icon

Inofolic combi - skúsenosti

katyess
10. sep 2016

Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂

skvarocka
31. dec 2017

@annie89 ahoj ja mám inofolic combi a od začiatku mám bolesti v podbrušku častejšie ako bez neho. Prvé tyzdne som sa veľmi potila a hlavne v noci. O niekoľko dni sa ti asi posunie ovulka a ak by sa nezadarilo tak aj mrcha príde neskôr tak hneď nestresuj🙂 držím palce

sevcikovaanna
31. dec 2017

Nema niekto nepotrebne na predaj.dik

annie89
2. jan 2018

@skvarocka
ďakujem ti 🙂
Už som to celé pochopila. Cyklus sa mi skrátil na 29 dní 🙂 Takže je zasa všetko v norme.

stanica11
3. jan 2018

@sevcikovaanna Ahoj Anička, ja som aj za pomoci neho otehotnela...po dlhsom snažení a dopovala som aj parnera. Zostalo mi 21 tabliet Inofolic combi ´spotreba do 4/18, 6 sackou inofolic 07/19, a 15 sáčkou folandrol( pre muža) 11/18. POzerala som ceny na magister.sk a po prepočítani to vsetko vychadza za 22 eur- a poslala by som to za 11 eur plus poštovne.

sevcikovaanna
3. jan 2018

@stanica11 Ahoj...zobrala by som to ...kontaktuj ma postou dik

arthemiis
3. jan 2018

@stanica11 ak to je nahodou este volne ja by som tiez mala zaujem

maxinela
Autor odpoveď zmazal
maxinela
5. jan 2018

Mam na predaj INOFOLIC Combi, uz ho nepotrebujem 😊 kupeny za 43.20, predavam za 20 € plus postovne. Spotreba do 4/2018. Mam 60 + 8 tabletiek. Brala som ho 2 x denne a pomohol mi.

chuchu86
5. jan 2018

@maxinela - ja by som ho zobrala .

stanica11
5. jan 2018

@arthemiis pani si ho berie, ak by sa niečo zmenilo dam vedieť

maxinela
5. jan 2018

@chuchu86 dobre, rada Vam ho poslem

annie89
6. jan 2018

Ahojte, baby 🙂 užívam inofolic už takmer mesiac (Jeden sáčok ráno, jeden večer). Posledný cyklus sa mi upravil z 35 dní na 29. 🙂 Teraz som však mimo cyklu začala mať taký bledoružový (ale naozaj úplne slabo zafarbený) výtok, ktorý vidím vždy len pri silnejšom tlaku pri akejkoľvek potrebe na wc. Stretli ste sa niektorá s tým?

maxinela
6. jan 2018

@annie89 ja osobne som nemala..

annie89
6. jan 2018

@maxinela Ďakujem za info 🙂

skvarocka
10. jan 2018

Dievcata je možné že mám herpes z vykivu hormónov? Minuly mesiac sa mi urobil v 10 dc a tento mesiac znovu v 10dc ale už dva a omnoho väčšie a bolestivé. Neviem či to mam pripisovať inofolicu alebo že je zima ale niesom chora a herpes som nemala už dlhé roky.

mimac
11. jan 2018

@skvarocka treba ísť na imunoalergo a nech ti zistia či máš pozitívny test na herpes simplex lebo ak áno a otehotnieš, može v prvom trimestri poškodiť plod...

natalia11111
11. jan 2018

@skvarocka mne sa tiež niekedy robí s výkyvov ale nie každý mesiac, snažím sa jesť vela vitamínu C..
@mimac tiež som si čítala, že môže poškodiť plod, ale len v ojedinelých prípadoch a keby ho má počas tehotenstva prvý krát..

mimac
11. jan 2018

@natalia11111 preto je dobré nechať si na imunoalergo vyšetriť krv aby si vedela či bude hodnota vysoká alebo nie... norma je 9-11 myslím...človek nikdy nevie, keď máš reaktivovaný tento vírus je to fakt nebezpečné

natalia11111
11. jan 2018

@mimac to ma nikdy nenapadlo, mne sa vyhadzuje dosť často, ale zase nechcem brať žiadne antivirotiká, tie sa pri snažení asi ani nemôžu.. a vyliečiť sa nedá..

mimac
11. jan 2018

@natalia11111 ale dá sa utlmiť a o to ide a antivirotiká môžeš brať možno iba 6týždňov...podľa zváženia imunoalergológa...radšej ako mať potom choré dieťa ak máš tak často herpes na perách....a ktovie, či ten vírus aj "nezabíja"prichádzajúce spermie...

skvarocka
11. jan 2018

@mimac
@natalia11111 no ja som ho nemala už dlhé roky akurát teraz a neviem či to mám pripísať hormonálnej zmene alebo len že je chladne počasie. Pretože akurát teraz beriem 2a pól mesiaca inofolic.

mimac
12. jan 2018

@skvarocka tak keď nevieš tak zisťuj príčinu a nečakaj..

skvarocka
14. jan 2018

@mimac ja ale niesom na svk a tu v s. Írsku ani niesu ochotný zistiť prečo neviem otehotnieť. Aj tieto tabletky mi odporučil gynekológ na svk. Takze určite mi povie veľa vitamínu c a zovirax. Tu namiesto antibiotík predpisujú paracetamol. Kto tu žil vie o čom pisem.

mimac
14. jan 2018

@skvarocka Ja som žila v Írsku 5 rokov a zdravie mi bolo prednejsie a letela som na Slovensko keď bolo zle 😎

skvarocka
16. jan 2018

@mimac ja tu žijem 12 rokov a keď bolo treba nejaké väčšie vyšetrenie tak som bola doma keďže tu ochota nebola. Ale toto keby ste nenapísali ani by má to v živote nenapadlo. No ale kvôli herpesu lietať domov nebudem. Zabudla som že v tom čase ako som začala brat inofolic tak som mala silný zápal močových ciest a v 2 týždňoch mi zabrali až tretie antibiotiká takze som zatiaľ v tom že mám zníženú imunitu. Ak by bolo horšie alebo sa to vracalo tak až potom budem uvažovať nad nejakými doktorami. Snáď to prejde čoskoro. Ale momentalne so robím ovulacne testy 2 mesiac a zisťujem že ovulacia je čudná. Iba 2 dni mi ukáže čiarku a ani jedna nieje silná akoby mala byt. Ja som tieto dva mesiace nejaká cela čudná. Mám ešte tabletky na mesiac a uvidím či bude nejaká zmena keď ich už nebudem mat. Asi som jediná ktorej nepomohli čo som zatiaľ čítala. 🙈🙊

mimac
17. jan 2018

@skvarocka tvoja vec.len aby si po určitom čase neprišla na to, že si stratila zbytočne čas. mne inofolic tiež nepomohol. nakoniec okrem herpesu simplex mi prišli aj na zvýšenú hladinu prolaktínu,takže som zbytočne vyhodila prachy do vzduchu, už by som ho nebrala kým mi neurobia hormonálne testy..

skvarocka
17. jan 2018

@mimac o Dieta sa snažíme 7 rokov bezvýsledne takze viem aké to je s tým časom keďže roky idu rýchlo. Za ten čas som herpes nemala iba teraz keď mám inofolic. Preto som sa pýtala či môže s tým súvisieť. Akurát čakám na pohovor s odborníkom aby nás už konečne začali riešiť vážne keďže aj umelé dopadlo bezvýsledne. Našťastie sme ešte za nič nikdy neplatili iba za inofolic.

szana
20. jan 2018

Pridavam moju skusenost- s otehotnenim som nemala problem, po 3 rokoch som chcela znova, gynekologicka podla testov zistila ze neovulujem nasadila mi Inofolic Combi a Poliphert. 1 tehu som mala velke problemy s krvnou vyzivou plodu.
Vysvelila mi, ze Inofolic aj zvysuje kvalitu vajicka a celkového tehotenstva. O mesiac som bola v tom...Netvrdim, ze tieto lieky su vsemocne.
P.S. Zostali mi sacky Poliphertu aj Inofolic je to skoda, ak za symbol. cenu niekto chce.

smejulinko
20. jan 2018

@szana predávate Inofolic 😉 mAla by som záujem

smejulinko
20. jan 2018
sticker