icon

Je možné otehotnieť po dvoch interrupciách?

vikk999
10. feb 2025

Zdravím, mám za sebou dve interupcie (operatívny potrat) a s priateľom by sme chceli mať bábätko, môžem otehotnieť aj po dvoch umelých ukončeniach tehotenstva? Žiadne zdravotné problémy nemám, nefajčím, nepijem žiaden alkohol a mierne aktívny životný štýl. Ďakujem vám za rady a prajem pekný deň

gejb
10. feb 2025

@vikk999 to zistíš len tak ze skúsiš a uvidíš.

kitycat
10. feb 2025

@vikk999 a tvoja doktorka sa k tomu nevyjadrila? Podla mna v tom problem nebude ak boli zakroky pod lekarskym dohladom

zobaka
10. feb 2025

preco by si nemohla? mozes

vanilkovazmrzka
10. feb 2025

Gynekologa si sa neskusila opytat?

selena_luna
10. feb 2025

Otehotniet mozes, jasne a pravdepodobne bez vacsich problemov. Ledze si ale bola na utp a nasilim ti otvorili krcok, je vyssia pravdepodobnost ze porodis predcasne. Je to vsak iba pravdepodobnost. Ja som mala kyret po missed abort a nakoniec som prvu dceru prenasala, druhu museli vyvolat skor, ale tiez sa jej zjavne nechcelo, takze u mna sa ta vyssia pravdepodobnost nenaplnila. Kazdopadne, lekari to budu mat v tehotenskej knizke poznacene A budu to brat do uvahy keby nieco. Tak smelo do toho, nech sa dari.

ivik4
10. feb 2025

Preco by si nemohla? Vsak treba skusat. Ja poznam viac zien ktore chodili na potrat akoby nic a deti teraz maju

sara07
10. feb 2025

samozrejme že môžeš, to len určitá čast ti bude tvrdiť že nie

cukroska
10. feb 2025

@vikk999 Ak to urobili dobre tak určite môžeš .

kiki68
10. feb 2025

Asi nic take extra, len krcok moze byt slabsi. Skor to moze robit problemy od 2 trimestra, ale aj nemusi. Je kopec zien, co mali vela kyretov a maju deti.

miadi
10. feb 2025

Stretla som jednu co bola 3x ona to brala ako formu antikoncepcie . Urcite mozes ale kludne sa opytaj svojho dr .

janickacrazy
10. feb 2025

@miadi my sme mali susedu, čo bola 7-krat 😥

vikk999
autor
10. feb 2025

Ďakujem vám za rady, to ma potešilo aj ukľudnilo, že väčšina správ je pozitívnych, zajtra mám termín u svojej gynekologičky ale chcela som sa opýtať aj tu na fóru ako to je aj u iných žien 😌

miadi
10. feb 2025

@janickacrazy Tato bola moslimka a ze byt teho bez muza by bol hriech .. a brat antiku ci kondom tiez hriech 🥹

janickacrazy
10. feb 2025

@miadi no hlavne hriech bol mať sex bez manželstva, ale to jej akosi nevadilo 🤨😅

diewcatqoo
10. feb 2025

Urcite mozes. Ja som bola na kyretazi z dovodu zamlcaneho potratu a so mnou na izbe bola pani, ktora uz tretikrat bola na UPT. Po zakroku mna zaujimalo, kedy sa mozme pokusit znovu, aby to bolo bezpecne a ju, ze kedy si bude moct uz ist zapalit 🤷‍♀️

miadi
10. feb 2025

@janickacrazy tak ten upt je najviacsi hriech este viac ako sex . Ale to bolo v 🇬🇧 a tam mala upt zadara Takze ta logika antika a frcka zadara nie su. Sice acilpirin medzi kolena by tiez bolo zadara 😂

miadi
10. feb 2025

@vikk999 Ja som citala studiu ze prve 3m po prirodzenom potrate ( ked babo v brusku zomrie) je najviac sanca otehotniet . Ze to netreba odkladat rok to snazenje sa ( Myslim ze to iste plati aj pri upt.) Ja ked som rodila v 18tt tak Mne dr povedala ze po dalsej ms sa mozeme zas snazit . A podarilo sa 4m od toho porodu.., Drzim palce nech sa zadari co najskor 😘

andrejka1974
11. feb 2025

@vikk999 môžeš ale môže nastať problém že sa ti to dlho nebude dariť

nevenka
11. feb 2025

@diewcatqoo hej, to su take "typy"...

diewcatqoo
11. feb 2025

@nevenka presne to som tym chcela povedat. Ze ta nebude mat problem otehotniet a nasledne aj ist na UPT ani stvrty a dalsi krat.