Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie
@rogiii @gaby22 my sa snazime od februara ale april,maj,jun sme si dali pauzu...naplanovali sme si na november svadbu takze sa snazime tych 6 mesiacov... minuly rok som mala problem s cyklami skakali mi 36 dni, 38, 40, 43,48...to som zmenila lekarku a zistila mi pco... hned som zacala pit alchemilku a dala som si na dva mesiac stravu od Macingovej..cyklus sa mi hned upravil...a odvtedy som upravila stravu a mam cykly 30-35 dni...
Ahojte poradte mi mrcha mi meska uz. 2 dni uzivam inofolic a popri tom pijem alchimelku berem prostragon na vyvolanie a mrcha nikde a test jee negativy
Ved to neviem ci som mala ovu lebo testovala som ax od 8 dna a som uz 31 den
Ahojte Inofolic combi je len v kapsulach? Ma aj neziaduce ucinky? Napr. priberanie? A nasla som len 60ks balenie. Su vacsie ci mensie balenia?
@monikapd1 moni praveze inofolic combi je pre dievcata ktore maju BMI nad 25 a ja teda neregistrujem, ze by som pribereala... ale zasa robim vsetko preto, aby som mala stravu upravenu a cvicim... Lebo to robi dost vela, co sa tyka hormonalnej sustavy a nasledne aj reprodukcnych zenskych organov...
Môžem počas užívania antibiotík brat i inofolic?
@adriana1104 inofolic je vyzivovy doplnok takze ja osobne si myslim, ze antibiotika uzivat nie je problem..
Ahojte dievčatá...tsk ja som začala brať už druhé balenie Inofolic combi....keďže mám PCO mrcha takmer vôbec nebyvala,len takmer každodenne krvácania(spinenie),hneď pri prvom balení som zaznamenala veľké zmeny...krvácanie už žiadne a dokonca aj mrcha prisla...o pár dní by mala prísť druhy krát,tak dufam ze pride a popravia sa aj zvyšné veci ako dozrievanie vajíčok a dve ciarocky na testiku dufam ze sa čoskoro tiež objavia
ahojte kocky, tak akosa dari??
Ahojte baby, ak by ste mala niektorá záujem, mám na predaj Inofolic Combi 40tbl, pre partnera Folandrol 10 vrecúšok a bylinný koncentát Femigrag 200 ml...povodná cena za všetko spolu bola 87,-€, teraz v tomto zostatkovom balení to vychádza na 50,-€, ale ja to ako balíček ponúkam za 25,-€...mne táto trojkombinácia dopomohla k otehotneniu...ak máte záujem, píšte do správy
Baby mam na predaj novy 60tbl inofolic combi za 30 eur kto by mal zaujem piste
@dlucy zaujem
@sevcikovaanna uz predane
Ahojte dievcata, poradi mi niekto? Co je lepsie uzivat? Inofoic alebo Inofolic combi?
Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rogiii ale ak my do dvoch mesiacov nezaberie tento obycajny vyskusam aj ja ten combi...kolko ho uz beries?