Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
ahoj vdmp@ no ja mam tiez polycisticke..s lekarkou sme to neriesili u endokrinologa, chceli sme tomu nechat volny priebeh... asi 4 mesiace som brala sackovy inofolic, potom som zacala s inofolic combi -popritom som zmenila syravu, vylucila cukry a zacala cvicit -co vlastne ma dopad na hormonalnu regulaciu v tele... po 2 krabickach IC (inofolic combi) sa mi podarilo otehotniet ☺ ...neviem vdaka comu, mozno kombinacia vsetkeho..avsak v tehotenstve mi prisli na to, ze mam problem so stitnou zlazou! endokrinologicka sa vyjadrila, ze to bol dovod, preco sa nam nedarilo otehotniet...mam nasadene lieky aj pocas tehotenstva... PCOS vraj idu ruka v ruke so stitnou zlazou takze ja odporucam vysetrenie u endokrinologa...znama tiez nemohla otehotniet a prisli jej tiez na rovnaky problem, nasadili lieky a podarilo sa im ☺ toto su moje skusenosti...
Ahojte baby nemate este niektora inofolic combi??rada by som odkupila..a chcem sa spytat s ktorych stranok ste objednavali..ja mam tiez dost kil navyse a mam pcos s manzelom uz sa snazime 5rokov o babo a uz sme vyskusali vselico...mame za sebou uz 2 iui a problem vraj v nicom inom neni
Od 1.1. beriem Inofolic combi a ešte stále nič 😢
pilulka24.sk
Ahojte predám Inofolic Combi 34ks za 15€ ak by mala nejaká záujem
Ahojte baby, prave mi konecne prisiel inofolic combi, ale ziaden pribalovy letak ani nic, len ze 2 tabletky denne, len teraz neviem, ci mozem akoze rano 2 alebo 1rano a 1vecer musim? Znama mi odporucala Inofolic klasicky praskovy ze ten jej pomohol a ze 1. mesiac 2x denne a potom uz len 1x ale nic take som nenasla ani na nete ani nikde... Viete mi poradit? Vdaka 🙂 Pevne verim, ze nam to pomoze 🙂
dievčatá skuste FEMIBION mne inofolic nepomohol rozhadzal mi ms po pol roku som vysadila a nasadila som femibion a plus pohyb 2 x do týždna vo fitku a za 2 mesiace...🍼😉
femibion su len vitaminy...neobsahuje inozitol...
Ja pisem len skusenost mozno najviac pomohol ten pohyb🤗A ziaden inofoloc ani femibion😜
@nataliaslivkova ja mam pohybu az az 🙂 v praci a snazim sa kazdy den aspon 10km dat buď na bicykli alebo korculiach 🙂 ja zas fitko to nie ale doberiem inofolic a vyskusam Femibion 🙂
@vdmp
Drzim paluse
Ja ho beriem 3mesiac a nic tak neviem skusim niečo iné co poradia v lekarn
Ahojte,
mám na predaj INOFOLIC COMBI - ostalo mi 38 tabliet (spotreba do 04/2018 .. už ho nepotrebujem, dúfam , že pomôže niekomu ďalšiemu 🙂
Symbolická cena 10 € + poštovné
V prípade záujmu volajte/píšte : 0915 055 105
Ahojte ženy, tiež by som chcela poprosiť o Vašu radu skúsenosť s Inofolicom (prášok). Začala som ho brat a prvý mesiac mrcha prišla krásne na 30 deň, čiže cyklus sa upravil. Ale o mesiac neskôr má meškanie 4 dni :(. Tiež mám PCO. Tento syndrom spôsobuje to ovulácia skáče ako sa jej chce. Druhý mesiac spôsobila bolesti v podbruší a v križoch. Máte podobnú skúsenosť?

Ahojte, ja som brala klasický inofolic cca 8 balení 🙂 pomohol mi tak, že sa mi upravil cyklus, a mala som pravidelnu MS kedže pred tym, som mendzes nemala aj pol rok ... o rok neskôr som začala zas uživať inofolic a priateľ folandrol 🙂 a teraz som si nasadila inofolic combi a priateľ folandrol 🙂 no uvidíme , teraz som si zmenila aj gynekologa, lebo som sa presťahovala z vychodu do ZV ale je my strašne nesympatický, tak prišla som si po radu že sa už vyše roka snažime o babo a nedarí sa a on mi začne rozprávať ako som ešte mladá na dieťa, ja mám 22 a priateľ 30. ale to hádam je náš problém 🙂 a dalšia vec, ak som povedala, že priateľ bere folandrol, tak hned na mna vybehol s tym , či ma spomalené spermie, no nemá, len bere to ako vitamín 🙂 baby držte palce nech pomôže no mam aj syndrom polycistyckých vaječníkov...