Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
Jaaj tak potom daj vedieť... Ja mám tiež PCO ale mne sa celkom znormalizoval cyklus a mrcha mi chodi celkom pravidelne..
Ja ho ešte neberiem. Len som ho našla na nete a chcela som o ňom niečo vedieť bližšie... Ja som teraz začala užívať prípravky z Forever... Tak uvidíme či pomôžu splniť môj najtajnejší sen...
Ahojte kúpila sim si inofolic combi 60 kapsúl, ale v lekárni mi nepovedali, že je to pre BMI nad 25 a ja mam 47 kg :( ak niekto potrebuje, jedna kapsula chýba, kúpila som za 40, predám za 35
@piskotka10 Nehnevaj sa ,ale priateľ mi už včera kupil...Takže už asi nie...prepáč
@paja003 ahoj; ja niesom chuda " tak akurat" 163 cm 60 kg ; ale BMI nemam viac ako 25 ale rozhodla som sa pre Inofolic combi preto lebo to nieje prasok ale kapsula a to mi viac vyhovuje.Prasok som mala predtym a zdalo sa mi ze zostaval nerozpusteni v pohari.A inofolic combi ma este jednu latku naviac....tak aj preto
Zienky začínam užívať inofolic ,ak by mala niektorá z vás doma navyše odkupim 😉Dakujem
Ahojte žienky máte niektorá nepoužitý inofolic combi? Mala by som záujem. Ďakujem
Ahojte žienky, chcem sa opýtať ako mám užívať INOFOLIC COMBI? Mám čakať na 1.DC alebo ho môžem začať užívať hneď?

@chuchu86 beres to 2krat denne? Lebo na krabičke všade denná dávka 2 tabletku ale mne gynekológ povedala ze jednu denne stačí.