Je mi strašná zima. Je to príznak tehu?
Ahojte žienky, cca 2-3dni pociťujem strašnú zimu aj keď ľudia okolo mňa chodia v krátkych veciach a je im teplo. Mám studené ruky a nos, celkovo mi je zima ale zaroven mám pocit ako by som mala teplotu (vnútri v tele) keď som si merala ci náhodou nemám tak som nemala mala som úplne bežnú teplotu tela 36,6.. Môže to byť príznak tehu? Ďakujem. Nic iné mi nieje žiadne príznaky choroby.
môže to byťž aj začínajúca viróza alebo začiatok nejakého ochorenia napr. štítnej žľazy, ak to neprejde tak choď ku dr. nech ti spraví odber krvi
@lucka12399 tak neviem z čoho by to bolo, krv mám v poriadku, beriem železo aj vitamíny B6, B12, kyselinu listovú..
@sunshine_18
Ahoj. Tiež mi na začiatku bola strašná zima. Myslela som si, že budem chorá a nakoniec to bolo tehotenstvo 😊😁 takže áno, môže to byť jeden z príznakov🤰🏻
@sunshine_18 Kedy máš mat ms ?
@han_ka11 ďakujem 😊
@lucka12399 3-5dni
@sunshine_18 tak uvidis či bude meškať 🙂 držím palce nech to vyjde tak ako si zelas🙂
@lucka12399 ďakujem za podporu 🤎
Mňa teraz pri druhom teho strašne triasla zimnica, akoby som bola chorá a teplotu som nemala. Takže môže to byť priznak 🙈
No tak ja by som musela byť tehotná stále...ja som zmrznutá furt
@sunshine_18 Aj ja som mala taký príznak pri všetkých tehu. Od poobedia do večera ma triasla zimnica.
@sunshine_18 aj mne bývalá zima pri tehot. Ale až keď som to mala potvrdené testom... Daj potom vedieť
Myslíte, že keby to je začínajúca choroba a trvá to už tie 3 dni bolo by mi aj niečo iné ?
@mamkabeika
@alchemilkazltozelena dám vedieť, som zvedavá ako to dopadne
@sunshine_18 áno môže ja to mám už druhýkrát a som
@sunshine_18 kedy máš dostať mm
Ja som tehu a teda je mi stále neskutocna zima. V robote sedím zabalená vo svetri, doma mi muž každý večer zapína kotol 😁😁 plus som v hrubom župane, pod dekou. No katastrofa, nevedia sa mi prehriat kosti. Ešte stále je pre mňa chladno vonku, je slnečno, ale v kuse u nás pofukuje studený vietor.(Záhorie)
@sofia1979 o 3 až 5 dní
@sofia1979 chorá ci tehotná?
@srdeenko19 v ktorom týždni si prosím 😊
@sunshine_18 pomaly začínam 13.
@sunshine_18 mne tiez bolo v tehotenstve stale zima😅
Ja som len na začiatku, ale som tak isto... ľadové ruky a nohy aj nos, manžel a syn tu behajú v boxerkach a ja som zababušená a aj tak je mi stále zima. Čítala som že je to priznak tehotenstva. Ale zas teploty ja mám stále 37-37,2°
@sunshine_18 držím prsty nech to je tehu
@sunshine_18 tehotná
Ano je. Aj mne bola zima, a to som si myslela ze na mna nieco lezie, a bum o par dni test ukazal co na mna liezlo. Este par tyzdnov potom mi stale bola zima, unava, nevolnost, stazene dychanie. Takze ano je to jeden z priznakov.
@toncsika takú máš bazálnu teplotu ci obyčajnú co si meria pod pazuchou? Ja si BT nemeriam
@sunshine_18 obyčajnú, bazálnu nemeriam ani ja 🙂
@sunshine_18 mne v prvom trimestri bola tiež riadna zima, a to bolo vtedy leto a ja vždy večer pod dvoma perinami co mi bola taka zima, a chorá som nebola 😁

@sunshine_18 môže a nemusí 🤷🏼♀️ Ale ešte som o takom príznaku nepočula, ale tak mozno .. uvidis neskôr