Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
Ahojte dievcence...inofolic combi beriem uz niekolko mesiacov a ovulacie nemam (robili mi testy tento tyzden) aj ked mrcha chodi na den (co pred tym nechodila). Nevesam hlavu, zatial sa nesnazime o babo aj ked nemam vela casu, kedze mam PCO, len moja otazka znie ci je odporucane mat aj prestavku medzi tymi liekmi? Je to sice len doplnok, ale aj tak...ci s tym ma niekto skusenosti na odporucanie lekarov a pod. Kombinujem to byl. cajom na cysty 2xdenne. Dakujem za reakcie 😊✌🏼
@blanka186 ahoj,za koľko to predas?
Ahojte kúpim Inofolic Combi, máte niektorá?
Baby predavam inofolic, ostalo mi 47 vrecusok, spotreba do 05/2019 za cenu 17 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂
Neposuvate niekto combi?
Prosím vás kočky kedy sa začína prvy deň užívania inofolicu combi ???
@heh_adusssa je to jedno,jee to výživový doplnok
Ahojte, ostalo mi 1 cele a 1 balenie 3/4 inofolicu combi. Nakupila som si do zasoby, no uz netreba 🙂. Posuniem.
@janula12345 cena?😊
@janula12345 cena??
ahojte, zostalo mi polovica balenia inofolic combi(t.j. 30 kapsúl ), expirácia 08/2020. Ak by mal niekto záujem, lacno predám.
ahojte, zostalo mi polovica balenia inofolic combi(t.j. 30 kapsúl ), expirácia 08/2020. Ak by mal niekto záujem, lacno predám.
ahoj, 60 kapsul ma stalo 41,80 eur. cenovku mam este stale na krabicke. za polovicu 30 kapsul by mi stacilo 10 eur plus postovne. inac som z bb takze mozny aj osobny odber.
Dievčatá neostal vám pregnyl nazvyš ?
zieky pomohol vam inofolic combi k babetu?? mam pco aj stitnu :(
@barbi339 ahoj, ja som mu dala poslednú možnosť po viac ako roku snaženia, že buď toto alebo umelé oplodnenie. Kúpila som si 20ks balenie koncom augusta a pila som alchemilku, koncom októbra som zistila,že som tehotná 🙂 mne určite pomohlo👍
@janulienka192 a mas aj pco???
@barbi339 áno,aj zníženú činnosť štítnej žľazy.
@janulienka192 to same mam.aj ja a na stitnu beres eutyrox??
@barbi339 ono dost zalezi od toho, v com je problem, lebo suseda tiez dlhe roky nevedela a po 2 mesiacoch inofolicu mala babo a to rodila "starsia" okolo 40 a mala este dve deticky potom 🙂 my mame viac problemov aj jeden aj druhy, takze treba na to aj tak pozerat 🙂 za vyskusanie nic nedas 🙂 (az teda na "par" eur, viem, ze pre niekoho to je dost vela) ale ma to dobre ucinky vseobecne, je to predsalen doplnok vyzivy, takze ja nelutujem, ze som si presla "kurou", drzim palce 🙂
Ahojte baby kúpila som si inofolic comby a k tomu ginex mám pravidelný cyklus 27 a bojím sa že mi to rozhadze cyklus z mužom sa o mimi snažíme 2 roky , skúšala som klasicky práškovy inofolic ale ten nezabral, dúfam že niečo z toho pomôže.

@katuska284
Ahoj kľudne hned zober ja som zvyšila na 2 tablety hneď po menštru.do ovulacie a potom zase iba jednu