Inofolic Combi Premium - skúsenosti

klarisamikova
31. jan 2023

Ahojte vopred sa ospravedlňujem viem že je týchto tém veľa ale nemôžem to nájsť.

Objednala som si omylom inofolic combi premium v tabletkovej forme, a čítala som že tento produkt je pre obezne ženy ja mám PCO kila navyše nemám mám 158cm a 60kg moja otázka je môže mi tento produkt nejak uškodiť ďakujem za odpovede.

1angelika
31. jan 2023

ja som tiež kúpila tento kvôli váhe, bála som sa aby som nepribrala, nepribrala som ale ani požadovaný efekt nepriniesol, takže už som si ďalšie balenie nekúpila. Okrem toho som mala dlhé krvácanie keď som to začala užívať, vyše 2 týždňov a po 2 mesiacoch na preventívke u dr som mala cysty na vaječníku , no ťažko súdiť či z toho

nika23t
31. jan 2023

@klarisamikova ja som užívala presne tento inofolic prémium combi na odporúčanie môjho gynekológa. Mam 165 cm a 48 kg, dal mi ho na úpravu cyklu, snažili sme sa o bábätko. Po 3 mesiacoch uzivania som otehotnela. Neviem, či inofolic pomohol k otehotneniu, lebo som nemala zdr.problem, ale cyklus mi predĺžil. Ešte dodám, že počas uzivania som nemala žiadne ťažkosti, nezmenil mi váhu ani nič. Akurát som po MS spinila ešte asi 2-3 dní,co ale neviem, či malo súvis s inofolicom.

klarisamikova
autor
31. jan 2023

@nika23t ďakujem za odpoveď ☺️

zenazturca
31. jan 2023

Užívam tretie balenie Inofolic premium (2 balenia boli sackove, teraz tabletkove inofolic premium combi), no zatial to úspech pri 2,5 ročnom snažení sa o dieťatko neprináša. Pred inofolic som 1 mesiac brala kyselinu listovu. Cyklus je stále v poriadku. Vyšetrenia na mojej strane sú všetky v poriadku vrátane HP profilu, imuno..

azurova99
31. jan 2023

@klarisamikova ja som z neho pribrala,

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre