Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ahojte. Baby ak by ste nahodou mali na predaj infolic za rozumnejsiu cenu napiste prosim IP.dakujem 🙂
kupim aj ja infolic ak niekto este ma potrebujem len 14 sackov
Ahojte predam celé nepoužité balenie Inofolic- 20 vrecusok, za 9eur. V rámci Ke sa vieme dohodnúť, alebo listovou zásielkou
+ 1 EUR 🙂
Ak mate niekto záujem mám doma tri balenia inofolic použitelné do 03/2015 cena za 1 ks - 10 eur + 2,5 postovné
Ahojte 🙂 aj ja by som Vám rada ponúkla na predaj inofolic.
Mám komplet 3 balenia nerozbalene . Ja ich už používať nebudem
Nakoľko som tehotná 🙂 takže rada Vám ich pošlem cena za ks je 10€🙂
V rámci Ke ich viem odniesť kamkoľvek 🙂 Ak niekto nevezme všetky 3 balenia
Cena bude 8€/ks 🙂
predam 26 kus infolicu ya 10e
Mam na predaj tri balenia inofolicu .cena 30€(+8ks sackov k tomu)Len BA osobny odber.
Ahojte babulky, potrebujem poradit, Inofolic alebo nosifol?
Mam zaujem o Inofolic, za priatelnu cenu, na nete sa d azohnat za 12e, ak by mal niekto lepsiu ponuku,budem vdacna 🙂
Tak to sa pridavam...v lekarni ho kupujem za 15e a kedze este nic budem vdacna za lacnejsie varianty 😉 Dakujem
Ja mam na predaj 2 celé balenia čiže 2x 20 vrecúšok plus 12 vrecúšok z tretieho balenia. Ja som ho užívala len 4 dni 🙂.
Emilly ja mam zaujem o ten Inofolic aka by bola cena ?
Preda niekto Inofolic lacnejsie? Dakujem
ja som kúpila cez pilulka24 ..majú teraz akciu pri 6 ks balenia ma vyšlo 1 balenie na 11,875 a poštovné som neplatila
mojalekaren.sk
momentalne na magister.sk trojbalenie za 35€ ....kto ma za lepsiu cenu ponuknite, potrebovala by som viac ...vdaka.
Zhanam pre kamosku, co nezije v SK, a po druhom IV negativnom :( popripade naiste kde este lepsia akcia...
Ahojte, mam na predaj 6 celych baleni inofolicu po 11 eur plus 3 vrecuska zadarmo k tomu.len vsetko spolu, osobny odber v BA (pripadne Kosice).
Ahojte, mne tiež zostalo 22 vrecúšok za 12 eur, ak by ste mali záujem tak píšte, pošlem poštou 😉
zdravim, mne sa zda inofolic drahy a malo davok tam je. Ak chcete skuste of firmy Jamieson Niacin s inositolom 60 tabl. vyjde to tiez 10-12 e a kys. listovu si k tomu dokupit za 1. Vacsie balenie a to iste zlozenie + B3niacin
Mne zostali 2 krabicky kto by mal zaujem napiste, 11 € za krabicku. Pekny den vam 🙂
Ponúkam necelé 1 balenie Inofolicu - 19 ks za 12 € vrátane doporučeného poštovného. Pekný deň
@zuska33 V tom pripravku sice inozitol je, ale je ho tam 50mg a v Inofolicu su 2g. Cize to by clovek musel brat 40 tabliet denne a to nejde. Vo vela pripravkoch je inozitol, ale nie v takom mnozstve ako v Inofolicu, preto je pravdepodobne taky drahy.
Nechcem robit nikomu reklamu, len som si vsimla to mnozstvo, tak odpisujem 🙂
Ahojte mam na predaj dve balenia inofolicu po 13 e + posta, ak by ste mali zaujem piste ip 🙂
ahojte, mam 3 cele balenia 3/2016 za 11,50 e a otvorene balenie 14 sackov za 8 e len zilina a povazska bystrica
Ahojte, ak by mal niekto záujem predám 3 celé balenia INOFOLICU exp- 10/2015 za 24 eur + poštovné. Ďakujem 🙂
Ponúkam 30 sáčkov inofolic za 15eur.
Ahojte, zostala mi 1 krabička Inofolicu - 19 sáčkov, nemali by ste niektorá záujem? Predám lacnejšie, škoda je ho vyhodiť. Ja som kupovala po 15eur krabičku, predám 12eur + poštovné 😉

Ahojte. Aj mna ostali balenia inofolicu predam lacno 10€ za balicek.