Ideme na to od januára 2014
Pokud aj vy, tak se pridejte🙂
Mame pred sebou posledni mesice, kdy budeme bez stresu ci to tento mesic vyslo alebo ne...😀
Ja osobne se na tehotenstvo uz hrozne tesim, doma mame jednoho certika Victorku a radi by sme pre malou sourozence..
Tehotenstvi je to nejkrasnejsi obdobi 🙂
@sono2 to je pravda, najlepsia je vyvazena strava a vela ovocia a zeleniny. Kys. listova je vitamin sk. B, jej mnozstvo sa neda v tele zistit, len to pozru podla hladiny homocysteinu, ked je jedno nizke, druhe je vysoke a naopak (vysvetlil mi dr.) 😉
@hwiezdinka no ja som to mala napísané vo výsledkoch zreteľne ako kyselinu listotvu a milión ďalších veci. Žijem v rakúsku. A z vitamínu B je hrozne moc druhov. Napísala by som viac., ale nemám momentálne výsledky pri sebe. Bolo toho na tri veľké strany...
Ahojte baby pridavam sa k Vam..deticky nemam ziadne ale trikrat som potratila...naposledy auguste v 20tt verim ze sa nam to uz podari od januara mame zacat pracovat na tom. Uz sa tesim a zaroven bojim...prajem Vampekny vikend a drzim palce nam vsetkym...aj ked tehotenstvo nie je jednoduche ale je nadherne...uz by som brala aj kotlik aj vsetko co k tomu patri 🙂
@hwiezdinka B9je to som zabudla napísať
@zuzimalinka aj ja som zial 3x potratila...naposledy zaciatkom oktobra a tiez ak vsetko dobre dopadne, zaciname snazilkovat v januari. Drzim ti silno palce! 😉
@sono2 napis viac, rada sa poucim a aspon budem mat zas co konzultovat s tym mojim dr. 🙂
@hwiezdinka tak napíš ty čo všetko si mala v hor.profile a ja doplním keď prídem domov. Zase si myslím., že ti urobil všetky rozbory v rámci možností. A doktori neradi poučovaní, ale nie je na škodu., keď sa sám pacient vyzná. Možno sa niečo platí a preto ti to neponúkol. Ja som raz tak pred rokmi si vyžiadala test na chlamky , že dobre.,ale si ho musím zaplatiť. No a boli tam.! Lieky dala a všetko bolo ok. Tu sa to všetko deje v laboratóriách. Doktor si len napíše., čo ho zaujíma a ideš s lístkom tam.
@hwiezdinka to mi je luto..ale nestracame nadej ze?🙂 este sa potrebujem dat doporiadku stale nieco od augusta aby som bola fit... zacala som kyselinu listovu zas brat kedze moje stavovanie v praci skoda reci 🙂 este Ti robia nejake vysetrenia...? Na to ides cakat? Moc moc aj na nohach Ti budem drzat paalce.
@zuzimalinka no vlastne teraz sa to konecne rozbieha, lebo som musela cakat na ms a teraz zas na terminy. Doteraz som nemala robene ziadne vysetrenia, takze sa az teraz riesi vsetko - genetika, reprodukcna imunologia, hematologia, horm. profil. Dakujem 🙂
@sono2 este len teraz idem na hp, cakala som a ms. Potom sa ozvem 🙂 tu kys. listovu mi vysvetloval, ked som sa ho pytala, ci tam nemohol u mna nastat problem (nasla som si taky jeden odborny clanok).
Ano može to sa maternica pripravuje na menzes aj ja som dnes dostala :( dokelu :( zajtra budem celý deň v strehu či mi náhodou nepretečie na šaty :( už som dotancovala :( ta bolesť je hrozná :( keby sa tá stužková dala posunúť tak o 3 dni alebo keby prišla mm neskor to by bolo 🙂 no čo už ja mám stále také šťastie keď sa niekde chystáme vždy ma prekvapí skor /podľa kalendára som ju mala dostať v nedeľu / ak bude zajtra brrrrr tak budem fungovať s tabletkami od bolestí 🙂
@hwiezdinka aha a o čom? Ja som nikdy neskúmala tú B9 to nemá vplyv na tehotenstvo. Či.? To len kvôli baby nie.?
@strihalka No akoooo????? ja som si chcela tento cyklus skusit merat BT ale som akosi zabudla😀 len pre zaujimavost ci su tie bolesti fakt ovu a ktory den...no ale hlava derava😀 tak som si skusila zmerat teraz a mam 37,4, neviem co to znamena😀 bolesti mam neskutocne ani poriadne chodit neviem.....
@denda83 ja zapomela merit 🙂 a oote se mi ztratil teplomer 😀 😀 ted jsme 8dpo, tak uvidime ale uz 2dňi po ovu mam pocit akekby jazdnym dnem mela prijit mrchana. 😖 Inak 37,4 je dost vysoka teplota, spise uz poovulacni, ale u kazdeho jedince to je ine, mozno mas taketo zeploty stale a po ovu budou jeste vyssi
@strihalka no ved aj mne sa zdala vysoka, a to som nemerala rano....no ak nezabudnem skusim rano zmerat, od vcera citim bolesti, ale len mierne boli vcera ale dnes katastrofa!!!! no som zvedava aka bude rano.... a tak mozno si tehu nie??? ja som mala tiez take pocity a mrcha to nebola.....🙂)
@denda83 a ty si pri Sare mela predmenstr. bolesti uz po ovu?ci ako?lebo dnes mam extra...za 2to mam dostat, mozno aj za vice, lebo moje cyklony😀 jsou 28-31.... ☹jaaj fakt nevim, co si mam myslet, bolesti stale uz dlho, vytok creamovy, no neho ho vela, ale sucho taky neni....ani si nepamatuju, ale tusim u Viki to bolo uplne ine, nic mi nebolo ale ze vubec...kdybych si jen tak ze srandy neudelal test tak ani nevim😀
@nely459 dakuje, ale treba budem ferova a pockam na vas😀

Bože baby sa nedopujte kade čím, my sa pokúšame už rok a samozrejme som si myslela že čo všetko mi asi chýba, keď stale nič. Tak som bola na hor.profile v pondelok a všetko v absolútnom poriadku že ukážkový profil. Manžel spermie super. Dôležitý je pravidelny cyklus. Ešte aj kys.listovej som mala dosť nad hranicu a to nič neužívam. Tu alchemilku tiež pijem alelen do ovulky. A raz to predsa príde...