IUI a pozitívny ovu test už pred pichnutím Ovitrelle
Ahojte, dnes je piatok a ja mám takýto ovu test (vid foto). Podľa inštrukcií si mam zajtra tj v sobotu večer pichnúť ovitrelle a v pondelok IUI. Myslíte že folikul dovtedy vydrží? Mne zvyčajne praskne pri veľkosti 24-26mm a včera (tj vo štvrtok) som mala 17mm. Modlím sa nech do pondelka folikul vydrží, cez víkend sa IUI nerobí. Ďakujem za vaše názory
@veronica23 ahoj, nevyšlo nám to 🙄
@rybka1985 ja sa momentálne riešim na klinike fyzioterapie, lebo sa prišlo na to že z úrazu, ktorý som mala ešte v detstve (pád na betón na kostrč zo stromu) mám vychylenu kostrč, posunutú panvu, a to mi tlačí na nervy reprodukčných orgánov a blokuje celú panvovu oblasť, čo pravdepodobne bráni otehotneniu, takže ma idú naprávať, bude sa robiť mobilizácia kostrče kedy sa posunie na to miesto kde má byť, a panva sa odblokuje, mám tam svalové spazmy a také zacvaknutia, to treba odblokovať, s najväčšou pravdepodobnosťou mám z toho aj tú nepriechodnosť na ľavom vajcovode, obyčajná svalová spazma. Takže cvičím poctivo a pôjdem na to nápravanie a potom už snáď ďalšie IUI výjde, prípadne možno aj spontánne to pôjde uvidíme 🙂 keďže u nás iný problém nenašli. Takže máme čas nachvíľu kým sa to u mňa "uprace" tam kam má a potom sa snažíme ďalej
@dejna_ no ja som bola prekvapená mňa ti to najskôr vôbec nenapadlo, že nejaký úraz z detstva môže mať takéto dôsledky, ale pritom dáva to úplný zmysel, len doktorka mi to nikdy nespomenula že aj to môže byť príčinou nepriechodnosti , kopec času som si mohla ušetriť keby som sa tam šla riešiť už skôr , mňa to len nedávno napadlo keď som si študovala rôzne príčiny, že skúsim sa dať vyšetriť a hneď sa zistilo že som tam úplne zablokovana kvôli tej vychýlenej kostrči a panve. Že to bude aj príčina môjho bolestivého menzesu a tak. Takže snáď niečo poriešime 🙂
@frida1990 hej hej ešte budem pichať fraxaparin a mám aj mierne zvýšené cytokiny 🙈 navrhujú infúzie intralipidov po otehotnení ..ale moja gynekologicka mi hovorí že ona by to neriešila že tie hodnoty vôbec nie sú veľké a že to môže byť akýkoľvek zápal v tele ...tak neviem jak to spravím keď budem raz tehotna

@frida1990 a my sa tešíme na dobre správy o 13 -14 dní ☺️🍀🥰