Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
@ivan4ok ahoj robila si si už test? Ako dopadol?
@katuska284 zatial nerobila kdeže nemam pravidelny menzes. Takze pockam asi
Jaaj tak potom daj vedieť... Ja mám tiež PCO ale mne sa celkom znormalizoval cyklus a mrcha mi chodi celkom pravidelne..
@katuska284 ako dlho beries INFOLIC COMBI?
Ja ho ešte neberiem. Len som ho našla na nete a chcela som o ňom niečo vedieť bližšie... Ja som teraz začala užívať prípravky z Forever... Tak uvidíme či pomôžu splniť môj najtajnejší sen...
Ahojte kúpila sim si inofolic combi 60 kapsúl, ale v lekárni mi nepovedali, že je to pre BMI nad 25 a ja mam 47 kg :( ak niekto potrebuje, jedna kapsula chýba, kúpila som za 40, predám za 35
@piskotka10 vraj to nevadí aj ja to beriem a tiež nemám nad 25 BMI
@piskotka10 Ahoj,ak by si ho teda nechcela,ja by som si ho vzala..😊
oki napis mi prosim adresu do spravy.
@katarinka183 ahoj mas este zaujem o pripravok? 😊
Kupim inofolic combi mate este? Dakujem
@piskotka10 Nehnevaj sa ,ale priateľ mi už včera kupil...Takže už asi nie...prepáč
@ete ano mam ho este
@katarinka183 jasne v pohode 🙂
@paja003 ahoj; ja niesom chuda " tak akurat" 163 cm 60 kg ; ale BMI nemam viac ako 25 ale rozhodla som sa pre Inofolic combi preto lebo to nieje prasok ale kapsula a to mi viac vyhovuje.Prasok som mala predtym a zdalo sa mi ze zostaval nerozpusteni v pohari.A inofolic combi ma este jednu latku naviac....tak aj preto
Zienky začínam užívať inofolic ,ak by mala niektorá z vás doma navyše odkupim 😉Dakujem
@patusiks ja mam inofolic..uplne novy.za 30?
Ahojte žienky máte niektorá nepoužitý inofolic combi? Mala by som záujem. Ďakujem
@katuska284 mne ostala jedna tablicka. Mozem Vas ju poslat, kym si kupite cely.
@bibih a na akej cene by sme sa vedeli dohodnút?
@katuska284 ja by som Vam to darovala. Nech Vam to pomoze ku babatku.
@bibih napísala som Vám správu..
@katuska284 nevsimla som si. Idem precitat 🙂
@bibih v pohodičke 🙂
@bibih znova máte správičku 😉
Ahojte žienky, chcem sa opýtať ako mám užívať INOFOLIC COMBI? Mám čakať na 1.DC alebo ho môžem začať užívať hneď?

@chuchu86 beres to 2krat denne? Lebo na krabičke všade denná dávka 2 tabletku ale mne gynekológ povedala ze jednu denne stačí.