icon

Je vek 39 a 44 vysoký na tretie dieťa?

23. feb 2025

Ahojte, chceli by sme s manželom tretie dieta.
Ja mám 39 a manžel 44, myslite že už je to vysoký vek na dieta?

Strana
z3
thereisabear
23. feb 2025

Nie

janickacrazy
23. feb 2025

Nie, ja som mala tiež tretie v 39 a úplne v pohode sme to zvládli.

nikpa
23. feb 2025

Za mňa už je to cez ale je to veľmi individuálne. No ak sa na to cítite a chcete tak veľa šťastia 😊

cukroska
23. feb 2025

Ak ste s tým ok obidvaja a cítite sa ešte nato tak neváhaj a čím skôr.

deti95060810
23. feb 2025

ty ešte ako tak v pohode , manž už aj dosť...

pe_mi
23. feb 2025

Ja si myslím ,že vek je vysoký pri obidvoch

diewcatqoo
23. feb 2025

Kazdy to ma nastavene inak. Za mna je to uz dost. Ale ak ste vy s tym ok, nazor ostatnych ti moze byt ukradnuty.

lucia13022023
23. feb 2025

Za mňa áno.

petronellla87
23. feb 2025

Teoreticky nie, ale ja osobne by som do toho nešla 🙂

adeladulova
23. feb 2025

Ja by som do toho už nešla

cyberk
23. feb 2025

Ano, ste uz stari, obaja na tretie dieta.

domkakvet
23. feb 2025

Nie, je to este v pohode, tak kludne chodte do toho.

lubbion
23. feb 2025

To závisí od toho, či sa chceš na dôchodku starať o vnúčatá alebo o deti..

ukgirls
23. feb 2025

v 60 bude mat dieta 20 ... to je kolko ma moja mama a jej druhe vnuca -mama mu uz nerozumie -je uz davno za vodou a chce mat svoj klud kym mladeho stale mlati puberta ... porodit porodis ale co das dietatu? ako dlho s nim budes a co vnucata? ides s dobou ci si skor gauciova uz ... kazda mame iny zivtny styl a kazda by sme to zvladli inak...
dieta bude vase-vy muite vediet ci na to mate este energiu

rachel36a
23. feb 2025

Une v pohode vek...ak sa na tk cítite, choďte dk toho....ja som rodila ešte staršia..

reanda
23. feb 2025

😀

nevenka
23. feb 2025

Mala som tretie v 37 a stvrte v 39. Manzel.je sice o 2 roky mladsi odo mna, ale aj 44 je na chlapa ok podla mna.

janickacrazy
23. feb 2025

@ukgirls čo by si mu mala dať? To isté ako aj keď si bola mladšia, lásku a tú mu môžeš dať aj vo vyššom veku. A čo keď ja budem mať 60 a on 20? To fakt milujem tieto reči. Veď to, či si s niekým rozumieš nezáleží na veku.

ivik4
23. feb 2025

Pre mna osobne ano ( pisem ako dieta starsich rodicov), pre Teba asi nie ked nad nim rozmyslate. Ani by som sa cudzimi zenami neriadila, Vy musite vediet ci mate zdravie, zabezpecenie atd

sss777
23. feb 2025

Za mňa úplne v pohode. Moje kolegyne v tomto veku len začínajú.
Samozrejme to závisí aj od iných faktorov. Moje kolegyne začínajú s tým, že majú rozbehnutú kariéru, super plat, a teraz sa môžu venovať len rodine bez akéhokoľvek finančného stresu

marianarem
23. feb 2025

Ja si myslim, ze kedze priroda umoznila mat v tomto veku deti, tak to nie je vysoky vek. Bezne zeny aj v minulosti rodili v tomto veku. Moj otec sa narodil svojej mame ako tretie dieta v 40ke a jeho otec mal myslim 47. Nie je z neho ziadny nestastny clovek, ziadne negativne nasledky na nom nepozorujem.

jarkaslck
23. feb 2025

Ahoj, ja som mala dieta v 38 a som rada. Ak sa na to citite fyzicky, psychicky, financne, nevidim dovod preco nie.

ellastrela
23. feb 2025

Ahoj 🙂 osobne poznam kamaradku, ktora mala dieta v 40ke a teraz ma 55, dieta ma 15 a je to uplne v poriadku, aj napriek tomu ze s nim "plieska puberta" 🙈 Nedajte sa odradit, je to velmi invdividualna tema, ale ak sa citite, smelo! 🙂

palicka
23. feb 2025

Pokiaľ ste zdravotne ok, cítite sa na to fyzicky i finančne, choďte do toho! Je skvelé, keď aj po tokoch sú manželia takto nastavení! A či s stýka rozmýšľania, čo bude v dôchodku. Úprimne, kým pôjdeš do dôchodku, už možno ani nebude… a že si nebudeš rozumieť s vnúčatami? Keď ten vývoj pôjde tak rychlo ako ide, obavám sa, že nebudeme čochvíľa rozumieť ani našim pretechnizovanym deťom, nieto vnúčatäm!

anavianavi
23. feb 2025

za mna ano a to som v tomto veku a sama som dieta starsich rodicov, ale kazdy ako sa sam rozhodne.

sovica
23. feb 2025

Podľa mňa stále v pohode vek, ak to dieťa obaja chcete a cítite sa naň aj po fyzickej, psychickej, emočnej aj finančnej stránke. V tom prípade smelo do toho😍

sofia1979
23. feb 2025

Ak niesu zdravotné problémy atď. Určite kľudne do toho

mandzula
23. feb 2025

Pre mna by to nebolo, ja uz chcem mat svoj pokoj. Kazdy nech sa riadi podla svojich moznosti - financnych, psychickych, fyzickych...

denkabemommy
23. feb 2025

V 39r mala moja mama dieťa, s bábätkom to šlo s prehľadom, teraz má doma tínedžera a vek po 50tke, to už nie je také izipizi. Takže za mňa skôr nie 🙃

slavomira236
23. feb 2025

Ja zom mala v 39 3mesiace pred 40.

Strana
z3