Ideme na to od januára 2014
Pokud aj vy, tak se pridejte🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😀
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂
@lucinka3289 tak to sme na tom dost podobne, tiez mam vtedy dostat🙂 teda mozno 1.2, lebo mavam 13dnovu lutealnu fazu. Ty si na ktorý den mala ovu? ja az na 22Dc ( 19.1), mavam dlhsie cykly.....
@petulla28 ja podla kalendara 19.1.to bol 16dc
@lucinka3289 takze sme mali v rovnaky den🙂 ak sa smiem spytat, kedy ste sa posnazili? v den ovu, ci pred, ci po?
No tak baby chce to tu uz pozitivny test. Ja som 10 DC tak este nestresujem ale snazim sa ten cyklus ignorovat a nesledovat, zatial sa dari, tak uvidime co bude v druhej polke.
ahojte, pridávam sa k vám aj ja 🙂 Poslednú MS som mala 9.1., je tu ešte niekto na tom ako ja? Myslím dátum poslednej ms 😉 🙂
@rybkaa - ahojky tak ja som uz po MS dostala som na 36 den, ale ja som mala aj predtym dlhe cykly tak 33den priemer takze som dostala dost v pohode ziadne meskanie, ale asi preto, ze som nemala kyret... 🙂 my ideme na to tento cyklus tak uvidime som uplne ready a aj pozitivne naladena 😅
@nezaaabudka ahoj som na tom rovnako 🙂 posledna ms 9.1., ale mam o tyzden predlzeny cyklus, takze ovulacia bude az buduci tyzden...ty mas alebo si mala teraz niekedy nie?
@petulla28 pred aj v den ovu a vy?
@nezaaabudka @bar12 aj ja som mala 9.1., takže ovu je teraz, mávam 17dc, ale teraz je asi 15 dc, takže ideme na to, len uložime syna!!! 😉
@lucinka3289 my v den ovu a den po🙂
@lucinka3289 a podla coho si zistila ovu, testy, teplota?
@bar12 áno ja teraz mám. Tak veľa šťastia 😉 🙂
@petulla28 podla menst.kalendara
@lucinka3289 jaaj, asi mas pravidelny cyklus vsak? ja mam dlhsie cykly a stale ina dlzka, tak som robila aj testy, aj merala teplotu, aby sa mi potvrdila🙂
A vidim ze teest tu už pozitivny bol ankaluk blahozelam
@petulla28 ja mam pravidelny ale ak to nevyjde tento mesiac tak skusim aj ovu testy
@nezaaabudka ano vela stastia, uz by si dnes na MK ani nemala byt ;)) nech sa to podariiii 🙂
@bar12 stíhame všetko, neboj 😀 😉

@rea92 budem drzat palce, toto cakanie je celkom dost otravne vsak? tiez sa tak pozorujes, ci ani nie?ja mam hadam vsetky priznaky tehotenstva na svete :D :D :D :D ale ludska mysel si dokaze vsugerovať vela veci, takze sa snazim to brat s rezervou, aj ked som nedockava🙂 keby mi nic nebolo, tak na to ani tak casto nemyslim, ale furt niekde pichne, zaboli, zasvrbi (po novom ma zacali svrbieť bradavky) a clovek to hned priklada tehotenstvu🙂 ktore je este v nedohladne........ 🙂...dokonca vcera som mala taku horucavu, take teplo ma oblialo, ziadne potenie nic, len velke horko a partner si to tiez vsimol, vraj som horuca az palim🙂 preco mi telo dava tolko signalov naraz?🙂 🙂 🙂