Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
@vdmp ja mam tiež PCOS brala som Duphaston pol roka a muz vybral jedno balenie Folandrolu,ale otehotniet sa podarilo ,držím aj Vám palce a nieje na škodu ak sa nedari aj chlapa poslať,ja som mužovi povedala že ak sa po lete nepodari ide aj on na vyšetrenie tak mu odlahlo keď sa dozvedel že som tehu 😀
@matkamatkova ako si bralo duphaston?Od ktoreho dna cyklu ti kazali?
žienky, môže byť že ak som vynechala pár dni inofolic posunulo mi to cyklus? Mrcha prisla skoro o tyzden neskor, uz som sa tešila :(
@mouse14 od 15 dňa cyklu, dvakrát denne,10 dní
@jasmina232 ahoj.Napr. ja som ho brala pravidelne a uplne mi rozbil cyklus.Sposoboval krce v brusku a bolesti krizov.Som skoncila s vyvolavackou,kedze mam Pco a tuzim po babatku.
@matkamatkova neviem preco mi ho dala brat uz od 11 dna.
@mouse14 no ja som brala 3 mesiace 1x denne, cyklus ukážkový akurat teraz som zabudla pribaliť na dovolenku a bum meškanie, ked prislo rozmýšľam či nezvysim na 2x denne ale mám len klasický, ani nvm kedy mám zacat testovať ovulku tentokrat
@mouse14 inak tiez mám pcos
@jasmina232 to je placebo efekt niekomu pomoze inemu nie.Odboruca sa pit alchimelku sypanu do ovulacie potom uz nie.Plus kyselina listova
Co myslíš, že je placebo ? Vyskúšam aj alchemilku, ďakujem za každú radu 🙂
@jasmina232 to je efekt,ze nie na kazdeho posobi rovnako.Urcite pi tu alchiimelku len do ovulky a kyselinu listovu pripadne rovno femibion 1.Drzim palce 😉
Ahojte kocky, aj ja som si kupila inofolic combi, beriem ho teraz asi tyzden, tak som zvedava, ze ci sa nieco zmeni, kedze sa s manzelom uz dlhsi cas snazime ale zatial nic :(
Ahojte, mám na predaj dva balenia inofolic combi po 60 kapsúl, nám už netreba, po troch mesiacoch sa opäť osvadcil a dopomohol k druhému nezbednikovi 🙂
@maela1985 ak môžeš prosím ťa napíš mi ss za koľko to predavas 🙂 vopred vďaka
@jasmina232 mám to normálne tu na bazáre, nájdete tam aj cenu
@matkamatkova no ja som tiez vravela chlapovi ze ak sa nebude darit tak pojde na vysetrenie ale po jednom baliku co som ja vybrala aj on ... tak som otehotnela 🙂 tak uz len sa na babo tesime ;)
Ahojte, niekto inofolic combi na predaj?? Ďakujem 🙂
@katarinka183 @simca1612 mám ešte jedno balenie 60 kapsul + 8 kapsúl na nacatom plate
@maela1985 a za kolko ho predavas?? 🙂
@katarinka183 30 plus poštovné, nájdeš ho aj tu na bazare
@maela1985 tak ja by som to teda vzala🙂
@katarinka183 napíš mi k inzerátu adresu, prosím https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
@maela1985 napísala som😉
Nepredava niekto inofolic combi?🙂
Ahojte žienky.. 3. Deň beriem inofolic combi.
Chcem sa spýtať pomohol vám?
Kedy ste ostali tehotne a za akú dobu?
Ahojte Babi
Ma niekto na predaj inofolic combi?

Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€