icon

Je test pozitívny?

jaja8_9
23. okt 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho z vás ktorý už majú s týmto skúsenosti ci je to pozitivny test alebo negatívny?? Ďakujem za odpovede

Je test pozitívny?
wilika
24. okt 2018

@candies za 13 tizdne vewd sono neukaze tehotenstvo a tak ze su velke bábetka v brusku

claire1991
24. okt 2018

SOM STASTNA ZE SOM NATRAFILA NA TUTO DEBATU :D AZ MI TO ZLEPSILO NALADU...

wilika
24. okt 2018

@claire1991 to ma tesi

candies
24. okt 2018

@wilika no dobre ako poviete :D môžte prepisovať lekárske knihy z gynekológie a pôrodníctva med viete lepšie ako doktori

candies
24. okt 2018

@claire1991 ja sa smejem ako už dávno nie 😂🤷‍♀️ Aspoň mám čo robiť kym začnú oteckovia

wilika
24. okt 2018

@candies to nie neviem lepsie ako doktori ale co vidim to vidim pani este si dajte pozor malo ste este tehotna chcete nieco vediet? ok jedno porodite a druhe bude cisarskim

wilika
24. okt 2018

@candies ked sa smejete to ván dobre robí pri tehotenstvu radcej byt usmiata ako nervozná

candies
24. okt 2018

@wilika no chcela by som vedieť kde vy na toto chodíte 🤷‍♀️ Predchvilou tam dvojcata neboli a teraz už áno?

wilika
24. okt 2018

@wilika skoda ze ten normálny test ste nerobila na digitákove som este nikomu nepovedala co bude a co je vo veci ale aspon to ze dievca som tam videla mozna ze oba dve budu dievcatká len nech su zdravucké

wilika
24. okt 2018

@candies ja stále vidim jedno pani na teste nemáte normálni test? nie digitál?

wilika
24. okt 2018

@wilika aj ja som bola tehotná pred rokom len som mala cistu uz 4 celá 80 a to mi prasklo ale aj potrat ale nesla som ku lekárovi na moj vek je riziko na porody ci tehotenstvo

candies
24. okt 2018

@wilika toto nie je digitálny test ale normálny :D

wilika
24. okt 2018

@candies ten co dala ta prvá zienka natom som zvikla vediet nie natom co ste vy dala sem

candies
24. okt 2018

@wilika 😅

wilika
24. okt 2018

@candies teras vidim ano dvojcata panecka ukazalo mi na dve ciary dve botky vo vnutra juj to je super moja ano dvojcata ale dievca tam vidim verte mi aspon uz teras budem vediet aj tento test dakujem ze ste mi ukazala aj takyto test panecka teras som videla naozaj dvojcata GRATULALOK

wilika
24. okt 2018

@candies no na tomto videm velmi dobre ano dvojcata jeden bude chlapec a druhe dievcatko prve sa narodi dievca a potom chlapcek ked vas to chiti na porod

trinka
24. okt 2018

Bože baby ja čuram od smiechu! Toto je aká pecka 😂😂😂😂 joooj

candies
24. okt 2018

@wilika :D tak keď sa narodia Vám napisem

wilika
24. okt 2018

@trinka necurajte tak je ako pisem ano viac vidim na tomto teste su tam dve deticky

candies
24. okt 2018

@trinka hlavne že druhý test je stiahnutý z Google 😂 ale už vidno dvojcata tak je dobre

natalka13
24. okt 2018

@candies aj ja vidim dvojcata jedno bude mat v dospelosti nohu c.42 a druhe 38.
Mne az slzy tecu a verim ze si niemtk robi dobru srandu tu.😂

candies
24. okt 2018

@natalka13 😂😂😂 komedia hotova

wilika
24. okt 2018

@candies ano vidim dvojcata a velmi dobre dievcarko chlapcek ale uz viem aj natom pozerat co ste prve dala uz viem ako nato teras som poriadne nato pozerala

klarissa25
24. okt 2018

@candies ze som si to aj myslela ze je stiahnuty z netu 😂😂😂

candies
24. okt 2018

@klarissa25 ale prvý je moj :D aj fotka zo Sona 😂

klarissa25
24. okt 2018

@wilika chapete ze ten druhy test nie je jej??

wilika
24. okt 2018

@candies ved vam pisem ze dvojcata tam su aj na ten prvy test ved uz aspon aj natom viem ako mam pozerat ved teraz prvy krat som na taky test pozrela ale na rychlo

wilika
24. okt 2018

@candies ajtak tam dievcatko vidim

klarissa25
24. okt 2018

@candies ano ale druhy nie ci? A na nom "vidi" tiez dvojcata 😂

wilika
24. okt 2018

@klarissa25 ale aj na ten prvy uz som videla ale neprezradim ako som zbadala ze naozaj dvojcata budu