Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
Ahojte. Chcela by som tiež poradit Inofolicom, s manželom sa snažíme už pól roka a stále nič, myslela taktiež že to bude jednoduchšie ale vidím že to neni take ako som si predstavovala, tak som si tento mesiac nasadila Infolic a budem sa ho snažiť každý deň brat a uvidíme či nám pomôže či nie. Zatiaľ nerobím z toho nejakú drámu, ale určite asi treba nasadiť pred otehotnením nejaký ten doplnok, budem rada keď mi poradíte vaše skúsenosti 🙂 Dik
Ahojte baby, mne ma prist infolic dnes/ zajtra a zacinam aj ja, my sa snazime uz tri cykli, a stale nic, bola som aj na laparoskopii koli rastovej cyste vedla vajecnika a mam jeden vajecnik PCO a zacinajucu endometriozu.. Sice mam len 24 ale koli tomuto sme sa do toho pustili..
ahojte baby. Mám na predaj Inofolic klasicky v prášku, Ostalo mi ešte 35 sáčkov, ak by ste mali záujem tak predám za 20€ aj s poštovným.
Ahojte, ja mám tiež PCO beriem Duphaston a začala som Inofolic, ale dr.mi písala že si mám kúpiť ten Combi,tak ak by ste niektorá chceli ten obyčajný Inofolic mám balenie 60ks z neho som využila iba 3 sáčky, takže 57ks zostalo, rada to posuniem ďalej 🙂
@matkamatkova
Ahoj. Mala by som záujem máš ich ešte v ponuke ?
@mouse14 mala by som záujem prišla Ti aj pošta o do mna
@smejulinko áno mám
@smejulinko máte záujem?
Áno mala by som záujem, napíšte mi postu
Ahojte tak mne pomohol 🙂 som v 3tyzdni 🙂
Ahojte, ak by niekto z Ba predaval iNOFOLIC ci Infolic combi kupim dakujem.
Ahojte zabral niekomu infolic combi?My mame problem ze priatel ma pomale spermie boli sme aj umelom ale nepodarilo sa.
Ja mám stále na predaj Inofolic 57ks,za 24€ ak by mal niekto záujem 🙂
Baby prosim Vas inofolic combi kupim surne...0902483764 !!!
@matkamatkova mam zaujem ak sa este da
@jasmina232 už je predany
ja mam este inofolic na predaj ak by mal niekto zaujem 33 sackov, cena 20 eur aj s postou
Baby inofolic combi nemate ziadna?
Predam Inofolic 20 balickov, cena 10€.
Ahojte kočky, ten inofolic combi sa berie 1x ráno a 1x Večer? Alebo 2 tbl naraz? Dakujem

no ja akurat doberam IC a som sklamana, prednim som brala ine vitamny, GS Mamavit a potom este ElastiQ a mala som konecne ako tak normalny cyklus, ked som zacala brat IC tak som mala akoby velke ovulacne symptomi, aspon to som si myslela, hrozne ma boleli krize, mala som akne, vytok ale trochu iny nez zvyknem, tak som myslela, ze ma to asi nejak cisti abo co... a potom mrcha neprisla, tak som myslela, ze asi zabral, no len ona neprisla este do teraz a test negativny :-/ a to uz meska tyzden aj co sa mojich priemernych cyklov tyka :-/