Je možné otehotnieť po dvoch interrupciách?
Zdravím, mám za sebou dve interupcie (operatívny potrat) a s priateľom by sme chceli mať bábätko, môžem otehotnieť aj po dvoch umelých ukončeniach tehotenstva? Žiadne zdravotné problémy nemám, nefajčím, nepijem žiaden alkohol a mierne aktívny životný štýl. Ďakujem vám za rady a prajem pekný deň
preco by si nemohla? mozes
Gynekologa si sa neskusila opytat?
Otehotniet mozes, jasne a pravdepodobne bez vacsich problemov. Ledze si ale bola na utp a nasilim ti otvorili krcok, je vyssia pravdepodobnost ze porodis predcasne. Je to vsak iba pravdepodobnost. Ja som mala kyret po missed abort a nakoniec som prvu dceru prenasala, druhu museli vyvolat skor, ale tiez sa jej zjavne nechcelo, takze u mna sa ta vyssia pravdepodobnost nenaplnila. Kazdopadne, lekari to budu mat v tehotenskej knizke poznacene A budu to brat do uvahy keby nieco. Tak smelo do toho, nech sa dari.
Preco by si nemohla? Vsak treba skusat. Ja poznam viac zien ktore chodili na potrat akoby nic a deti teraz maju
samozrejme že môžeš, to len určitá čast ti bude tvrdiť že nie
Asi nic take extra, len krcok moze byt slabsi. Skor to moze robit problemy od 2 trimestra, ale aj nemusi. Je kopec zien, co mali vela kyretov a maju deti.
Stretla som jednu co bola 3x ona to brala ako formu antikoncepcie . Urcite mozes ale kludne sa opytaj svojho dr .
@miadi my sme mali susedu, čo bola 7-krat 😥
Ďakujem vám za rady, to ma potešilo aj ukľudnilo, že väčšina správ je pozitívnych, zajtra mám termín u svojej gynekologičky ale chcela som sa opýtať aj tu na fóru ako to je aj u iných žien 😌
@janickacrazy Tato bola moslimka a ze byt teho bez muza by bol hriech .. a brat antiku ci kondom tiez hriech 🥹
@miadi no hlavne hriech bol mať sex bez manželstva, ale to jej akosi nevadilo 🤨😅
Urcite mozes. Ja som bola na kyretazi z dovodu zamlcaneho potratu a so mnou na izbe bola pani, ktora uz tretikrat bola na UPT. Po zakroku mna zaujimalo, kedy sa mozme pokusit znovu, aby to bolo bezpecne a ju, ze kedy si bude moct uz ist zapalit 🤷♀️
@janickacrazy tak ten upt je najviacsi hriech este viac ako sex . Ale to bolo v 🇬🇧 a tam mala upt zadara Takze ta logika antika a frcka zadara nie su. Sice acilpirin medzi kolena by tiez bolo zadara 😂
@vikk999 Ja som citala studiu ze prve 3m po prirodzenom potrate ( ked babo v brusku zomrie) je najviac sanca otehotniet . Ze to netreba odkladat rok to snazenje sa ( Myslim ze to iste plati aj pri upt.) Ja ked som rodila v 18tt tak Mne dr povedala ze po dalsej ms sa mozeme zas snazit . A podarilo sa 4m od toho porodu.., Drzim palce nech sa zadari co najskor 😘
@vikk999 môžeš ale môže nastať problém že sa ti to dlho nebude dariť
@diewcatqoo hej, to su take "typy"...
@nevenka presne to som tym chcela povedat. Ze ta nebude mat problem otehotniet a nasledne aj ist na UPT ani stvrty a dalsi krat.

@vikk999 to zistíš len tak ze skúsiš a uvidíš.