Inofolic combi - skúsenosti
Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
Ahojte,
Od 1 dc som brala inofolic combi, včera na 8 dc som robila poobede ovu test, som cítila pichanie v podbrušku a citlivé prsia.
Dnes mám gélový, ťahavy priesvitný výtok.
Myslíte že sa pripravuje ovu?
@szana poliphert je dobry?
@lenartova1 Mne ho gynekologicka nasadila k inofolicu, neviem presne ake ma specifika, podla testov som neovulovala, za mesiac som bola v tom, nedavam to za pricinu liecbe, no neviem...Je to prirodny prípravok.
@chuchu86 ahoj no ako podarilo sa o tehu s inifolicom combi?
@butterfly333 - ahoj,
Zatiaľ nie, dnes som začala druhý mesiac s inofolic combi. Ale ovu bola 😊
@chuchu86 aj ta boleli po ovu dosť prsia?
@butterfly333 - počas ovu mám pichanie v podbrušku, a dosť veľké a aj hlien mám.
Aj prsia mám citlivé.
Aj ty berieš?
@chuchu86 áno prvý cyklus
Ponúkam 12 vrecúšok Inofolicu.
Dnes som si ho kúpila, ako ho mám užívať, každý píše inak????
@siska266 ja ho beriem 1xrano 1x večer
Ahojte, chcela by som vedieť či tu niektorá máte skúsenosť s doplnkom NatiFem, obsahuje okrem inozitolu aj kyselinu listovu, zinok, msm, vitamín D,C,B.... Nemáte skúsenosť s takýmto doplnkom?
Ahojte, kúpim inofolic combi , nemáte niektorá ? Ďakujem
Máte s nim skusenosť ; píšu že pre silnejšie ženy.....ja niesom; brala ste niektorá a ste chudučká ? Predtym som brala obyčajný inofolic aj som otehu ale....nakoniec SP.
Ahojte,
Kúpim inofolic combi !!!
Ahojte.Kdo bral INFOLIC COMBI pri PCOS? Ja teraz akurat mala mesiac to.Zatial menzes neprišla.Test este nerobila počkám keďže menzes chodí kedy chce.

Ahojte, predám inofolic 40 vrecúško z balenia 60. Dátum použiteľnosti 05/2019. Cena 20€, na dobierku alebo platba na účet.