icon

Inofolic combi - skúsenosti

katyess
10. sep 2016

Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂

bayuska
5. máj 2017

no ja akurat doberam IC a som sklamana, prednim som brala ine vitamny, GS Mamavit a potom este ElastiQ a mala som konecne ako tak normalny cyklus, ked som zacala brat IC tak som mala akoby velke ovulacne symptomi, aspon to som si myslela, hrozne ma boleli krize, mala som akne, vytok ale trochu iny nez zvyknem, tak som myslela, ze ma to asi nejak cisti abo co... a potom mrcha neprisla, tak som myslela, ze asi zabral, no len ona neprisla este do teraz a test negativny :-/ a to uz meska tyzden aj co sa mojich priemernych cyklov tyka :-/

smejulinko
9. máj 2017

Ahojte. Chcela by som tiež poradit Inofolicom, s manželom sa snažíme už pól roka a stále nič, myslela taktiež že to bude jednoduchšie ale vidím že to neni take ako som si predstavovala, tak som si tento mesiac nasadila Infolic a budem sa ho snažiť každý deň brat a uvidíme či nám pomôže či nie. Zatiaľ nerobím z toho nejakú drámu, ale určite asi treba nasadiť pred otehotnením nejaký ten doplnok, budem rada keď mi poradíte vaše skúsenosti 🙂 Dik

njurka
9. máj 2017

@ja5ka mam zaujem ak je to eeste aktualne

natalia11111
10. máj 2017

Ahojte baby, mne ma prist infolic dnes/ zajtra a zacinam aj ja, my sa snazime uz tri cykli, a stale nic, bola som aj na laparoskopii koli rastovej cyste vedla vajecnika a mam jeden vajecnik PCO a zacinajucu endometriozu.. Sice mam len 24 ale koli tomuto sme sa do toho pustili..

mouse14
13. máj 2017

ahojte baby. Mám na predaj Inofolic klasicky v prášku, Ostalo mi ešte 35 sáčkov, ak by ste mali záujem tak predám za 20€ aj s poštovným.

bayuska
13. máj 2017

@mouse14 ahoj prosimta ako chuti ten inofolic?

mouse14
13. máj 2017

@bayuska ahoj, to je biely prašok, a čo sa týka chuti, taký neutrál. Nie sladký, ani kyslý, ani horký, taký v pohode.. Sa nemusiš bať 🙂

katyess
autor
15. máj 2017

@bayuska ja by som sa tiez priklonila k nazoru, te to nema chut 😁 take slabucko nasladle to je...nic vyrazne..

matkamatkova
20. máj 2017

Ahojte, ja mám tiež PCO beriem Duphaston a začala som Inofolic, ale dr.mi písala že si mám kúpiť ten Combi,tak ak by ste niektorá chceli ten obyčajný Inofolic mám balenie 60ks z neho som využila iba 3 sáčky, takže 57ks zostalo, rada to posuniem ďalej 🙂

smejulinko
20. máj 2017

@matkamatkova
Ahoj. Mala by som záujem máš ich ešte v ponuke ?

smejulinko
20. máj 2017

@mouse14 mala by som záujem prišla Ti aj pošta o do mna

matkamatkova
20. máj 2017

@smejulinko áno mám

matkamatkova
20. máj 2017

@smejulinko máte záujem?

smejulinko
21. máj 2017

Áno mala by som záujem, napíšte mi postu

vdmp
22. máj 2017

Ahojte tak mne pomohol 🙂 som v 3tyzdni 🙂

bevab
22. máj 2017

Ahojte, ak by niekto z Ba predaval iNOFOLIC ci Infolic combi kupim dakujem.

mouse14
22. máj 2017

@bevab ahoj.Ja predavam inofolic.Cca 33 kusov

bevab
22. máj 2017

@mouse14 Cena ? Si z Ba ? Preco predavas ?😀

weron28
23. máj 2017

Ahojte zabral niekomu infolic combi?My mame problem ze priatel ma pomale spermie boli sme aj umelom ale nepodarilo sa.

matkamatkova
24. máj 2017

Ja mám stále na predaj Inofolic 57ks,za 24€ ak by mal niekto záujem 🙂

jasmina232
4. jún 2017

Baby prosim Vas inofolic combi kupim surne...0902483764 !!!

jasmina232
4. jún 2017

@matkamatkova mam zaujem ak sa este da

vdmp
4. jún 2017

@weron28 mne pomohol 🙂 som v 7 tt 🙂

weron28
4. jún 2017

@vdmp a tiez ste mali take podobne problemy ako my???

matkamatkova
5. jún 2017

@jasmina232 už je predany

mouse14
5. jún 2017

ja mam este inofolic na predaj ak by mal niekto zaujem 33 sackov, cena 20 eur aj s postou

jasmina232
5. jún 2017

Baby inofolic combi nemate ziadna?

mouse14
5. jún 2017

@bayuska to iste som mala aj ja, bolesti mrcha meskala a test negativny, isla som na vyvolavacku......

evakocibanova
7. jún 2017

Predam Inofolic 20 balickov, cena 10€.

janerin
7. jún 2017

Ahojte kočky, ten inofolic combi sa berie 1x ráno a 1x Večer? Alebo 2 tbl naraz? Dakujem