Je mi strašná zima. Je to príznak tehu?
Ahojte žienky, cca 2-3dni pociťujem strašnú zimu aj keď ľudia okolo mňa chodia v krátkych veciach a je im teplo. Mám studené ruky a nos, celkovo mi je zima ale zaroven mám pocit ako by som mala teplotu (vnútri v tele) keď som si merala ci náhodou nemám tak som nemala mala som úplne bežnú teplotu tela 36,6.. Môže to byť príznak tehu? Ďakujem. Nic iné mi nieje žiadne príznaky choroby.
a k tvojej otázke. moja skúsenosť, paradoxne, počas celého tehotenstva som mala konečne teplé ruky aj nohy. čo nemám nikdy inokedy v živote 😀 je to ale asi individuálne, komu je ako počas tehotenstva. čo tak urobiť si jednoducho test alebo zájsť k lekárovi?
Mne bolo v druhom tehotenstve celý prvý trimester zima, niekedy vyslovená zimnica.
@panelacikova tak ja napr Trnava, a teda tu fakt chodia ludia uz v kratkych trickach. Takze urcite oblasti slovenska uz v pohode. A ano viem, mam svokrovcov z Cadce a ked nam cez vikend volali, hovorili, ze pocasie aktualne tam otras- ze je tam zima… a u nas vyse 20stupnov cez vikend 🤷🏼♀️
@sunshine_18 ja som prave teraz chorá bez hlasu, so soplami atd. Čitala som že to tiez moze byt priznak ale tak moze , nemusí … kolko dpo si?
@matulik123456 10dpo asi
@panelacikova niesu to len posledne 2-3dni co chodia v krátkych rukávoch 😃mne je zima posledné dni
Ja som podľa tohoto vedela že som tehotná s tretím synom 😁
O neho sme sa snažili, celu zimu som chodila len v softshellke a bolo mi stále teplo a bum v januári som zrazu mrzla aj doma, hrozna zima mi bola.. bolo mi jasné že je niečo inak.. a bolo.. dnes už má 6rokov 😃
@sunshine_18 tak sme na tom rovnako … kedy testujes?
Ja by som tým pádom bola tehotn stále 🤣 mňa klepe od rana do večera a môj muž tu behá v kraťasoch 🙄🤷♀️ a teda tehotná som bola 2x a teplotne rozdiely som necítila až keď som bola už “väčšia 🤰🏻” tak mi bolo hrozne teplo 😅 teplotne výkyvy som mala skôr po pôrode kým sa hormóny utriasli tak to bolo že horko-zima-horko a dokola
@matulik123456 asi až keď nepríde ms, nejak ma to neláka
@sunshine_18 no ja som na tom rovnako 🙂
@matulik123456 som zvedavá ako dopadneme ja som mala aj trosku takej bledunko ružové krvy na toalet papieri ale iba takú bodku a trosku bolesti v podbrušku ale prestalo už všetko
@sunshine_18 ja krv nie ale mám take jemné tahanie v podbrušku inak nič ale to môže byť aj PMS, teplotne sa stále drzim celkim hore tak snáď je to fajn
@zenulkaaa áno presne tak sa aj ja cítim ako keby mam vnútornú teplotu ale ruky nos ľadové
@sunshine_18 ahoj 🙂 som rovnako DC a presne toto pocitujem aj ja 😀 nesnazime sa, ale citim sa nejak zvlastne takže mi napadlo, že možno vystrelila motyka 🙂
Presne toto bol moj prvy priznak este pred meskanim MS, myslela som, ze na mna nieco lezie. Drzim palce
@zenulkaaa áno presne tak sa aj ja cítim ako keby mam vnútornú teplotu ale ruky nos ľadové
@sunshine_18 ahoj ako si dopadla ?

@sunshine_18 neviem, kde žiješ, že posledné 2-3 dni chodia okolo teba ľudia v krátkych rukávoch.... ja žijem v žiline, ale teda, aj v rámci presunu autom mám mikinu. a čo sa týka tej zimy, tak mne stačí počas dňa "vymrznúť" v robote hoci len 1-2 hodinky a až do večera sa trasiem 😀