Je žena v 30 už stará na dieťa?
@anonym_autor nie, ved to je idealny vek
@ajkajajkaka Tak takúto zapeklitú otázku som nečakala, nie som si istá či na jej zodpovedanie mám odbornú spôsobilosť. Okrem toho že sa momentálne rozplývam nad tým že na jednu stranu máme vlnu ľudí ktorí tvrdia že pod 25 je strašne skoro na deti, teraz tu máme druhý argument že 30+ je už moc neskoro na deti, tak lamentujem nad ladničkou či si spravím rybaciu pomazánku alebo vajíčkové cestoviny. Vskutku ťažká dilema.
@cyneric tá rybacia pomazánka znie fajn
Tak ked nejaka zenska povie na tiktoku, ze si stara v 30 na dieta, tak ho mat nebudes? A co je lepsie? Mat dieta v 30+, ale s normalnym chlapom, alebo sa dat nabuchat v 21 hocikym, aby som nebola potom stara na dieta? Tak tie zeny, co stretli niekoho schopneho az neskor, tak co maju robit? Ja som napriklad v 23 koncila VS, dalsiu v 26 som dokoncila. Dieta som mala ako 30 rocna so stabilnym a spolahlivym partnerom, dalsie v 32 a dalsie v 37 a v 39. Sam doktor mi povedal, ze coze je to za vek, tych 37, ze dnes maju zeny prve po 35...
Minule tu bola tema, ci je v 38 neskoro, v 42, ci by si nechali zeny dieta? A Ty sa toto spytas. V dnesnej dobe...🫣
Jasne, ze je to veľa. Ja som sa v tom veku už tesila na vnucence
@marhulka13 Boze, nieeeee, v 30-ke sa tesit na vnucence, nemyslis vazne toto. Manzelova stara mama mala prve vnuca v 43, ja si neviem predstavit, ze o rok mam mat vnuca 🫣
@marhulka13 Boze, nieeeee, v 30-ke sa tesit na vnucence, nemyslis vazne toto. Manzelova stara mama mala prve vnuca v 43, ja si neviem predstavit, ze o rok mam mat vnuca 🫣
@anonym_e3d82b neboj, to bola len irónia. Ved aká otázka, taka odpoveď 😁
Dnes je skôr výnimočne ak má žena dieťa UŽ v 30-tke. V pôrodnici so mnou boli ženy čo vyzerali na 50 rokov, mamy spolužiakov môjho dieťaťa detto. Na rodičovskom si niekedy pripadám ako keby som tam ja bola to dieťa. 🤷 Z fyzického hľadiska určite nie je ok mať dieťa v 40-tke ako je to teraz trendom. Tá žena je už na rodenie stará, či sa jej to páči alebo nie. Kedysi boli ženy v takom veku už babky pomaly.
Mala.som 40 a chcela som.
Mam 43 ročnú kamarátku a chcela by.
@anonym_autor Mentálne nie je stará, je to najlepší vek podľa mňa . Telesne už trochu áno. https://najmama.aktuality.sk/clanok/244571/kedy...
30????
Zena v najlepsom veku.
Prosim ta.....hovori sa,ze je IDEALNE porodit 1.dieta do 30tky.
Ale nie,ze to musi tak bxt
V dnesnej dobe kedy mame prvorodicky 40+ ,mi tato tema odrazila dekel.....
Citas informacie z roku 1960?
@anonym_autor poviem ti úprimne z môjho pohľadu. Mám 3 deti, 2 detičky som porodila mladučka keď som mala 21 a 23rokov a mám jedno dieťatko ktoré som rodila 30 ročná. Je to veľky rozdiel. Viacej stresujem, mám menej energie. Ked som bola mladšia som si vždy hovorila že ako super že v 40 budem mať jedno dospelé a jedno skoro dospelé dieťa a ja budem ešte stále pomerne mladá 🙂 potom prišiel môj tretí nečakaný zázrak. A kým bude dospelý už budem mať skoro 50. To už neznie tak super 😁 ale inak neľutujem vôbec 🙂 len vravím že vyžaduje to už viac energie. Teraz mám 34 rokov a vôbec si neviem predstaviť že by som už v tomto pokročilom veku mala rodiť. Ja suhlasim s tým názorom že ideálne je mať dieťa do 30.
Videla som na tik toku ako jedna žena tam pridávala video a hovorila, že nechápe ženy co rodia po 30, že už je to moc. Vraj ona porodila všetky svoje deti do 27.
@anonym_autor menej tiktoku viac reálneho života.
Otehotnela som v 30 dovtedy si užívala života, cestovala, zarabala...o nič som neprišla, do 28r som si nevedela predstaviť mať vôbec žiadne dieťa...

@anonym_autor Kdeže stará. Najlepší vek na dieťa od tých 30 do 40 rokov. Aj do 45 pohodička.