Je tam druhá čiarka?
Ahojte.
Možno som už nakazená tým "duchovaním" ale nemôžem si pomôcť, ja tam vidím črtať druhú čiarku. Pomôžte mi prosím.

@natali408 ja ju tiez vidim. Ale zatial sa moc na to neupinaj. Ale verim ze o 2-3 dni uz bude silnejsia a jasne viditelna 🙂 daj vediet. Ja som tiez mala pri prvom synovi taky test, ze ciarku som videla iba ja. O dva dni ju uz videl aj muz 😀
@natali408 na tejto foto sa mi zdá, že tam skabucko niečo presvitá, počkaj taký tyzden a na štedrý den si urob test, možno budeš mat pekný darček pod stromček😃skôr to nemá zmysel, len to budeš zbytočne pod lupou sledovať a stresovať sa...
@natali408 aj ja tam veru vidím slabého ducha. A na kanálik to nevyzerá 😉
@alexandra523 neviem čo je to kanálik 😊
@mrkvicka060 ved práve prišiel muž z práce, tak som mu ukázala,či vidí, až po chvíli našiel 😄😄😄
ja vidiiiim
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ pre všetky
Skus dalsi test o par dni rano. Drzim palce.
@natali408 to je to, kde sa má zachytiť farbivo v prípade tehotenstva...niekedy to presvitá a vyzerá to ako tá druhá čiarka, ale nie je, je to len presvitajúci kanálik.
@natali408 viem že to bolí a ostane také prazdno... tiež mám jeden za sebou. Ale prečo nepockaš aspoň jeden cyklus? Nech sa maternica zregeneruje, urobí sa kvalitná vystelka - lepšia šanca pre dobré uhniezdnie vajíčka? Mne odporúčali čakať pol roka. Vydržala som tri mesiace a aj tak bolo moje tehotenstvo rizikové, skoro som potratila druhý krát, dva krát v nemocnici na udržovaní. Tretie tehotenstvo s poriadnym odstupom a bez akýchkoľvek problémov tak ako prvé ( potratila som druhé baby).
@alexandra523 neviem nemám pocit,že by to bol kanálik. Normálne nabehla po pár minútach slabulinká čiaročka.
@natali408 veď som to aj napísala...že to na kanálik nevyzerá...😊
@natali408 aj ja ju tam vidim na tej poslednej fotke <3 držim palce

Ja som to vravela nedalo sa to dobre odfotit 😊 tak dúfam že to vyšlo baby držte palce 😍😍😍