icon

Je mi strašná zima. Je to príznak tehu?

sunshine_18
9. máj 2023

Ahojte žienky, cca 2-3dni pociťujem strašnú zimu aj keď ľudia okolo mňa chodia v krátkych veciach a je im teplo. Mám studené ruky a nos, celkovo mi je zima ale zaroven mám pocit ako by som mala teplotu (vnútri v tele) keď som si merala ci náhodou nemám tak som nemala mala som úplne bežnú teplotu tela 36,6.. Môže to byť príznak tehu? Ďakujem. Nic iné mi nieje žiadne príznaky choroby.

Strana
z2
panelacikova
9. máj 2023

@sunshine_18 neviem, kde žiješ, že posledné 2-3 dni chodia okolo teba ľudia v krátkych rukávoch.... ja žijem v žiline, ale teda, aj v rámci presunu autom mám mikinu. a čo sa týka tej zimy, tak mne stačí počas dňa "vymrznúť" v robote hoci len 1-2 hodinky a až do večera sa trasiem 😀

panelacikova
9. máj 2023

a k tvojej otázke. moja skúsenosť, paradoxne, počas celého tehotenstva som mala konečne teplé ruky aj nohy. čo nemám nikdy inokedy v živote 😀 je to ale asi individuálne, komu je ako počas tehotenstva. čo tak urobiť si jednoducho test alebo zájsť k lekárovi?

jarnajar
9. máj 2023

Mne bolo v druhom tehotenstve celý prvý trimester zima, niekedy vyslovená zimnica.

zenulkaaa
10. máj 2023

@panelacikova tak ja napr Trnava, a teda tu fakt chodia ludia uz v kratkych trickach. Takze urcite oblasti slovenska uz v pohode. A ano viem, mam svokrovcov z Cadce a ked nam cez vikend volali, hovorili, ze pocasie aktualne tam otras- ze je tam zima… a u nas vyse 20stupnov cez vikend 🤷🏼‍♀️

matulik123456
10. máj 2023

@sunshine_18 ja som prave teraz chorá bez hlasu, so soplami atd. Čitala som že to tiez moze byt priznak ale tak moze , nemusí … kolko dpo si?

sunshine_18
autor
10. máj 2023

@matulik123456 10dpo asi

sunshine_18
autor
10. máj 2023

@panelacikova niesu to len posledne 2-3dni co chodia v krátkych rukávoch 😃mne je zima posledné dni

jana_eyre_2
10. máj 2023

Ja som podľa tohoto vedela že som tehotná s tretím synom 😁
O neho sme sa snažili, celu zimu som chodila len v softshellke a bolo mi stále teplo a bum v januári som zrazu mrzla aj doma, hrozna zima mi bola.. bolo mi jasné že je niečo inak.. a bolo.. dnes už má 6rokov 😃

matulik123456
10. máj 2023

@sunshine_18 tak sme na tom rovnako … kedy testujes?

julie19
10. máj 2023

Ja by som tým pádom bola tehotn stále 🤣 mňa klepe od rana do večera a môj muž tu behá v kraťasoch 🙄🤷‍♀️ a teda tehotná som bola 2x a teplotne rozdiely som necítila až keď som bola už “väčšia 🤰🏻” tak mi bolo hrozne teplo 😅 teplotne výkyvy som mala skôr po pôrode kým sa hormóny utriasli tak to bolo že horko-zima-horko a dokola

sunshine_18
autor
10. máj 2023

@matulik123456 asi až keď nepríde ms, nejak ma to neláka

matulik123456
10. máj 2023

@sunshine_18 no ja som na tom rovnako 🙂

sunshine_18
autor
10. máj 2023

@matulik123456 som zvedavá ako dopadneme ja som mala aj trosku takej bledunko ružové krvy na toalet papieri ale iba takú bodku a trosku bolesti v podbrušku ale prestalo už všetko

matulik123456
10. máj 2023

@sunshine_18 ja krv nie ale mám take jemné tahanie v podbrušku inak nič ale to môže byť aj PMS, teplotne sa stále drzim celkim hore tak snáď je to fajn

zenulkaaa
10. máj 2023

@julie19 tak u kazdeho je to inak. Aj ja som zmrznuta cely rok, ale v tehotenstve to bolo ze fakt stale, bolo to ine, intenzivnejsie, ako ked mas teplotu a zimnicu… takze ja som rozdiel citila.

sunshine_18
autor
10. máj 2023

@zenulkaaa áno presne tak sa aj ja cítim ako keby mam vnútornú teplotu ale ruky nos ľadové

banderaska29
10. máj 2023

@sunshine_18 ahoj 🙂 som rovnako DC a presne toto pocitujem aj ja 😀 nesnazime sa, ale citim sa nejak zvlastne takže mi napadlo, že možno vystrelila motyka 🙂

sim_mi
10. máj 2023

Presne toto bol moj prvy priznak este pred meskanim MS, myslela som, ze na mna nieco lezie. Drzim palce

dada1996
4. aug 2025
@sunshine_18

@zenulkaaa áno presne tak sa aj ja cítim ako keby mam vnútornú teplotu ale ruky nos ľadové

@sunshine_18 ahoj ako si dopadla ?

Strana
z2