikoncepciu nezacala brat, ale vsak uvidime zajtra, co a ako. radsej sa netesim,potom budem max. sklamana

andreapata
20. jan 2014

MS prisla ako hodinky :(((((((

ankaluk
22. jan 2014
ankaluk
22. jan 2014

ovu robeny vcera a tehu dnes.S mm sa velmi tesime a zelam vsetkym snazilkam aby mali pozitivne tehu testiky 🙂

rybkaa
23. jan 2014

@ddanaa tiež mi dr. odporúča čakať dva cykly a rovnako mi to zdôvodnila: že sa to (MA) proste stáva každej tretej žene, podrobnejšie vyšetrenia sa robia len ak sa to u jednej ženy opakuje 2-3x po sebe, tak hádam k tomu viac nedôjde 🙂
@lenka07 držím palce, nech to predsalen vyjde 🙂 prečo si na herpesine? často sa ti opakujú herpesy?
@yvetta keš si potratila prirodzene a nemusela si ísť na kyret, môžeš sa snažiť aj skorej, my čo sme boli na kyret, musíme čakať dlhšie, lebo to bol invazívny zásah do organizmu - ako operácia, tak preto 😒 Ja som dnes 28 DC po kyrete, tiež ešte som nemala MS, stále čakám....dr. mi povedala, že to môže byť 4-6 týždňov, kým sa dostaví prvá MS po zákroku, tak uvidíme 🙂
@bar12 a @eri28 a @rea92 držím palce, nech je snažilkovanie čoskoro úspešné 🙂
@andreapata neboj, skúsite to ďalší cyklus, raz to predsa prísť musí, treba veriť 🙂
@ankaluk Blahoželáááám 🙂 Držím palce, aby bolo všetko v poriadku a tešili ste sa o 9 mesiacov z krásneho bábätka 🙂

barborka2014
23. jan 2014

Prosim aky je rozdiel medzi ovulacnym a tehotenskyn testom? Dakujem 😅

nair
23. jan 2014

@barborka2014 Myslím, že to je jasné z ich názvov, nie? 😉

ddanaa
23. jan 2014

@rybkaa vies co je zaujimave, ze druhy dr co som vymenila kedze nebola som spokojna a proste nebola dobra starostlivost ale k veci mi povedal, ze staci jeden cyklus kedze to bolo male

rybkaa
23. jan 2014

@barborka2014 ovulačným sa zisťuje ovulácia, zaznamenávajú LH v moči, ktoré telo vylučuje pri ovulácii a tehotenským sa testuje HCG v moči, ktoré stúpa po oplodnení.....ak si spravíš ovu test v čase meškajúcej MS, môže tiež ukázať tehotensvo 🙂

rybkaa
23. jan 2014

@ddanaa každý dr. povie inak... no ja radšej počkám dva, kým sa to všetko dá doporiadku, bojím sa, že ak by to bolo skoro, že by sa to opakovalo 😖

ddanaa
23. jan 2014

sak toho sa bojim aj ja ale zas nevies ci to vyjde hned na prvy krat takze telo si same asi povie ci ano alebo nie;)

rea92
23. jan 2014

Dnes som 5 DPO a začal mi vytekať biely hlien. Zatiaľ je ho len trošku, no ja pevne verím, že nám to vyšlo 🙂

lucinka3289
23. jan 2014

@rea92 moze byt hlien priznakom tehotenstva ja som 4dpo a dnes som tiez mala

rea92
23. jan 2014

No podľa toho čo som čítala, tak môže to byť jeden z príznakov.

lucinka3289
23. jan 2014

@rea92 kde si to citala?

rea92
23. jan 2014

Na nete v niekoľkých článkoch, dokonca aj tu na MK niektoré maminky písali, že v tehotenstve mali biely hustý hlien. Ja som po ovlácii nemala žiadny hlien, totálne sucho a včera sa mi začal tvoriť ten hlien a dnes ho je o trošku viacej ako včera a pobolieva ma v podbrušku. Takže som presvedčená, že u nás to vyšlo 😀

ddanaa
23. jan 2014

@rea92 mne sa tiez tvoril ale den po ocakvanej MS

rybkaa
23. jan 2014

@ddanaa to áno, no my sa teraz chránime, na ostro pôjdeme až po druhej MS, radšej počkám 🙂 dala som si zo zvedavosti urobiť aj výpočet podľa jonáša, tak dobrú životnosť máme pri počatí v marci, tak hádam sa nemýli 😀 nejako sa na to nespolieham, len ma zaujíma, čo je na tom pravdy 😀

rybkaa
23. jan 2014

@rea92 a @lucinka3289 je to možné, ale nie je to 100% príznakom, ja som napr. hlien nemala žiadny a bola som tehu 🙂 teraz mám tiež po ovu a tiež mám biely hlien, no určite tehu nie som, takže to môže byť kadečo....treba trošku počkať a spraviť test, keď sa MS nedostaví 🙂 meriaš si teplotu?

barborka2014
23. jan 2014

@rybkaa dakujem 😉

petulla28
23. jan 2014

@rea92
@lucinka3289 ahojte baby, ja som 4DPO a tiez mam ten biely hlien. taky husty, nikdy predtym som taky nemavala🙂 tak uvidime, ci sa zadarilo🙂 aj skusite testovat pred prichodom M, alebo pockate, ci bude meskat? ja mam v plane bud. stvrtok🙂 11DPO.

rea92
23. jan 2014

@petulla28
Ja budem testovať budúcu nedeľu (2.2.). Máme na ten deň naplánovaný krst synčeka, zídu sa u nás aj naši rodičia, takže ak bude testík pozitívny, tak to oznámim pekne všetkým naraz 🙂